Horoscop. Patru zodii de "coșmar" până pe 12 octombrie. Avertismentul astrologilor: „Marte le activează hărțile”
Data publicării:
Patru zodii vor face ravagii în jurul lor, până pe 12 octombrie. Potrivit astrologilor, Marte le scoate la suprafață latura irascibilă.

Cu toții trecem prin faze în care suntem puțin mai irascibili decât de obicei. Poate că se datorează stresului de la serviciu sau poate că devii irascibil din cauza altor factori, cum ar fi vremea. Un alt vinovat este horoscopul tău, iar pentru patru semne zodiacale, luna următoare va aduce multă volatilitate. Potrivit unui astrolog, "Marte le activează hărțile" și le face să devină greu de suportat până pe 12 octombrie.


Iată cum afectează planetele astrologia

Cheia pentru a înțelege această schimbare este de a avea o înțelegere a modului în care planetele afectează astrologia. Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă - Marte guvernează Berbecul și Scorpionul, Venus guvernează Taurul și Balanța, Mercur guvernează Gemenii și Fecioara, Luna guvernează Racul, Soarele guvernează Leul, Jupiter guvernează Săgetătorul și Peștii, iar Saturn guvernează Capricornul și Vărsătorul.

"A fi guvernatorul planetar al unui semn zodiacal înseamnă că energiile și temele exprimate de acea planetă vor avea cea mai mare influență asupra ta de-a lungul vieții", a declarat anterior astrologul Lauren Ash pentru Best Life.

Iar atunci când planetele se mută în anumite semne zodiacale, ele aduc cu ele aceste energii, care interacționează cu trăsăturile tipice ale semnelor.

 


Marte agită lucrurile 


Pe 27 august, Marte a intrat în Balanță și va rămâne în tranzit acolo până pe 12 octombrie. Pe site-ul lor Astrostyle.com, The AstroTwins, Ophira și Tali Edut, explică faptul că "atunci când planeta roșie vizitează acest semn zodiacal (la fiecare 18-24 de luni) scoate la iveală războinicii pașnici din noi toți".

Asta pentru că Marte este planeta luptei și a acțiunii, în timp ce Balanța este considerată semnul zodiacal cel mai justițiar și diplomat.

Marte este, de asemenea, o forță opusă Balanței, deoarece guvernează Berbecul, semnul care se află opus Balanței pe roata zodiacală. Așadar, atunci când Marte intră în Balanță, el slăbește de fapt semnul.


Dar nu doar Balanța trebuie să se îngrijoreze.


Cele patrul zodii care devin greu de suportat în următoarea perioadă

Cu toate acestea, acest cutremur astrologic afectează alte trei semne zodiacale în afară de Balanță: Capricornul, Berbecul și Racul, potrivit unui videoclip TikTok realizat astrologul Evan Nathaniel Grim, care își spune @innerworldsastrology.

El spune că aceste semne au devenit "coșmarul celorlalți", Marte "activându-le hărțile și aratând prin relațiile altfel liniștite pe care le aveau".

"Ei tulbură echilibrul și rup contractele și parteneriatele care nu sunt în favoarea lor", continuă el să explice. "Dintr-o dată sunt de acord să fie independenți dacă relațiile lor nu sunt absolut perfecte".

 


Este de remarcat că acestea sunt cele patru semne "cardinale" ale zodiacului, adică cele care dau startul fiecăruia dintre cele patru anotimpuri. De obicei, sunt cunoscuți pentru calitățile lor de lider și pentru adaptabilitatea de a încerca lucruri noi.


Lucrurile nu se termină cu adevărat nici pe data de 12 octombrie

Deși Marte iese din Balanță pe 12 octombrie, aceste patru semne nu vor fi complet libere și libere până după data de 14, potrivit lui Grim, deoarece aceasta este data unei eclipse solare în Balanță.


Astrologul @thehippiedippy este de acord că 14 octombrie va fi complicat pentru Berbec, Balanță, Capricorn și Rac.

"Lucrurile în relațiile personale pot părea cam haotice", spune ea într-un videoclip TikTok, explicând că Balanța "este asociată cu relațiile și cu modul în care ne raportăm la ceilalți".

Ea continuă spunând că găsirea unui echilibru - Balanța, semnul balanței, este despre echilibru - între propriile nevoi și cele ale celorlalți este cheia pentru a combate energia acestei eclipse solare.

Cu toate acestea, Grim sfătuiește să nu menționeze ziua de 14 acestor semne, deoarece "le-ar putea da și mai multă anxietate decât au deja", notează BestLife. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  berbec  capricorn  horoscop  marte  rac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel