Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul
Data actualizării:
Data publicării:
Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au prezentat în cadrul emisiunii Xtra Night Show horoscopul pentru luna aprilie.

Berbec

Pentru Berbec zilele cu impact sunt 2, 8, 13, 18, 23 și 25. Berbecii trebuie să se întoarcă în anii 2005, 2010, 2017 și să identifice dacă au luat inițiativă în viața lor, dacă au lucrat în ceea ce privește identitatea lor personală. În luna aprilie spun că nu mai vor să facă sacrificii pentru nimeni din jurul lor. Dacă în cei trei ani menționați anterior există anumite evenimente care au fost sub formă de șoc emoțional, atunci sunt obligați în această perioadă să se întoarcă și să vindece. Șansa lor vine la final de lună. De asemenea, mulți Berbeci pot pierde sau pot câștiga anumite sume de bani. Pe partea de sănătatea, Berbecii pot avea în aprilie probleme respiratorii.

Taur

Pentru Taur zilele cu impact sunt 4, 7, 8, 15, 24, 30. Există un tranzit în zodia lor care le poate aduce un noroc de pe o zi pe alta în toate domeniile. În schimb, ei trebuie să conștientizeze că au de lucrat la psihicul lor, la traumele pe care le-au lăsat în subconștient. Taurii trec printr-o senzație ca și cum li se fură ceva, ca și cum au fost fraudați. Situațiile cele mai importante sunt pe partea de muncă, fie că pleacă de la locul de muncă sau că sunt dați afară. Sunt schimbări foarte mari. Trebuie să aibă răbdare, oricând poate să vină o șansă sau un noroc de nicăieri.

Gemeni

Pentru Gemeni zilele cu impact sunt 6, 8, 10, 17, 24, 26. Gemenii primesc șansa unui sprijin din partea unei persoane, dar nu vor ști că acea persoană i-a sprijinit într-o situație. Va fi o persoană anonimă care îi va sprijini din spate. Vor câștiga procese în ceea ce privește locul de muncă, dar dezamăgirile lor vin din sectorul prieteniei.

Rac

Pentru Rac zilele cu impact sunt 8, 13, 14, 21, 22, 27. Sufletul lor le va spune să meargă să muncească undeva unde le place, unde simt că într-adevăr merg cu drag. Ar putea avea probleme de sănătate, mai ales la stomac. Punctele de vindecat sunt cele profesionale și de statut social. În schimb, la final de lună vine o oportunitate de a întâlni o persoană cu un anumit statut, cu o influență anume care îi pune cumva la locul potrivit și la momentul potrivit. Trebuie să fie atenți.

Leu

Pentru Leu zilele cu impact sunt 8, 13, 20, 27, 30. Vizați sunt mai ales în această lună sunt cei născuți pe 9, 18 și 27. Vor avea regrete ce țin de anumite studii pe care le-au făcut sau de o facultate pe care au terminat-o. Ei și-ar fi dorit altceva și au fost obligați să urmeze un alt tip de educație când, de fapt, voiau un alt domeniu. Acum vor veni la suprafață regrete ce țin de anumite diplome. La locul de muncă se pot schimba anumite reguli sau orarul. 

Fecioară

Pentru Fecioară zilele cu impact sunt 1, 4, 8, 19, 21, 26. Este vorba despre datoriile karmice, despre relația cu cei din exterior în legătură cu banii: banii soțului, banii partenerului sau banii de la muncă. Se întâmplă lucruri karmice din punctul acesta de vedere. Trebuie ca în această perioadă să se alinieze cu darul divin și cu sporul casei. Fecioara nu trebuie să împrumute bani sau bunuri. Traumele Fecioarelor vin din direcția unor abuzuri care s-au întâmplat în trecut. 

Balanță

Pentru Balanță zilele cu impact sunt 1, 6, 8, 9, 16, 24. Pentru vindecare sunt vizați cei născuți pe 7, 16, 25. Vindecarea vine în spectrul iubirii. Sunt unele Balanțe care au suferit foarte mult din cauza dezamăgirilor. Frica de iubire este instalată în energia Balanței și trebuie să lucreze. Trebuie să învețe despre profunzimea iubirii, relațiilor și căsătoriei.

Scorpion

Pentru Scorpion zilele cu impact sunt 4, 6, 8, 19, 25, 29. Trebuie să aibă foarte mare grijă la examene și să învețe. Punctul de vindecare este sănătatea. Trauma care vine pe sănătate vine prin prisma unui șoc emoțional. Au șansa unui noroc fulgerător. Întâlnesc omul potrivit la locul potrivit sau pot să întâlnească partenerul cu care se vor căsători.

Săgetător

Pentru Săgetător zilele cu impact sunt 8, 20, 24, 27, 28, 29. Norocul vine în casa sănătății și în casa muncii. La final de lună află despre vindecarea unei afecțiuni sau despre schimbarea unui orar de muncă de la job care le convine. Din punct de vedere al locui de muncă vor exista schimbări benefice. Sunt șanse pozitive în luna aprilie.

Capricorn

Pentru Capricorn zilele cu impact sunt  2, 4, 5, 6, 8, 14. Vor apărea suferințe care trebuie vindecate. Șansa vine la final de lună. Capricornii pot să investească sume de bani.

Vărsător

Pentru Vărsător zilele cu impact sunt  8, 12, 13, 17, 19, 22. Șansa vine din sectorul imobiliar, fie se pot muta, fie își pot forma o familie. Traumele care trebuie vindecate vin din sectorul comunicării. Răbdarea este foarte importantă.

Pești

Pentru Pești zilele cu impact sunt 7, 8, 12, 13, 14, 20. Este un tranzit destul de dificil. Provocare vindecării vine pe partea banilor personali. Poate exista un blocaj financiar. Șansa de a face mai mulți bani vine prin intermediul fraților, surorilor sau verișorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel