Horoscop, miercuri, 19 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Soarele este în casa a III-a și face careul cu Neptun. Tu chiar crezi în vorbele celorlalți și câteodată și mintea îți joacă destul de multe feste. Nu trebuie să ai neapărat încredere în cuvintele celorlalți, ci trebuie să ai grijă. 

Taur

Din păcate, din punct de vedere financiar, s-ar putea să fie destul de multe riscuri. Recomandarea este ca astăzi să nu faci o investiție sau o achiziție bazându-te doar pe faptul că ți-a recomandat un prieten. 

Gemeni

Acest careu dintre Soare și Neptun te deranjează extraordinar de mult, chiar dacă în semnul tău e Jupiter. Însă acest aspect îți ia mințile și te regăsești într-un ocean al iluziilor.

Rac

Dacă ai visat sau ți se pare ceva legat de o situație, să știi că așa e. Din când ân când mai dai și tu greș. Trebuie să faci diferența dintre realitate și ficțiune.  

Leu

Prietenii în care îți pui toate speranțele te cam dezamăgesc sau ei se vor simți dezamăgiți de tine. În viața mai întâlnim și astfel de situații, nu avem ce să facem. Stai departe de a-ți face planuri și idealuri astăzi.

Fecioară

Sunt niște situații înșelătoare la locul de muncă, care te vor costa. Ce ar trebui să înveți astăzi este să nu te încrezi atât de ușor în cineva, pentru că azi s-ar putea să îți spună ceva, iar mâine altceva.

Balanță

Ai mare grijă la drumuri, la călătorii, la chestiunile administrative și la cele juridice. Să nu îți ia cineva mințile și să te trezești pe urmă că ai pierdut chestii serioase.

Scorpion

Ție îți place să faci pe detectivul, să afli, să cercetezi. Astăzi te cam păcălești, iar dacă nu ești atent, îi vei păcăli și pe ceilalți. Nu face telefonul fără fir, pentru că nu te ajută la nimic, dar nici pe alții nu îi ajută. 

Săgetător

Partenerul una zice și alta face. Tu te dai după programul lui, dar te trezești fără pic de stabilitate. Recomandarea este că dacă ești singur și ai cunoscut pe cineva, să nu crezi imediat totul și să mai cercetezi.

Capricorn

Zilele acestea te invită să ai grijă pe cine pariezi. Nu paria pe nimeni, nici măcar pe tine însuți, pentru că și tu s-ar putea să reacționezi cu totul diferit în anumite situații. Stai în banca ta, lasă viața să se întâmple și cel mai important, nu te victimiza. Să nu crezi nimic, până nu vezi cu ochii tăi.

Vărsător

Ai niște gusturi mai ciudate, mai dubioase zilele acestea, așa că s-ar putea să fii atras de niște persoane tare nonconformiste. Pentru copiii tăi, o să îți imaginezi tot felul de lucruri dar care nu au treabă cu dorințele lor. Ai un talent de a distorsiona puțin realitatea. Cu greu rămâi cu picioarele pe pământ.

Pești

Ești în stare să faci multe compromisuri, să lași de la tine, doar ca să te ai bine cu familia. Recomandarea este: dacă ți se cere un deget, să nu dai toată mâna.  

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel