Horoscop, miercuri, 3 iulie 2024. Luna în pătrat cu Saturn afectează fiecare zodie în parte
Data publicării:
Pătratele indică multă muncă în față, dar aceasta va produce rezultate dacă rămâi consecvent.

Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)
Când a fost ultima dată când ți-ai făcut timp să fii jucăuș? S-ar putea să simți o atracție de a te reconecta cu copilul tău interior și să-i asculți vocea. Dacă simți că reții multe emoții, acesta este un moment minunat să fii prezent și să faci ceva care te apropie de puritatea copilului tău interior.

Taur (20 Aprilie - 20 Mai)
S-ar putea să observi ce lucruri din viața ta sunt sau nu sunt aliniate cu valorile tale de bază. Fii puțin practic și scrie pe o hârtie diferite aspecte ale vieții tale, evaluându-le de la 1 la 5 în funcție de necesitatea reajustării. După ce ai făcut asta, poți căuta noi soluții pentru a le aborda direct.

Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)
S-ar putea să te simți puțin împovărat emoțional astăzi, realizând cât de multe responsabilități ai pe umeri. Ia lucrurile pas cu pas și încearcă să-ți gestionezi timpul și prioritățile pentru a nu te simți copleșit. Încearcă să nu-ți asumi angajamente suplimentare în această perioadă, astfel încât să te simți ancorat în abordarea sarcinilor pe care le ai deja.

Rac (21 Iunie - 22 Iulie)
Dacă ți-a fost greu să-ți exprimi sentimentele în cuvinte, astăzi ar putea fi ziua în care găsești cuvintele potrivite. Găsirea cuvintelor potrivite te poate elibera de stres, deoarece poate exista un conflict intern în identificarea modului în care te simți. Pune-ți această întrebare în jurnal: "Am observat vreodată un tipar în modul în care anumite emoții se manifestă în corpul meu înainte să le pot pune în cuvinte?" Emoțiile tale comunică cu tine în mai multe moduri; acesta este un moment bun pentru a le asculta în diferite forme.

Leu (23 Iulie - 22 August)
Ce ai nevoie în prietenii pentru a te simți pe deplin văzut și auzit? Pe măsură ce creștem, nevoile noastre se schimbă, iar comunicarea acestora acum poate crea un nou nivel de intimitate cu prietenii. Relaxează-te cu o ceașcă de ceai și reflectă asupra unei interacțiuni recente cu un prieten care a fost deosebit de semnificativă. Ce a făcut-o specială și cum poți recrea astfel de momente mai des?

Fecioară (23 August - 22 Septembrie)
Cât de mult control creativ utilizezi la locul de muncă? Acesta este un moment bun pentru a prelua controlul creativ asupra proiectelor la care lucrezi, deoarece poți descoperi rapid că lucrezi pe pilot automat și te simți neinspirat de munca ta. Întreabă-te: "Cum pot echilibra creativitatea cu eficiența pentru a mă asigura că ideile mele contribuie la rezultate tangibile și obiectivele afacerilor?"

Balanță (23 Septembrie - 22 Octombrie)
S-ar putea să simți o distanță în relațiile tale, dar aceasta te poate ajuta să-ți dai seama de dinamica actuală a relațiilor tale. Dacă tânjești după intimitate, acesta este un moment bun să planifici ceva intenționat cu tine și un iubit. Poate fi vizionarea unui clasic sau răsfoirea albumelor foto vechi.

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Încearcă să nu-ți supraanalizezi sentimentele; permite-ți să le experimentezi în profunzime. Să simți emoții intense poate fi provocator, iar încercarea de a le înțelege logic poate să nu fie cea mai bună abordare. Predarea emoțiilor tale este adesea calea către pace. În ce moduri rezist sau încerc să-mi controlez emoțiile? Cum afectează această rezistență capacitatea mea de a mă simți în pace?

Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie)
Dacă există ceva care te apasă în relațiile tale, acesta este un moment bun să creezi spațiu pentru a comunica eficient. Oferă-ți puțin timp liniștit pentru a te gândi la ceea ce vrei să spui, precum și la modul în care vei livra mesajul. Pune-te în locul lor și privește situația din toate perspectivele pentru a face o evaluare corectă.

Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)
Acesta este un moment bun pentru a-ți schimba rutina și programul, deoarece poți realiza că ai depășit anumite părți ale stilului tău de viață. Ce îți umple cupa și ce îți diminuează senzația de conexiune cu locurile în care îți investești timpul? Aceste întrebări te pot ajuta să creezi activ un stil de viață mai rafinat care să te întinerească. Este normal ca rutina să se schimbe în timp, astfel încât să se potrivească cu persoana care devii.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)
Aceste energii cosmice pot părea că te împing să acționezi pe baza ideilor tale. Nu este timp pentru procastinare, și dacă ceva te împiedică, este îndoiala de sine care îți întunecă viziunea. Așadar, oferă-ți șansa de a explora cum poți transforma o idee într-un plan simplu de acțiune și sărbătorește fiecare etapă până la finalizarea acesteia.

Pești (19 Februarie - 20 Martie)
Ai o inimă mare și este important să simți că acest lucru este reciproc. Cei dragi știu cu adevărat de ce ai nevoie? Dacă ești obișnuit să înfrunți fiecare provocare singur, ia în considerare să permiți altora să te sprijine. Fă o listă cu trei domenii din viața ta în care ar putea fi benefic să ceri ajutor. Planifică cum să începi aceste cereri și ce suport specific ar putea oferi o bază solidă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel