Horoscop, miercuri, 20 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, miercuri, 20 martie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Trebuie să fii cât mai creativ și să-ți soliciți cât mai mult imaginația. Acesta este momentul perfect pentru a te reinventa. Fără planete în retrogradare și cu Luna în Leu, te poți concentra pe ce-ți dorești cu o determinare puternică.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
E momentul să începi un nou proiect, Taur. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar una dintre cele mai bune modalități de a evita atenția negativă este să îți canalizezi energia spre lucrurile pe care îți place cel mai mult să le faci. Nu pune prea mult preț pe ceea ce cred alții despre tine. În schimb, lasă energia ta pozitivă să te ajute să-ți îndeplinești toate visele.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Soarele se află în Berbec, casa ta solară a prieteniilor și a parteneriatelor de afaceri. Unul dintre domeniile în care-ți poți dedica timp și atenție este sănătatea și bunăstarea companiei pe care o deții deja. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Stabilește-ți obiective îndrăznețe, Rac. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a statutului social. Cu determinarea și ambiția ta, vei găsi oportunitățile care se potrivesc cu visele și obiectivele tale. Vei observa că faci lucrurile să se întâmple, iar asta îți va alimenta dorința de a continua.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Fii spontan, Leu. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a aventurii. Fii deschis la oportunitățile care ți-ar putea apărea în carieră, în viață și în dragoste S-ar putea să ți se prezinte ceva nou care, inițial, credeai că nu o să-ți placă, dar descoperi că te bucuri din plin de această experiență.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Azi trebuie să fii atent. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a secretelor. Un lucru pe care îl poți face pentru tine este să petreci cât mai mult timp cu sine. Poți practica și meditația și să găsești acele mici lucruri care-ți aduc bucurie. Nu lăsa trecutul sau o greșeală să-ți definească viitorul.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Înfruntă direct provocările din viața ta amoroasă, Balanță. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a angajamentelor. Acesta este momentul în care trebuie să te concentrezi pe consolidarea relațiilor tale. Fă-ți timp pentru o întâlnire la cină în această săptămână sau altceva care să-i arate partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Chiar poți fi un bun lider. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a rutinei zilnice. Aceasta este o perioadă de transformare puternică pentru tine. Poți învăța cum să faci ceva ce îți dorești cu adevărat și să-ți arăți realizările într-un mod deosebit. Pune multe întrebări, atunci când poți, persoanelor care au joburi pe care ți-ar plăcea să le ai într-o zi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Urmează-ți obiectivele, Săgetătorule. Fă-ți o listă de dorințe și începe să planifici modul în care vei bifa elementele până când vor fi toate realizate.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Este o perioadă minunată pentru a vorbi cu persoane aflate în poziții de autoritate despre decizii reciproc avantajoase pe care ai spera să le ia. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a programa întâlniri de putere cu persoane de rang superior, pentru a-ți prezenta dorințele pentru viitoare afaceri.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Învață ceva nou despre tine, Vărsătorule. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a comunicării. Acesta este un moment excelent pentru a lucra la proiecte ce necesită scris. Urmărește anumite proiecte, subiecte care au legătură cu asta, pentru a-ți găsi inspirația.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Fă ceva distractiv, Pești. Soarele se află în Berbec, casa ta solară a banilor, și este întotdeauna plăcut să te răsfeți cu ceva relaxant care îți poate ușura și mintea. Dacă ai la dispoziție niște zile de concediu la locul de muncă, ia în considerare să le folosești. Programează o excursie distractivă de o zi cu familia sau cu niște prieteni și fă multe poze pentru amintiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel