Horoscop pentru 29 aprilie - 5 mai 2024. O zodie are șansa să facă mulți bani
Data publicării:
Astrologul Ana-Maria Ticea vine cu previziunile pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024.

 

Berbec

Este un tranzit important din punct de vedere financiar. Le recomand o mai mare deschidere în acest sector și trebuie să fie foarte deschiși, pentru a îmbrățișa noi idei și perspective, care să-i ajute să-și sporească bugetul. Pot porni planuri noi și pot avea deschiderea de a găsi și alte surse de venit. 

Taur

Sunt foarte energici, au plăcerea și bucuria de a se redescoperi, de a căuta multe soluții pentru a se pune în valoare. Fac parte de resursele necesare pentru a se evidenția și pentru a clădi planuri noi.

Gemeni

Sunt într-un parcurs prielnic pentru odihnă, mulți s-au săturat să audă problemele altora și să le rezolve. Se află într-un moment prielnic pentru a se redescoperi, atât personal, cât și la locul de muncă. Pot răsufla ușurați, e o perioadă bună pentru a porni pe căi noi.

Rac

Sunt mulțumiți de ceea ce au realizat la locul de muncă. Sunt foarte focusați pe idei și pe dorințe proprii, care să-i ajute să se evidențieze. Își fac noi planuri și își dau seama că strategiile lor de viitor pot avea rezultate.

Leu

Simt nevoia să călătorească, poate unii chiar vor porni în călătorii, care sunt de suflet, iar ei se pot redescoperi. Trebuie să fie atenți la planurile care impun și o notă de învățare și experimentare a unor situații care înseamnă un pas înainte. Vor explora tot ceea ce merită explorat, lucru care înseamnă o deschidere spre noi orizonturi.

Fecioară

Sunt situații de lămurit cu partenerii de afaceri, sunt resurse de recuperat și pot avea parte de anumite datorii care se întorc la ei. Sunt deschiși către a elibera ceea ce îi constrânge. Fac un pas important către intimitatea lor.

Balanță

Au multe situații de lămurit în cuplu, dar și la muncă. Sunt multe lucruri de schimbat în rutina proprie. Ei găsesc o metodă, astfel încât să aibă și randament. Muți se gândesc să-și cumpere un animal de companie sau se gândesc că trebuie să schimbe ceva în rutina propria. 

Scorpion

Sunt proiecte noi care pot începe împreună cu partenerii lor. Au foarte multe situații de lămurit cu ceilalți și se adresează unui public larg. Trebuie să se odihnească foarte mult, pentru că pot fi epuizați.

Săgetător

Sunt foarte focusați pe ceea ce își propun, mai ales că este un pas important în cariera lor. Se simt motivați să facă sport, să fie în formă și au de rezolvat multe probleme administrative. Să fie atenți la sănătate.

Capricorn

Sunt prinși în diverse lucruri care țin de creativitate, copii, persoana iubită, au nevoie de noi orizonturi, vor să fie mai deschiși. Să fie atenți la cheltuieli, pentru că se pot implica în situații care să-i consume mult și să le dea peste cap anumite planuri. 

Vărsător

Pot avea parte de schimbări imobiliare, este o perioadă bună pentru a regla anumite situații cu persoane dragi. Trebuie să facă anumite schimbări, dacă ele se impun.

Pești

Sunt proiecte noi, creative, se întâlnesc cu prietenii, socializează, se simt foarte bine, își expun părerile într-un mod cât mai flexibil. Trebuie să fie adaptabili la ceea ce va urma, pentru că perioada este influențată de această conjuncție. Multe planuri se pot modifica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




Horoscop 13 - 19 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...

pixel