Horoscop, miercuri, 23 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 23 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nimic nu-ți poate sta în cale atunci când ești determinat să faci ceva uimitor. Ochii tăi sunt ațintiți asupra premiului și s-ar putea chiar să ai câteva puncte oarbe asupra a ceea ce te așteaptă exact din acest motiv. Așadar, determinarea ta este vitală, Berbec, dar ai grijă și fii atent la toate aspectele.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Atunci când vrei să fii alături de cineva, îți porți inima pe mânecă. Din nefericire, acest nivel  de pasiune te poate băga în ceva probleme, Taur.  Vei dori să ții pulsul pe partea practică a lucrurilor. Și nu uita că este atât de important să ai ambele picioare pe pământ atunci când capul tău este în nori, iar inima te poate păcăli. 

 

Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

Te îndrăgostești? S-ar putea să primești o persoană specială în viața ta. Dragostea se întâmplă atunci când trebuie, Gemeni, așa că atunci când romantismul bate la ușa inimii tale, fii dispus să o deschizi și să lași pasiunea să strălucească.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Este o zi aglomerată, Rac, așa că atunci când trebuie să te ocupi de atâtea lucruri, nu te lăsa furat de nimicuri. Asigură-te, de asemenea, că ai grijă de bunăstarea ta fizică. Ia-ți destule pauze și fă o plimbare scurtă și vioaie. Păstrați-vă impulsul și energia în mișcare.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Întotdeauna este loc pentru hobby-ul sau pasiunea ta preferată, dar s-ar putea să nu ți se pară ușor să scapi de alte obligații cu care te confrunți.  Va trebui să te detașezi de lume  și să-ți faci timp pentru a face lucrurile mărunte care știi că te vor face să te simți bine.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Trebuie să te aperi, Fecioară. Nu este ușor să mergi împotriva mulțimii sau să înfrunți o persoană care încearcă să te doboare. Dar, dacă nu iei inițiativa și nu începi să arăți că nu ești dispus să fii călcat în picioare, cine o va face pentru tine? 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai multe de spus astăzi. Chiar dacă găsirea cuvintelor potrivite poate fi uneori complicată, abilitatea ta de a pune cap la cap idei și opinii este simplă și curge ușor. Așadar, folosește acest moment pentru a aborda problemele pe care vrei să le rezolvi. Rezultatul tău poate fi promițător.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți grijă să nu cheltuiți prea mult atunci când ar trebui să economisiți. S-ar putea să simți că trebuie să cumperi ceva acum pentru că este la reducere sau disponibil. Cu toate acestea, cel mai bine este să aplici regula celor 24 de ore de gândit înainte de a face achiziția finală.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o zi minunată pentru a face ceva pentru tine. Cu Luna în semnul tău zodiacal, ești în plin proces de reinventare a vieții tale într-un mod nou. Pentru că Luna se află în semnul tău, ești mai îndrăzneț și chiar mai curajos decât de obicei.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este deranjant când vezi că cineva este ingenuu cu tine, dar există multe motive să crezi că te mint - frica poate fi curentul de energie care trece prin viața lor.  Deși furia este prima reacție, care este motivul? Conflictul vă poate conduce la adevăr pe măsură ce vă confruntați cu îndrăzneală cu problema.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva de la distanță sau chiar dintr-o altă țară poate reapărea în viața ta. Poți avea o străfulgerare bruscă de dragoste sau poate că o persoană pe care sperai să o întâlnești se poate intersecta cu tine în cel mai magic mod.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Fiți curajoși la serviciu. Nu vă fie teamă să cereți acea mărire de salariu pe care  o așteptați de mult. Concentrează-te pe punctele tale forte și pregătește-te din timp. Așadar, s-ar putea să fii nevoit să ceri ceea ce ai nevoie, chiar dacă ți-e frică, iar când veștile bune se vor întoarce la tine, vei fi atât de bucuros că ai făcut asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: berbec  horoscop  martie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel