Horoscop, miercuri, 24 aprilie 2024. Zodia care va avea parte de transformări radicale
Data publicării:
Iată previziunile astrale pentru ziua de miercuri, 24 aprilie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Secretele sunt menite să fie păstrate în privat. În timpul Lunii în Scorpion, fii discret cu ideile, gândurile și lucrurile pe care preferi ca alții să nu le știe. S-ar putea să ți se pară dificil să nu te deschizi în fața celorlalți, dar timpul va decide în cine poți avea încredere sau nu.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Dragostea schimbă lucrurile. În timpul Lunii în Scorpion, s-ar putea să simți că trebuie să te retragi puțin din relația actuală. Să dai spațiu cuiva (sau să ți-l iei pentru tine) nu este ușor. Cu toate acestea, acest lucru e necesar uneori și te va ajuta să gândești mai bine, să revizuiești anumite lucruri și să meditezi la ceea ce simți și la ceea ce îți dorești pentru viitor.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Îți dorești să fii sănătos, Gemeni. În timpul acestei Luni în Scorpion, ești pregătit și dornic să fii cea mai bună versiune a ta. Trebuie să începi să iei decizii mici, dar care pot fi extrem de importante. Poți începe chiar de la a cumpără alimente mai sănătoase, să eviți stresul cât de mult poți și să te bucuri de viață. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești pregătit să fii fericit, Rac. Luna în Scorpion îți aduce ceea ce ai nevoie pentru a te distra și pentru a fi fericit. Ascultă muzică bună, citește citate pozitive și alege să meditezi. Poți chiar să începi să-ți planifici concediul pentru vară.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Latura ta protectoare va ieși la iveală astăzi într-un mod deosebit. În timpul Lunii în Scorpion, vrei să te asiguri că persoanele pe care le iubești sunt în siguranță. S-ar putea să nu poți controla ceea ce spun sau fac ceilalți, dar poți fi un model a ceea ce ți-ai dori să fie. Exprimă-ți opiniile, iar apoi lasă-i pe ceilalți să decidă singuri ce trebuie să facă sau să fie.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ziua de azi îți oferă un moment oportun pentru a începe să scrii într-un jurnal și a te conecta cu sinele tău interior. Ai nevoie de liniște și de mai mult spațiu personal. Pe aceste lucruri trebuie să te concentrezi astăzi.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ești o persoană retrasă, dar asta nu însemană că nu-i ajuți pe ceilalți când au nevoie. Chiar azi poți să strângi mai multe lucruri din casă pe care să le donezi celor care au nevoie. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
S-ar putea să te simți pregătit să schimbi câteva lucruri în viața ta. De la îmbrăcămintea pe care o porți, la culoarea părului și cărțile pe care le citești, este vorba despre autoperfecționare și dezvoltare personală. Ești gata să te dezvolți și este timpul să treci la acțiune. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Poți să renunți la trecut, să vorbești despre el sau să plănuiești să îl îngropi și să uiți că lucrurile s-au întâmplat. Furia pe care ai simțit-o sau sentimentul de trădare se poate să fi dispărut, în sfârșit. S-ar putea să nu vrei nici măcar să recunoști o problemă din trecut. Ai depășit nevoia de a regla conturile și te simți în sfârșit bine cu tine.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Uneori, îți poți da seama că cineva este menit să facă parte din viața ta pentru totdeauna. Este posibil să întâlnești pentru scurt timp o persoană și să simți ceva special sau magnetic, dar momentul nu este potrivit sau nu ești sigur de locul pe care îl va ocupa în viața ta. Trebuie totuși să ai încredere în proces și să te lași ghidat de intuiție.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ziua de azi e despre socializare și poți începe chiar de la a scrie într-un blog, jurnal, ori în alt spațiu care să-ți permită să te exprimi cât mai liber. Este momentul ideal, de asemenea, să te alături unui club care are aceleași pasiuni ca și tine.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ce subiect iubești mai mult decât orice pe lume?  Azi e momentul oportun pentru a citi informații suplimentare despre acest subiect. Fie că este vorba să faci un curs pentru asta, să vezi un film sau să citești o carte, acum e momentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel