Horoscop, miercuri, 17 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic miercuri, 17 ianuarie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Ce te motivează, de fapt? Cu Luna în semnul tău, s-ar putea să te simți gata să cucerești lumea. Abordează astăzi proiecte mai mici, care pot fi gestionate fără prea mult efort. Este mai bine să faci ceea ce poți în scurte perioade decât să încerci totul și să nu termini nimic până la sfârșitul săptămânii. Vrei productivitate? Începe cu lucruri mici. Termină în forță.

Taur

Să spui adio unei relații poate lăsa un gol în inima ta, dar totodată îți poate oferi un sentiment de libertate. Te simți puternic când Luna este în Berbec. O schimbare bruscă de atitudine poate fi impulsul care te determină să îi lași pe alții să-și urmeze drumul în timp ce tu îți urmezi calea ta. Poate nu ai dorit asta, dar odată ce prezența lor nu mai este în viața ta, vei simți ușurare. Acest sentiment poate fi confirmarea de care ai nevoie.

Gemeni

Este atât de plăcut să ai prieteni buni în viața ta. Când găsești o persoană cu care poți fi tu însuți, se întâmplă tot felul de lucruri. Ai discuții diferite. Simți că înveți și crești cu acea persoană. Poți vedea cum funcționează relațiile pe termen lung. Nu este ușor să spui adio unui prieten bun. Și, în timpul Lunii în Berbec, înveți să iei lucrurile bune împreună cu cele rele.

Rac

Viața ta profesională se pregătește să sufere o schimbare. Cu Luna în Berbec, care te împinge să faci lucrurile diferit, începi o serie de evenimente care îți vor orienta viitorul într-o nouă direcție. Poți decide că te vei concentra asupra unui singur lucru în loc de mai multe la locul de muncă. Poți descoperi că îți place un anumit subiect și că vrei să devii expert în acel domeniu. Luna în Berbec te motivează și îți oferă determinare și voință. Este timpul tău să strălucești.

Leu

Înveți pe parcurs. Nu este nevoie de mult timp pentru a-ți da seama ce îți place și ce nu. Poți constata că poți rupe legăturile din situațiile inconfortabile când Luna este în Berbec. Dacă nu ești fericit, emoțiile tale te vor ghida. Ai încredere în inima ta și ascultă-ți intuiția. Există un motiv pentru care ai reacții puternice la situații, oameni și lucruri.

Fecioară

Da, poți fi o persoană care acceptă. Nu este nimic în neregulă să fii persoana care acceptă ceea ce o altă persoană oferă. A înghiți mândria nu este ușor pentru tine. Este greu să recunoști că ai nevoie de ceva de la cineva. Dar, atunci când universul îți deschide ușile pentru a te ajuta să mergi înainte în viața ta, treci prin ele. Nu lăsa mândria să te oprească să obții ceea ce ai nevoie în viață.

Balanță

Întâlniri rapide și conexiuni rapide cu sufletul pereche sunt ceea ce te așteaptă când Luna este în Berbec. S-ar putea să fii lovit direct în inimă și să simți că o persoană a fost întotdeauna destinată să fie în viața ta. Deși este extrem de ușor să te îndrăgostești rapid și intens de cineva care pare să facă parte din viața ta anterioară, totuși este mai bine să o cunoști încet. Nu vrei să te epuizezi rapid când poți să te bucuri de o relație care înflorește treptat pentru o viață întreagă.

Scorpion

Sunt lucrurile mici cele care contează. Concentrează-te pe micile momente care se adună la evenimente mari. Analizează-ți rutinele, în special cele pe care le poți schimba rapid și ușor fără a provoca probleme în alte domenii ale vieții tale. Dacă poți descoperi cum să-ți maximizezi rutinele zilnice într-un mod bun, lucruri uimitoare se pot întâmpla. Poți avea mai mult timp să faci lucrurile care îți plac și mai puțin timp pentru lucrurile care nu îți plac.

Săgetător

Ce îți place să faci? Luna în Berbec te împinge către latura ta creativă și îți trezește dorința de a merge pe cont propriu. Mai degrabă decât să fii în jurul altora cu care poate fi dificil să colaborezi, preferi mediile liniștite și contemplative. Dorești timp singur care să îți permită să intri în gândurile tale și să simți ceea ce simți adânc în sufletul tău notează YourTango.

Capricorn

Cumpărături pentru casă? S-ar putea să dai peste o bijuterie de casă despre care pur și simplu știi în inima ta că este cea potrivită. S-ar putea să o găsești când te aștepți mai puțin. S-ar putea să apară brusc pe internet și să o vezi tu primul. Sau trimiți un mesaj cuiva și primești răspuns imediat. Ia inițiativa, chiar dacă pare că trecutul nu s-a dovedit a fi fructuos. Poate fi ziua cea mare!

Vărsător

Trebuie să fii direct despre ceea ce vrei și simți în inima ta. Nu te feri să spui adevărul. Ceea ce vrei să spui cu adevărat, spune-l deschis. Poate nu te simți confortabil la început fiind atât de sincer, dar este mult mai bine decât să fii indirect și confuz. Acesta este ziua comunicării directe.

Pești

Ai grijă cu banii. Când Luna este în Berbec, poți fi impulsiv în ceea ce privește cumpărăturile.  S-ar putea să îți fie mai ușor să cumperi lucruri pe care crezi că le vrei doar pentru că sunt la reducere. Gestionează-ți bugetul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile




pixel