Horoscop, miercuri, 4 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 4 octombrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deschide-te și vorbește din inimă, Berbec, pentru că ai ceva ce trebuie să spui. De ce să te reții? Nu ai niciun motiv să o faci acum că Mercur, planeta comunicării, intră în Balanță, sectorul tău de parteneriate se activează. Subiecte apropiate de inima ta - unele dintre ele discutabile sau controversate - pot ieși la iveală. Ești dornic să fii provocat. Acesta este un moment excelent pentru a te lupta mental în interiorul tău, în timp ce îi asculți în mod echilibrat pe ceilalți.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Țineți un planificator aproape și un bloc de notițe la îndemână. Lucrurile sunt pe cale să devină ocupate și veți dori să rămâneți organizat. Mercur în Balanță vă face să vă gândiți la rezultate. Nu vrei să ratezi un termen limită sau să refuzi o afacere în această săptămână. Faptul că ai obiectivele la îndemână te va ajuta să îți păstrezi prioritățile.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Următoarele două săptămâni vor fi extrem de romantice pentru tine, Gemeni. Vei fi luat cu asalt prin cuvinte. Cu Mercur care îți activează sectorul romantic, inima ta primește doza de dragoste pe care o dorește. Începând de astăzi, scrieți bilețele de dragoste și mâzgăliți gânduri sentimentale pe cărțile de mulțumire. Trimiteți un selfie drăguț împreună cu textul dulce de bună dimineața cuiva la care țineți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Caută casa visurilor tale, Rac. Piața imobiliară vă favorizează în timpul intrării lui Mercur în Balanță. Mercur este direct și se află în semnul prietenului său, ceea ce înseamnă că un rezultat bun poate veni atunci când căutați un nou apartament, casă sau loc de locuit. Ai la dispoziție două săptămâni întregi pentru a face acest lucru începând de astăzi, așa că nu ezita. Este timpul pentru acțiune.


Leu (23 iulie - 22 august)

Citește textul cu litere mici. Dacă termenii și condițiile sunt cele pe care le doriți, semnați contractul. Mercur în Balanță este un moment excelent pentru a lua decizii și a încheia acorduri. Dacă aveți o problemă legală care se apropie, s-ar putea să aveți noroc să găsiți un avocat care să vă ofere o consultație gratuită. Dacă ai de făcut niște modificări pe care trebuie să le faci la documentele legale, următoarele două săptămâni sunt excelente pentru a finaliza aceste elemente.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 Economisiți câțiva bănuți pentru a vă vedea cum crește contul de economii. În timpul intrării lui Venus în Mercur, banii devin un subiect și mai important pentru tine.Îți va face plăcere să cauți oferte online. S-ar putea să ți se pară atrăgătoare cumpărăturile la magazinele de vechituri. S-ar putea chiar să vă decideți să reduceți câteva lucruri pe care le cumpărați în mod normal pentru a testa piața bursieră atunci când există o scădere.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vei lua unele decizii personale și importante în următoarele săptămâni, acum că Mercur intră astăzi în semnul tău. Dacă v-ați născut cu Mercur în Balanță, s-ar putea să constatați că modul în care gândiți se schimbă. Informații noi vin prin intermediul unui prieten sau al unei persoane "mercantile", cum ar fi un semn al Fecioarei sau al Gemenilor. Acesta este momentul să începi să te pui pe primul loc și să îți restructurezi obiectivele de viață pentru bunăstarea și fericirea ta mentală personală.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te gândești la cineva? S-ar putea fi persoana care vă va suna la întâmplare în următoarele două săptămâni. Mercur intră în sectorul dușmanilor tăi ascunși. Este important să fiți deschis și optimist, dar să vă păstrați garda emoțională ridicată. Încrederea este ceva ce trebuie câștigat, Scorpionule, iar în cazul în care auzi promisiuni și o mulțime de cuvinte dulci pentru a te cuceri, așteaptă. Acțiunile te vor ajuta să vezi care sunt adevăratele lor intenții.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prietenii rămân apropiați indiferent de distanță, dar să vă vedeți față în față este întotdeauna plăcut. O excursie pentru a vizita un prieten de la distanță se anunță la orizont. Chiar și cu scumpirea prețului la benzină, s-ar putea să simțiți nevoia de a împacheta mașina și de a pleca într-o călătorie cu mașina pentru a vă vedea cel mai bun prieten sau o rudă apropiată înainte de începerea sezonului de sărbători.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Se apropie o ofertă de muncă sau, dacă insiști pentru o mărire de salariu, s-ar putea să fii plăcut surprins de ceea ce primești. Mercur, în sectorul carierei și al statutului social, face ca cineva să vorbească frumos despre tine. Există un feedback bun din partea celorlalți și o energie pozitivă în general despre etica ta de muncă. Continuați să vă lustruiți comportamentul profesional. Următoarele două săptămâni sunt ale tale pentru a-i impresiona pe toți cei cu care lucrezi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trimite acele cereri de angajare, Vărsătorule. Dacă sperați să fiți acceptat într-un program academic, norocul este de partea voastră. Acum este momentul perfect pentru a trimite o scrisoare de acceptare. Dacă ai nevoie de recomandări sau referințe, s-ar putea să îți fie mai ușor să primești ceea ce ai nevoie de la alții datorită faptului că Mercur intră în sectorul tău de educație și învățământ superior. Ai la dispoziție două săptămâni pentru a o finaliza, așa că nu întârzia.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să vă schimbați parolele, pinii și tot ceea ce ați folosit de mult timp. Mercur care intră în Balanță îți activează sectorul secretelor, așa că fii proactiv. Actualizați informațiile și păstrați-vă în siguranță față de hackerii cibernetici. Deconectați-vă de pe toate dispozitivele pe care le aveți în istoricul dvs. de pe site-urile de socializare și faceți o copie de rezervă a datelor dvs. pentru a menține lucrurile la zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel