Horoscop până la finalul anului 2023. Astrologul Minerva, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Minerva a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă, pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Minerva a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până pe 31 decembrie 2023, potrivit Wownews.

Berbec
Până la sfârșitul anului trăiesc euforic. Eforturile din ultima vreme încep să aducă rezultate, planurile lor capătă o formă reală. Mare atenție, Soarele din Scorpion îl înclină spre fapte nepotrivite. Nu ar trebui să fie tentați să obțină totul deodată. Să gândească înainte de a lua o decizie. Berbecul este plin de energie. În ciuda programului încărcat, vor avea timp și pentru iubire.


Taur
Să fie atenți la tot ce se întâmplă în jurul său. Este necesar să găsească un punct comun cu cei din apropierea lor, le va fi greu să-și gestioneze geloziile, ieșirile nervoase. Ei nu tolerează obiecțiile, ceea ce poate agrava situațiile cu familia. Trebuie să găsească un echilibru între muncă și viața personală. Posibil să apară șansa unei reușite în carieră. Se vor confrunta cu suișuri și coborâșuri în relație.

Gemeni
Perioada până la sfârșitul anului înseamnă stabilirea unor obiective. Dacă fac pașii corecți, rezultatele se vor dubla. În a doua jumătate a lunii noiembrie, energia crește. Este momentul ideal pentru confesiuni, sentimentele nu vor rămâne fără răspuns. La începutul lui decembrie viața personală va da în clocot, dar vor găsi timp pentru întâlniri și pentru ei.


Rac
Până la sfârșitul anului, trebuie să fie atenți la suspiciuni. Să nu exagereze cu importanța momentului, acesta este doar un episod pe care-l pot trăi. Venus le-ar putea pune piedici emoționale, să se confrunte cu anumite obstacole. Trebuie să evite momentele iritante care pot apărea în viața de cuplu. Este timpul să gândească și să crească diferit. 


Leu
Acestor nativi trebuie să li se spună că agitația este inutilă. Pe 13 noiembrie vor fi nevoiți să treacă testul loialității. Pot apărea probleme în viața de cuplu, dar dacă depășesc această perioadă, va exista pace și armonie în relație. Trebuie să se înconjoare cu oameni fideli, din punct de vedere profesional. La încpeutul lunii decembrie va avea parte de tensiuni. El este predispus spre risipă.


Fecioară
Calea spre fericire nu este întotdeauna ușoară. Un rezultat de succes depinde de determinarea lor. Au nevoie de o planificare adecvată, dar în a doua parte a lunii noiembrie toate lucrurile îi deranjează, au explozii de agresivitate. Pot conta pe stimulente financiare, spre sfârșitul lunii noiembrie vor avea parte de întâlniri plăcute. Comunicarea le va aduce multe informații.


Balanță
Să se concentreze pe interesele personale, deoarece bunăstarea din a doua jumătate lună noiembrie depinde de acest lucru. Nu poate atinge o situație materială mai bună încă, dar nu există datorii mari. Vor merge mai departe indiferent de obstacole, până la finalul anului. Pot răbufni probleme în cuplu la finalul acestei luni. Trebuie să înceapă să facă ceva ce le place. Le sugerez să ignore provocările venite din partea colegilor, trebuie să obțină sprijinul din partea celor influenți.


Scorpion
În a doua jumătate a lunii noiembrie, viața personală va fi complicată pentru ei, pot reuși ce-și propun cu puțină asistență din partea lui Saturn. Le este greu să-și țină nervii sub control. Experiențele din trecut îi pun pe gânduri, înainte de a lua o decizie care să le afecteze viața personală. Trebuie să fie clar cu privire la așteptările sale. Trebuie să fie deschiși cu privire la pretențiile pe care le au de la partenerul de viață.


Săgetător
În a doua jumătate a lunii noiembrie nu vor sta inactivi, sunt posibile călătorii. Pot găsi răspunsuri la întrebări importante. În decembrie pot exista mici probleme care să le amintească că succesul vine cu efort. O mică vacanță îi va ajuta să regăsească pasiunea uitată. Evenimentele de la finalul lunii îi vor face nerăbdători și multe probleme dispar.


Capricorn
Trebuie să fie calmi cu ceilalți, până la finalul anului au o perioadă destul de încărcată. Au drum liber la iubire, par preocupați să creeze strategii de viitor. Vor exista probleme în viața intimă, pot exista probleme care să-i irite. Intrigile vor aduce mai multe probleme, decât bucurie. Un Capricorn pragmatic nu va dori să-și sacrifice cariera pentru planul profesional. În luna decembrie, problemele se vor rezolva.


Vărsător
Pentru acești nativi se recomandă planificare pe toate planurile, vor avea recompense bănești. Trebuie să facă o listă de cheltuieli pentru a nu rămâne fără bani. Trebuie să încerce să se concentreze doar pe un singur lucru. În viața personală, ar putea interveni lucruri dificile. Pe măsură ce luna avansează, vor începe să facă față acestor probleme.


Pești
Victorie pe toate planurile. Venus vă ajută să creșteți frumos. Se pot confrunta cu unele probleme, dar cu ajutorul prietenilor pot fi rezolvate. Există riscul să piardă mulți bani, deci trebuie să evite cheltuielile spontane. Nutriția adecvată și exercițiul fizic îi aduc într-o formă fizică bună. În viața personală, pot apărea discuții cu partenerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  decembrie  horoscop  minerva  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel