Horoscop, miercuri, 27 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie
Data publicării:
Previziuni astrologice pentru toate zodiile: miercuri, 27 octombrie 2021.

Berbec

Conversațiile dintre membrii familiei pot fi declanșatoare astăzi și, în parte, nevoia ta de siguranță și sentimentul de securitate sunt puse în joc - la nivel emoțional. Luna în Rac se află în cuadratură cu Mercur în Balanță, astfel că aceste dificultăți se prezintă ca niște provocări. Scopul lor este de a te crește. Așa că nu te îndepărta de conflict. 

 

Taur

S-ar putea să aveți multe de spus, iar pentru unii, pot exista teme care se repetă. Există un motiv pentru care sunteți blocat într-un ciclu. Totul se datorează sentimentelor de anxietate care sunt lăsate nerezolvate. una în Rac face trigon cu Neptun, iar acest lucru aduce o oportunitate de a lucra la această problemă cu un prieten. Răspunde la telefon sau trimite un mesaj. Nu treceți prin asta de unul singur.

 

Gemeni

Există lucruri pe care trebuie să le stăpânești și să le controlezi mai mult decât până acum și se pare că este vorba despre o proprietate personală pe care vrei să o cumperi sau poate ceva ce deja deții. Luna în Rac se află în cuadratură cu Mercur în Balanță, în sectorul tău de romantism. Poate că ai cumpărat lucruri pentru a încerca să câștigi afecțiunea unei alte persoane. Acest lucru nu va funcționa și știi asta. Cel mai bine este să-i lași pe oameni să-ți arate cine sunt, iar apoi poți răspunde cu aceeași monedă. Liniștește-te, lucrurile se vor rezolva de la sine în mod natural.

 

Rac

Lucrezi la câteva lucruri și nu este un proces ușor pentru tine. Va fi greu să vă rupeți de un anumit standard de așteptări. Cu toate acestea, Luna în Rac se află în cuadratură cu Mercur în Balanță, iar acest lucru îți permite să te armonizezi cu sentimentele tale în legătură cu acest proces dificil și provocator. Ajungi să devii liderul propriei tale vieți. Va fi nevoie să te rupi de agitație, dar nimic nu te va împiedica să te descurci odată ce te vei simți sigur că ești capabil să faci asta de unul singur.

 

Leu

Trecutul este greu din punct de vedere emoțional pentru tine și totuși există loc pentru a face schimbări în ceea ce privește sănătatea și rutinele tale. Luna în Rac opusă lui Pluton te împinge să faci lucruri pe care nu le-ai fi putut face înainte. Acum, rezistența ta este puternică și răbdarea ta a crescut. Ai răbdare și înțelepciune care îți lipseau în trecut, iar acestea provin din lecțiile pe care viața ți le-a predat în ultima lună. Un lucru minunat pe care îl poți folosi acum că anul este pe sfârșite.

 

Fecioară

Este bine să ții legătura cu persoanele cu care ai pierdut contactul în ultimele luni.Luna în Rac face trigon cu Neptun, iar unele dintre aceste legături se vor încheia. Încheierea este o temă importantă pentru tine în această săptămână, și s-ar putea să descoperi că este bine să fii inițiatorul dialogului pentru a avea un sentiment de control asupra momentului.

 

Balanță

Având în vedere dorința  de respect și sentimentul că reputația voastră ar putea fi în joc, există un motiv pentru care vă ridicați garda și doriți ca lucrurile să fie făcute într-un anumit mod. Luna în Rac se află în cuadratură cu Mercur în Balanță, iar acest lucru te împinge să te gândești la viitor și să te autoprotejezi. Prudența nu este niciodată o idee rea, mai ales atunci când simți că este necesară.

 

Scorpion

Speranța este eternă și ești mai mult decât optimist, deoarece Soarele în semnul tău îți oferă șansa de a apăsa butonul de restart în câteva domenii ale vieții tale. Luna în Rac în opoziție cu Pluton, planeta care te guvernează în Capricorn, este un moment minunat pentru a scrie, a ține un jurnal, a gândi și a planifica viitorul. Săptămâna următoare sprijină puternic schimbările pe care simți că trebuie să le faci, iar multe dintre ele sunt realizabile și la îndemână.

 

Segetător

Luna în Rac în opoziție cu Pluton aduce intensitate în sectorul  banilor. Ai noroc! Ceva se concretizează pentru tine printr-un cadou sau o ofertă generoasă de la un loc de muncă, un coleg sau un prieten. Momentul nu poate fi mai bun. Cu Jupiter direct în sectorul tău al contractelor, șansa de a face o afacere, de a semna un nou contract sau de a accepta un loc de muncă îți sunt larg deschise - în tot felul de moduri pozitive.

 

Capricorn

Iubirea și parteneriatul nu sunt prea mult de cerut atunci când Luna în Rac face trigon cu Neptun în sectorul tău de comunicare. Cineva ar putea avea o situație care se încheie, iar acest lucru înlătură un blocaj care vă împiedica să obțineți ceea ce v-ați dorit. S-ar putea să vă aflați la locul potrivit la momentul potrivit, în mod neașteptat, iar o turnură pozitivă a evenimentelor în favoarea dvs. se așează la locul potrivit.

 

Vărsător

Sănătatea și starea de bine sunt menite să fie în fruntea listei de priorități, iar Luna în Rac indică faptul că există și unele beneficii de consolidare a sufletului pentru tine. Luna este opusă lui Pluton în sectorul tău inamic. Această intensitate te trage să faci o schimbare radicală atunci când vine vorba de alianțe toxice. Unele trebuie să ia sfârșit, iar tu știi deja care sunt acelea. Este timpul să le spui la revedere și să treci la relații mai sănătoase.

 

Pești

Romantismul, creativitatea și energia jucăușă sunt în aer pe măsură ce Luna în Rac face trigon cu Neptun în casa ta de sine. Este un semnal pentru a elimina obstacolele care vă împiedică să fiți persoana cu spirit liberi. Unele greutăți care te-au ținut în jos sunt gata să se ridice și ar trebui să profiți de oportunitatea de a te distra atunci când poți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 27 octombrie  astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel