Horoscop, miercuri, 23 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 23 august 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Poate faceți un efort financiar să achitați rate, facturi și alte taxe obligatorii ca să vedeți cu ce bani rămâneți ca să vă duceți într-o plimbare la malul mării, la munte.

Au rămas niște probleme de sănătate care or să vă dea de furcă dacă nu vă duceți la un consult medical.

 TAUR

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă îngrijiti de ai voștri, poate au nevoie de un tratament, de supraveghere medicală și o să vă faceți timp pentru ei.

Răspunsul pe care-l așteptați de la cineva drag nu va fi cum ați visat, dar lucrurile se mai pot schimba în bine. Răbdare.

GEMENI

Poate se ivește ocazia să vă luați o casă și o să faceți consiliu de familie ca să vedeți dacă ai voștri sunt de acord sau nu se întrunesc condițiile.

Poate vă interesați de studii, de examene, și e bine să verificați act de identitate, adeverințe, diplome ca să nu întâmpinați dificultăți.

RAC

Se poate să apară cheltuieli neprevăzute și să trebuiască să scoateți de la rezerve ca să acoperiți sumele respective și în mod sigur o să vă descurcați.

O să interacționați cu niște oameni care pun mare preț pe valoarea voastră și o să se nască o frumoasă colaborare.

LEU

Încă n-ați ajuns la o concluzie cu privire la relația voastră de cuplu, dar mai e un răgaz, încă vreo două săptămâni cel puțin și o să știți încotro să vă îndreptați.

Poate încercați un tratament mai special pentru corp, o fizioterapie sau cosmetică pentru păr, ten, să dați refresh total.

FECIOARĂ

O să vă bucurați de o reușită. pot veni bani din urmă sau recuperați bunuri pentru care v-ați luptat ani de zile, poate o să vă simțiți eliberați de greutăți.

Vi se oferă prilejul să vă puneți în valoare niște calități și o să împliniți toatre așteptările. Se anunță succes.

BALANȚĂ

Vă dați întălnire cu cineva care v-ar putea fi de ajutor într-o afacere și o să negociați condițiile, că vreți să fie totul clar, fără surprize la final.

Vă curtează niște prieteni să plecați cu ei într-o excursie. Pare să fie atractivă destinația. Vedeți cum stați cu banii.

 SCORPION

O să trebuiască să regândiți un proiect, să luați în calcul elementele - surpriza - faptul că niște oameni care au promis că vă ajută nu o mai pot face.

Relația cu partenerul de cuplu pare să fie într-o perioadă de tatonare și o să vă fie greu să acceptați unele aspecte, dar o să treceți peste.

 SĂGETĂTOR

Poate o să vă dați acceptul pentru un extra-job, că e nevoie de voi acolo și totodată vă prind și vouă bine niște bani, că ați cheltuit masiv în concediu.

Poate aveți de semnat niște acte, împuterniciri. Sunt treburi importante de rezolvat ca să vă puteți mișca.

 CAPRICORN

Se poate să ajungeți abia acum acolo unde v-ați propus la începutul verii și o să vă luați o binemeritată porție de vacanță, că oboseala își spune cuvântul.

Poate mai ieșiți și voi cu prietenii sau în doi, ca să vă rupeți de problemele de serviciu. Asta dacă nu sunteți la relaxare, în vacanță.

 VĂRSĂTOR

E momentul să vă cereți drepturile. Pot fi bani din urmă sau le-ați cerut șefilor un transfer, o avansare și nu s-a putut în acea perioadă. Reveniți cu cererea.

O să vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală și să vă bucurați de viață.

 PEȘTI

Vi se fac oferte de job și dacă găsiți de cuviință o să vă duceți în altă parte, la mai mulți bani și unde o să fiți și apreciați. Trebuie să vă gândiți bine de tot.

E posibil să luați bani de la serviciu, din salariu, dar și din colaborări, ore suplimentare și contul se umple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel