Horoscop pentru luna APRILIE 2024. Valeriu Panoiu: „Ei au oportunități fantastice”
Data publicării:
 Valeriu Panoiu a făcut previziunile astrale pentru luna aprilie 2024.

Astrologul Valeriu Panoiu a dezvăluit cu ce noi provocări și schimbări vine luna aprilie pentru zodii.

Berbec
Ar trebui să fie o lună care îi mobilizează mult din perspectiva financiară, trebuie să facă ceva să facă bani, fie că trebuie să ia o decizie, să facă un curs, să-și activeze un talent. E vorba mult despre bani luna aceasta, despre implicarea în proiecte financiare. Este o lună în care mulți spun că nu se mai poate că trebuie să facă ceva, care se îndreaptă tot spre scopul de a face bani.


Taur
Se vor lua pe ei înșiși prins surprindere. Vor avea niște ieșiri, idei, au parte de multă originalitate, ies din ceea ce știu că îi caracterizau pe ei. S-ar putea să-și dorească să facă o schimbare, să aibă parte de o surpriză, fac lucruri pe care nu le-au mai făcut. Încearcă să facă și altceva. 


Gemeni
Au foarte mare priză la public, doar că trebuie să învețe să fie selectivi, chiar dacă au multe oferte, nu trebuie să le dea curs tuturor. Văd dinainte, știu ce urmează să se întâmple, sunt reticenți, ezită sau se retrag. S-ar putea să nu se prezinte la niște evenimente, să refuze niște invitații, să fie foarte fermi în a nu lua parte în niște acțiuni. 


Rac
Au foarte multă treabă instituționalizată, este o lună a relațiilor cu sistemele și cu autoritățile. Luna este una a descărcărilor sociale, este sensibilă. Este o lună în care oamenii s-ar putea să iasă în stradă, vorbim de niște acțiuni punctuale. Putem să ne trezim cu greve.


Leu
Au oportunități fantastice, în primul rând de a lua duce capăt ceea ce au început. Este o lună practică pentru ei. Se întorc la niște proiecte vechi pe care le pot pune în practică. Este o lună bună pentru începuturi practice, concrete. Depinde de calitatea oamenilor cu care se înconjoară, pentru că ei se asociază cu oricine. Trebuie să se respecte pe ei și să învețe să aleagă oameni.


Fecioară
E bine să aibă un fond de rezervă, pentru că s-ar putea să fie puși în situația de a plăti într-un termen scurt o sumă la care nu s-ar fi gândit. Unele dintre ele s-ar putea să-și dorească să planifice o excursie care depășește bugetul. Astfel, sunt intuitive, au foarte multe revelații, sunt foarte preocupate de lumea de dincolo, de secrete. Pot ieși în evidență luna aceasta


Balanță
Se simt cam neputincioase. Practic, sunt la mâna altora, încearcă să tatoneze, să pornească niște discuții, relații. Tot ce pot face este să-și arate disponibilitatea. Trebuie să funcționeze pe invitație, să răspundă și să înțeleagă că dacă nu vin ofertele, este bine să mai aștepte. Nu este bine să se dea peste cap să-și schimbe locul de muncă, oferta trebuie să vină singură, ele trebuie să meargă pe mâna destinului.


Scorpion
Înțeleg că dragostea înseamnă responsabilitate. Ei știu foarte bine când să acționeze și când să se retragă și au tendința de a-și traduce dragostea prin servicii sau responsabilități. Se concentrează mult pe partener, pe copii, sunt foarte devotați, loiali.


Săgetător
Sunt într-o dispoziție exuberantă, sunt predispuși la excese, la lipsă de control, s-ar putea să mănânce, să bea mai mult decât este cazul. Este foarte greu să-și găsească un echilibru, dar se afundă în muncă, unde pot face lucrurile diferit. Îi tratează altfel pe ceilalți, încep să accepte niște lucruri pe care nu le acceptau până acum.


Capricorn
Sunt într-o perioadă în care își caută o direcție, nu știm dacă va fi găsită, dar se arată. Vor ști ce au de făcut de acum înainte, ei sunt într-o criză, într-un moment în care au de ales cu privire la casă, locuință.


Vărsător
Sunt în priză acasă, sunt foarte prinși de viața de familie, au foarte mult de construit, energie de oferit. Ei sunt sprijinul familiei, de aceea mulți se mută, fac tranzacții, vor confort în luna aprilie. Asta presupune și investiții materiale. Sunt foarte organizați, știu clar ce vor, au idei despre cum să-și crească veniturile, dar trebuie să o ia din aproape în aproape, asta e singura condiție. 


Pești
Își schimbă modul de gândire, învață foarte multe lucruri, întâlnesc oameni de la care să învețe ceva. Se pot inspira de oriunde, sunt înconjurați de modele, de repere și de idei, iar ei au capacitatea de a face conexiuni, sunt foarte inovativi, prind din zbor. Își vor dori să învețe ceva nou.

Citește și: Horoscop 1 - 7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Se anunță bani și reușite pentru mai multe zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel