Horoscop, miercuri, 28 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 28 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Înțelegi cum funcționează relațiile, ceea ce îți permite să construiești o punte acolo unde adversitatea amenință să dărâme unitatea. Așadar, astăzi, fii deschis să privești provocările tale ca pe niște lecții importante în care strategia și oportunitatea se întâlnesc.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O relație ar putea suferi unele schimbări problematice. S-ar putea să simțiți că ați ajuns la capătul drumului, iar reparațiile sunt imposibil de făcut. Cu toate acestea, o surpriză vă poate rezerva o surpriză atunci când o persoană își va vedea în sfârșit partea sa de vină în problemă și negarea va fi eliminată din situație.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este esențial să faci munca de vindecare și de ordine pentru ca tu să fii din nou întreg. Atunci când ești trist și simți că munca în care ai investit nu ți-a dat randamentul pe care îl sperai, este vital să îți recunoști durerea și să lucrezi la ea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi concentrează-te pe lucrurile care îți aduc fericire și bucurie. Atunci când nu te simți fericit, este un semn că nu trăiești în adevărul tău. Dimpotrivă, a simți un sentiment de mulțumire în inimă îți permite să știi că ești pe drumul cel bun.

Leu (23 iulie - 22 august)

Uneori trebuie să spui cuiva că nu ai chef să faci lucrul pe care ți-l cere. Astăzi s-ar putea să fie nevoie să stabilești niște limite pentru a-ți îndeplini obiectivele personale. Te poți oferi să ajuți mai târziu, dar deocamdată, fii sincer cu tine însuți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nimănui nu-i place confruntarea, dar sunt momente în care aceasta este un rău necesar. S-ar putea să simți că nu îndrăznești să spui ceea ce ai nevoie, dar odată ce începi să vorbești, puterea de care ai nevoie va găsi o modalitate de a te susține pe parcursul conversației.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori, oamenii nu sunt geloși pe ceea ce ai, dar ar vrea să știe cum ai reușit să realizezi ceea ce ți-ai propus. Așadar, fii generos cu povestea ta de viață, deoarece i-ar putea ajuta pe alții să își găsească propriile succese după ce s-au inspirat din ale tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori ești prea dur cu tine însuți, când ar trebui să fii mai tolerant. Astăzi s-ar putea să găsești multe lucruri care nu îți plac, dar când începi să fii prea critic, concentrează-te pe iubirea de sine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fiecare se află în propria călătorie, iar oamenii își desfășoară propria cursă într-un ritm diferit. Poți evita să-i judeci pe ceilalți pentru cât de încet sau de repede merg. Dar faptul că ești martor la o altă persoană te poate ajuta să te simți mai puțin îngrijorat de propriul tău ritm.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Există momente în care nu ar trebui să ai încredere în cineva. Instinctul tău este un ghid și este acolo pentru a te proteja. Nu vă ignorați instinctele interioare. Atunci când ai nevoie să te retragi dintr-o situație, du-te până la capăt cu ceea ce simți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Poți fi acel prieten de sprijin care oferă o mulțime de feedback pozitiv și sfaturi. Umilința și capacitatea ta de a te bucura pentru altcineva în timpul lor spun multe despre caracterul tău.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu există eșecuri, ci doar lecții de viață. Ești aici pentru a crește din experiențele pe care le-ai avut. Așa că nu-ți fie teamă să le privești cu atenție. Dacă ți-a venit în minte acum, există un motiv și o lecție.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel