Horoscop, miercuri, 16 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Abia aștepți să primești un semnal pentru a te arunca în ceva, fie că este vorba de o ceartă, un scandal sau chiar un proiect nou. S-ar putea să te regăsești într-o situație în care, oriunde te-ai întoarce, nu găsești o soluție. Ar fi bine ca zilele acestea să îți înfrânezi anumite tendințe.

Taur

Nu vei reuși să ieși din tendința ta de a fi conservator și foarte rigid. Este posibil ca o persoană dragă să îți arate unde exagerezi și cum ai putea să faci lucrurile diferit.

Gemeni

Astăzi lași de la tine la locul de muncă, deși ar fi momentul potrivit să deschizi ochii și să îți dai seama de anumite situații. 

Rac

Ar fi bine să luați măsuri în momentul în care ceva pe planul profesional nu funcționează. Nu trageți de alții, ci luați voi atitudine.

Leu

Este o perioadă foarte motivantă în care vă căutați un drum. Nu trebuie să vă frustrați dacă nu îl găsiți imediat, păstrați-vă motivația.

Fecioară

Păstrați-vă vorbele de duh pentru momentele oportune, nu le irosiți în orice situație. Încercați să vă vedeți interesul.

Balanță

Încercați să nu vă lăsați influențați pentru a vă cumpăra un lucru. Aveți grijă și nu vă lăsați păcăliți în mediul online, realitatea poate fi diferită.

Scorpion

Astăzi sunteți foarte seducători, vă arătați empatici, înțelegători și reușiți să cuceriți oamenii nu doar pe plan amoros.

Săgetător

Nu puneți foarte multă presiune pe voi dacă nu vă ies lucrurile așa cum v-ați dori. Aveți răbdare, în curând vă veți simți mai bine în propria piele.

Capricorn

Este recomandat să scoateți din viața voastră tot ce este inutil, inclusiv lucrurile vechi pe care le păstrați de mult, dar nu le folosiți.

Vărsător

Aveți în vedere faptul că este o perioadă stresantă din punct de vedere financiar. Nu vă lăsați influențați de ceea ce spun alții, testați voi cum vă este mai bine. Este una dintre acele zile în care nu învățați din greșelile altora, ci din ale voastre.

Pești

Trebuie să acceptați că ați luat niște decizii care v-au adus niște cheltuieli suplimentare. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați, lucrurile se vor întâmpla, dar în timp.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel