Horoscop, miercuri, 6 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, miercuri, 6 decembrie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ce prieteni îți sunt cei mai apropiați, Berbec, și în cine ai încredere mai mult decât în orice pe lume? Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a relațiilor. Aceasta este o energie fortifiantă în care ai șansa de a reconstrui podurile rupte, de a consolida relațiile și de a decide dacă anumite persoane este mai bine să le ții la distanță sau mai aproape de inima ta. Notă: Prietenii sunt atât de importanți pentru viața ta și, având în vedere că eclipsele vor avea loc în Balanță (și în semnul tău) până la jumătatea anului 2025, anticipează că aceasta va fi o temă pentru o bună perioadă de timp.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este frumos când viața pare să curgă pur și simplu, nu-i așa, Taur. Așa că, atunci când vin sărbătorile și există câteva domenii din viața ta care se simt "off", s-ar putea să speri să îți recapeți programul sub control. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a rutinelor și a activităților zilnice. Aveți câteva zile la începutul săptămânii pentru a vă regrupa. Treceți-vă în revistă programul. Anulează sau reprogramează-ți întâlnirile inutile. Revizuiți-vă prioritățile. Încercați să nu vă suprarezervați, chiar dacă este tentant să faceți acest lucru.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Scânteia vieții este în tine, iar când vezi toate luminile și totul devenind strălucitor în timpul sărbătorilor, mintea ta se deschide la toată creativitatea pe care o poți explora. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta de pasiune și creativitate, iar acesta este un tranzit norocos pentru tine. Poți folosi această perioadă pentru a decora. Fă căsuțe de turtă dulce sau coaceți prăjituri pe care să le oferiți colegilor de serviciu. Este un moment excelent pentru a scrie felicitări sau pentru a face câteva cu propriile tale talente artistice. Poți planifica o activitate socială distractivă cu prietenii în care toată lumea se adună și împart mâncare. Folosiți acest timp pentru a vă exprima latura artistică și bucurați-vă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fiind o persoană guvernată de Lună și al cărei semn simbolizează casa, ești întotdeauna norocoasă atunci când Luna tranzitează a patra ta casă solară. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa familiei tale. Aceasta este o perioadă caldă pentru tine, deoarece ai ocazia să îmbrățișezi toate lucrurile pe care le înseamnă pentru tine să fii într-o familie. Poți da câteva telefoane acasă la bunici, verișori sau mătuși și unchi. Dacă ai câteva zile libere de la serviciu, ar putea fi un moment bun pentru a rezerva un zbor surpriză pentru a-i vizita pe ai tăi. Faceți lucruri mărunte la voi acasă pentru a o face confortabilă. Bucură-te de energia Lunii Balanță și exploatează-ți latura domestică.

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ai câteva lucruri pe care trebuie să le spui, atunci următoarele zile sunt perfecte pentru a purta conversații importante sau pur și simplu pentru a sta de vorbă cu prietenul tău cel mai bun la cafeneaua ta preferată. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta de comunicare. Acesta este momentul să vă puneți la curent cu e-mailurile. Trimiteți un text cuiva cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme pentru a-i spune că sunteți încă prin preajmă și vă gândiți la el. Dacă ai hârtii care trebuie trimise prin poștă, fă-o în următoarele zile (Mercur rx începe pe 13 decembrie) și pune-te la curent cu orice altceva care implică date, inclusiv cu salvarea calculatoarelor și a fotografiilor de pe telefonul tău mobil.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Banii și investițiile sunt întotdeauna un lucru bun de ținut în vizor, dar următoarele câteva zile pot fi utile pentru a lua decizii înțelepte sau pentru a ști domeniile pe care trebuie să vă concentrați. Luna va părăsi semnul tău pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a banilor. Acesta este un moment excelent pentru a vedea ce carduri de credit cu dobândă zero la sută oferă promoții de transfer sau oferte de retragere de numerar. Dacă trebuie să vă mutați investițiile, folosiți această perioadă pentru a vă consulta cu planificatorul financiar. Dacă trebuie să vă schimbați banca, următoarele zile sunt perfecte pentru a evalua care dintre ele funcționează cel mai bine pentru nevoile dumneavoastră.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este întotdeauna cel mai bine să fii tu însuți și este și mai bine când poți lucra la îmbunătățirea vieții tale din interior. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul tău zodiacal Balanță, care este și casa individualității. Explorează lucrurile care te interesează. S-ar putea să descoperi ceva despre tine pe care nu-l știai. Dacă aveți un jurnal sau v-ați gândit să începeți unul, folosiți următoarele zile pentru a scrie în mod intenționat cerând universului lucrurile pe care vi le doriți. Gândiți-vă la "timpul pentru mine".


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acordă atenție lucrurilor pe care le observi, deoarece acestea te pot ajuta să iei decizii importante în ceea ce privește relațiile pe care le-ai păstrat tot anul. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a dușmanilor ascunși și a tărâmului nevăzut. Acesta este un moment excelent pentru a revizui sinastria cu un astrolog instruit sau pentru a obține o citire a cărților de tarot pentru a obține o perspectivă asupra unei situații de care nu ești sigur.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Oferte și mai multe oferte sunt ceea ce te așteaptă la începutul săptămânii. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a prieteniilor în afacerile de afaceri. Acesta este un moment excelent pentru tine dacă lucrezi în vânzări și marketing și ai câteva încheieri pe care trebuie să le finalizezi. Dacă nu ai trimis felicitări de sărbători vânzătorilor sau clienților, această săptămână este perfectă pentru a înrola o companie de felicitări de sărbători. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a planifica o campanie de marketing care ar putea fi lansată după ce Mercur retrograd se termină anul viitor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Piața muncii este acerbă, iar dacă încerci să îți schimbi cariera, va trebui să faci ceva mai mult decât ai anticipat. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa carierei și a statutului tău social, ceea ce te ajută să vezi care sunt domeniile în care te poți îmbunătăți. Dacă nu ai mult timp la dispoziție pentru a-ți căuta un loc de muncă, apelează la recrutori care te pot ajuta să-ți trimită CV-ul către persoane calificate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți place să înveți lucruri noi și, cum Pluton se pregătește să intre în semnul tău, vrei să rămâi în vârful de lance al industriei tale. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a educației. Acesta este momentul perfect pentru a profita de orice curs oferit gratuit pe programele software pe care le folosești la serviciu. 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este în regulă să ceri lucrurile pe care le dorești și de care ai nevoie și, uneori, când ceri, primești. Luna va părăsi Fecioara pentru a intra în semnul zodiacal al Balanței, casa ta a resurselor comune. Oamenii se simt generoși și s-ar putea să vă fie mai ușor să obțineți sprijinul unui susținător pentru un proiect pe care doriți să îl lansați. Acesta este un moment excelent pentru a căuta investitori îngeri sau pentru a avea o întâlnire cu un ofițer de credite pentru o idee de afaceri sau pentru achiziționarea unei proprietăți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel