Horoscop, miercuri, 9 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Jupiter își începe retrogradarea în casa a III-a. Unele călătorii pe care ai vrut să le faci s-ar putea să treacă prin tot felul de transformări, de schimbări, amânări. Trebuie să reții că acest tranzit te ajută să te muți dacă nu ai făcut-o până acum, să comunici cu oamenii dragi și să înveți lucruri pe care le-ai tot amânat.

Taur

Nu sunt vești foarte bune. În mai, Jupiter a intrat în casa a II-a, poate v-a adus venituri, un salariu în plus sau anumite bonusuri pe plan financiar. Acum, când retrogradează până în februarie, vine cu cheltuieli mai mari la care nu te te-ai fi gândit.

Gemeni

Din mai ai avut parte de momente plăcute și beneficii, doar că acum îți vei da seama că nu ești la nivelul la care te-ai fi așteptat, doar ai crezut că ai ajuns acolo. Retrogradarea lui Jupiter te face să îți menții încrederea, dar să o mai cobori și să fii mai pragmatic.

Rac

Unii oameni dragi au trecut din luna mai prin probleme de sănătate, iar tu ai trecut prin foarte multe transformări din punct de vedere psihologic. Te-ai sacrificat cu totul sau ai zis că nu vrei să te mai sacrifici pentru nimeni. Acum s-ar putea să îți dai seama că nu are rost să fii așa de arțăgos.

Leu

Cercul social a suferit multe transformări. Cu unii prieteni v-ați mai văzut, cu unii nu. Acum s-ar putea să reiei legătura cu anumite persoane. Ori ei trebuie să te ajute pe tine, ori tu trebuie să-i ajuți pe ei.

Fecioară

Tu și partenerul vei trece prin niște încercări până în februarie. Apoi, Jupiter retrograd în casa a X-a s-ar putea să te ajute să schimbi locul de muncă. Prinzi curaj!

Balanță

Nu ignora gândurile care îți vin în minte: să înveți ceva nou sau să călătorești unde nu ai călătorit. Nu lăsa gândul să treacă degeaba și fă ceva cu el!

Scorpion

Vei face anumite investiții până în februarie: în plan imobiliar, într-o afacere, o negociere. Ai grijă la împrumuturile pe care le faci! Trebuie să citești condițiile de 1000 de ori.

Săgetător

Astrele privesc către casa relațiilor. Recomandarea este să nu te grăbești dacă ți-a venit ideea să divorțezi, să nu te grăbești dacă ți-a venit ideea să te căsătorești, să nu te grăbești dacă ți-a venit ideea că trebuie să te cerți cu partenerul. Încearcă să îți dai seama de unde îți vine această idee de a grăbi ceva. Este o frică interioară pe care trebuie să o stăpânești. Nu uita că nu ceilalți sunt cei mai importanți din viața ta, ci tu.

Capricorn

Jupiter în casa a VI-a începe să retrogradeze și s-ar putea să aducă foarte mult haos la locul de muncă, haos pe care trebuie să-l spargi în bucățele și să alegi doar ce îți priește. Nu  trebuie să te ocupi tu de toate proiectele, nu trebuie să ajuți toți colegii, ci trebuie să devii mult mai selectiv.

Vărsător

Jupiter retrogradează în casa a V-a. Acest tranzit nu te afectează într-un mod anume. Trebuie doar să petreci mai mult timp cu copiii, că poate până acum i-ai ignorat. E momentul să-i înveți lucruri sau să înveți ceva alături de ei. Pentru cei singuri, Jupiter s-ar putea să te întoarcă la anumite relații sau sentimente.

Pești

Trebuie să îți dai seama dacă ai ales bine casa pe care ai cumpărat-o sau pe care vrei să o cumperi și să verifici de mai multe ori. De asemenea, în familie apar mai multe evenimente și nu mai poți să le eviți. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel