Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Când mă gândesc la noiembrie, îmi vin în minte primele lecții pe care le-am învățat despre bani în copilărie. Pușculița, negocierile cu părinții, alocațiile strânse. Dar și discuțiile din familie despre scumpiri, rate, facturi. Eclipsa de Lună /Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie are ca obiectiv principal adaptarea noastră la îngrijorările legate de o criză financiară. Jupiter s-a întors în Pești, se va apropia de Neptun din nou, vom asista la efectele unei inflații mai mari decât ne-am fi așteptat în primăvara lui 2022. Unele vești și evenimente vor fi mai suprinzătoare. Instabilitatea greu de suportat. Rezolvarea o vom găsi în simplitate. În organizarea unui buget care să aibă în vedere în primul rând nevoile primare. Dar și căutarea unor metode inventive nu doar pentru a supraviețui. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Din start, îți voi spune că nu te vei plictisi deloc în luna noiembrie! Retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău își intră în drepturi. Te vei trezi pus pe alte drumuri, nevoit să faci schimbări de pe o zi pe alta în programul tău, obligat să amâni sau să anulezi unele evenimente bătute în cuie. Și dacă vrei să treci mai ușor peste această degringoladă, află că singura metodă va fi capacitatea ta de adaptare. Oarecum, astrele știu ele de ce te plimbă non-stop. Singura constantă va fi schimbarea! 

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie te face protagonistul lunii, Probabil că te întrebi dacă personajul pozitiv sau cel negativ. Ei bine, nici unul, nici altul! Pentru că Luna va fi conjunctă cu Uranus, te poți aștepta la ce nu te-ai aștepta deloc. Pe undeva ai simțit o nevoie de a te detașa de unii oameni sau de unele situații, dar dacă nu ai făcut nimic în acest sens, Uranus te va surprinde. Și cum nu îți plac surprizele, s-ar putea să te victimizezi puțin. În orice caz, ca să fie mai simplu spus: ce nu îți mai trebuie dispare. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  noiembrie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel