Horoscop, miercuri, 20 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 20 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi poate merge în foarte multe feluri, Berbec. Când Luna se află în Săgetător, ești gata să pleci într-o aventură. S-ar putea să aveți o geantă pregătită, așteptând să fiți invitat într-o excursie cu partenerul dvs. semnificativ. Sau poate că speri ca cel mai bun prieten al tău să își ia o zi liberă cu tine și să plecați să vedeți un muzeu sau o librărie veche și să beți o cafea turnată. Luna de astăzi îți alimentează pofta de călătorii și este o zi excelentă pentru a citi cărți, a te uita la episoadele de pe Discovery Channel despre alte țări și, dacă nu mai folosești aplicația Duolingo, să termini o lecție într-o limbă pe care ți-ai dorit să o înveți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi este o nouă zi strălucitoare pentru tine, Taur, și este și mai minunată atunci când ai pe cineva cu care o poți împărtăși. De aceea, atunci când Luna este în Săgetător, ești prevăzătoare. Percepi ceea ce trebuie să faci pentru a te proteja pe tine și familia ta de orice rău în viitor. Ziua este perfectă pentru a actualiza un testament sau pentru a-ți stabili averea. Ori de câte ori Luna tranzitează Săgetătorul, îți activează a opta casă, ceea ce poate însemna și că un secret pe care trebuie să îl știi poate fi dezvăluit. Această zi poate fi plină atât de surprize perspicace, cât și de unele sarcini serioase. În general, una excelentă pentru tine, Taur.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna de astăzi intră în Săgetător, sectorul tău al iubirii, al angajamentului și al afacerilor. Mintea ta se poate concentra pe toate aceste lucruri pentru că ești un Gemeni care se gândește mereu la viitor și la ce experiență nouă ai vrea să încerci. Cu doar o zi înainte ca Luna sferturilor să ajungă în Săgetător, începi să devii ușor nerăbdătoare în ceea ce privește dragostea. Ești gata să o explorezi într-un mod mai profund și mai intim. Nu contează unde te duce pasiunea, vrei să vezi unde te duce. De la a te scufunda adânc în munca ta și a o face mai bună decât a fost înainte, până la a extinde noi orizonturi în căsnicia ta sau în viața ta amoroasă, Luna în Săgetător de astăzi este ca o ușă care se deschide către un nou portal al vieții, iar tu ești aici pentru călătorie. Haideți să mergem!


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există atât de multe informații în lume pentru a te ajuta să înveți ceea ce trebuie să știi pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, a te organiza și a planifica sărbătorile. Luna care intră în Săgetător îți poate apăsa butonul "curățeniei" și vei dori să profiți la maximum de organizarea și pregătirea lucrurilor pentru vacanță.Echinocțiul de toamnă nu este adesea asociat cu curățenia, dar este ceva atât de satisfăcător în a vă dezordona spațiul personal. Așa că, înainte de a scoate pernele colorate și obiectele decorative, eliberează-te de orice energie negativă și fă ca spațiul tău personal să se simtă pregătit pentru sezonul Balanței - și pentru întoarcerea frunzelor din această toamnă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai putea fi un luptător, dar ai decis că ești un îndrăgostit. Iubirea și romantismul sunt cele două subiecte preferate ale tale, iar când Luna intră în Săgetător, inima ta este plină de speranță și optimism în legătură cu întâlnirea cu "alesul" sau "cel de acum". Ești dornică să înveți și să explorezi lumea din toate punctele de vedere, iar să găsești pe cineva care îți captivează inima și mintea într-un mod unic este pur divin. Astăzi este posibil să faci acea conexiune specială pe o aplicație de întâlniri sau chiar atunci când cineva alunecă în DM-urile tale. Este o zi minunată pentru tine să găsești pe cineva cu care să te îmbrățișezi înainte de a începe sezonul manelelor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este timpul să vă faceți planuri de călătorie pentru sfârșitul anului. Plănuiești să ai o reuniune de familie în acest sezon de vacanță sau intenționezi să mergi într-o croazieră și să uiți să gătești totul singur? Nu a mai rămas prea mult timp pentru a consolida care sunt intențiile tale pentru luna noiembrie, iar aceasta este luna în care trebuie să vorbești cu părinții tăi, cu familia partenerului tău și cu prietenii pentru a coordona programele. Luna în sectorul familiei tale înseamnă că va trebui să discuți și cu figurile de autoritate. S-ar putea să fii chemat la o întâlnire în această săptămână pentru a discuta despre obiectivele tale de performanță sau dacă ai nevoie să îți iei o vacanță care nu se va prelungi în anul viitor, introdu-ți cererea acum înainte de a fi mai greu să obții acoperire pentru timpul tău liber. Astăzi este o zi bună pentru a pune lucrurile în mișcare, Fecioară. Te ocupi de ea.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vorbăreț? Nu neapărat tu, dar Luna de astăzi în Săgetător îți scoate în evidență dorința de a glumi și de a te conecta cu ceilalți la nivel intelectual. Vrei să vorbești despre cărți și despre ultimul film pe care l-ai văzut. De fapt, ziua de astăzi este perfectă pentru a te alătura unui club de lectură. Ai putea să întrebi un prieten dacă ar vrea să împartă cu tine o carte și viceversa. Ziua de astăzi nu este menită să vă lăsați partea introvertită să câștige și să vă ascundeți în spatele unei tastaturi, vorbind cu nimeni. Energia este pentru împărtășirea cunoștințelor și pentru a învăța de la oameni care îți stimulează adesea mintea și îți reamintesc cât de minunat este să te bucuri de o conversație de calitate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este inteligent să fii înțelept atunci când vine vorba de venitul tău și de potențialul tău de câștig. Așa că atunci când Luna intră în Săgetător, așa cum o face la fiecare 30 de zile pentru tine, este timpul să îți revizuiești cheltuielile. Cât de mult poți economisi? Unde poți să reduci un pic? Pe ce anume cheltuiți prea mult în aceste zile? Toate acestea sunt întrebări foarte bune de pus, iar dacă ai un cont bancar în care poți vorbi cu un consilier financiar, ia în considerare posibilitatea de a face o programare și de a afla de la el cum să-ți planifici viitorul. Vei fi atât de bucuros că ți-ai extins cunoștințele în loc să încerci să îți dai seama de unul singur de toate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Unele zile sunt făcute doar pentru tine, Săgetătorule, iar săptămâna aceasta, nu numai că ai Luna care intră în semnul tău, dar primești binecuvântarea unei Luni sfert de lună pentru a te ajuta să faci o mare schimbare și să faci ceva punctual pe care l-ai amânat de prea mult timp. Astăzi, este momentul să te angajezi în realizarea unui obiectiv personal și să te determini să îl duci la bun sfârșit. S-ar putea să te bucuri de faptul că un prieten îți va fi partener de responsabilitate. Sau astăzi puteți crea o planșă de viziune și să o puneți lângă biroul dvs. pentru a vă inspira. Gândește-te la acțiune și la curaj, deoarece se pare că îl găsești mereu atunci când ai nevoie de el. Este o zi minunată pentru a face lucruri noi și pentru a explora cât de puternic ești atunci când ești gata să-ți învingi temerile și să duci la bun sfârșit o provocare pentru care ești pregătit.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tăierea legăturilor nu este niciodată ușoară, dar atunci când ești sincer și îndrăzneț în legătură cu gândurile și sentimentele tale, este uimitor cât de repede te lasă oamenii să îți vezi de treabă și să nu te mai deranjeze. Sinceritatea de azi este revanșa de mâine și va fi bine. S-ar putea să nu fiți surprins când o persoană care părea să vă fie prietenă la nivel superficial devine brusc tăcută. Așa se întâmplă uneori, Capricorn. Luna în Săgetător te ajută să rămâi detașat, în timp ce iei viața în termenii ei și nici nu te simți trist să faci asta. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Prieteniile sunt ca lipiciul unei relații și nu contează dacă relația este romantică, platonică sau doar de afaceri; în adâncul ființei tale îți dorești să stabilești o conexiune umană. Este prea mult să ceri asta? Pe măsură ce Luna intră în Săgetător, ești orientat spre oameni. Acest lucru scoate la iveală curiozitatea naturală din tine. Poți pune întrebări și îi poți cunoaște bine pe ceilalți. Cel mai bun lucru este că găsești oameni care gândesc la fel ca tine, de asemenea. Ești o rețea de putere!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Vedeți partea spirituală a tuturor lucrurilor, iar această zi nu va trece neobservată. Sunt multe lucruri în joc și ți se va reaminti că nu poți controla nimic altceva decât reacția ta la ele. Astăzi ești gata să cucerești lumea, dar va trebui să fii și flexibil când Luna va intra în Săgetător. Viața îți poate arunca o minge curbă. Un coleg de serviciu poate fi nevoit să sune din cauza unui copil bolnav sau o livrare vine cu întârziere și asta înseamnă că vei lucra mai multe ore pentru a ajuta la descărcarea lucrurilor. Deși poate exista o oarecare imprevizibilitate în această zi, vei trece cu brio toate testele pe care ți le dă universul. Este o zi incredibilă pentru a găsi umorul în toate situațiile și pentru a învăța să te lași purtat de val atunci când poți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel