Horoscop pentru luna martie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care au noroc la bani de la începutul primăverii
Data publicării:
Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show cu ce schimbări vine primăvara pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Pe data 3 trebuie să evite conflictele, pentru că pot apărea anumite pierderi. Ziua de 7 e una cu noroc, pot iniția discuții, să meargă la șef, să caute un loc de muncă, fiecare ce nevoi are. Sunt susținuți în luna martie să rezolve anumite probleme, au nevoie de anumite clarificări. Trădările și dezamăgirile care le vin în luna asta din partea prietenilor trebuie să fie primite, pentru că așa își dau seama ce oameni au în jur. 


Taur
Încep luna cu tensiuni la locul de muncă. Este recomandat ca până pe 8 să nu inițieze discuții prea importante, pentru că e posibil să nu fie în avantajul lor. Până pe 7 martie se clarifică situații în viața lor sentimentală, iar până e 25 martie Taurilor le este recomandat să își fixeze planuri precise. Grijă la excese. Pot găsi locul de muncă dorit după 17 martie.


Gemeni
Au noroc între 13-25 martie, să facă atunci lucrurile importante. Intră cu o agitație mentală în lună, care se va rezolva. Se vor rezolva lucruri și la locul de muncă, vor trebui să se adapteze la noi reguli la job. Vor face deplasări mai mult în interes de serviciu, afaceri. Ar fi bine să se țină de promisiuni, pentru că vor fi grav taxați, astfel. 


Rac
La ei este vorba despre bani comuni, călătorii planificate care vor întârzia. Din Martie, încep să spună adevărul despre viața lor personală, încep să-și arate autenticitatea lor, sunt Raci care vor povesti despre adevăratele evenimente din căsnicie, despre copii, familie. Nu mai pot ține secrete. Există alții care pot avea noroc la bani, pot primi un bonus.


Leu
Trebuie să fie foarte atenți și să nu lase ca altcineva să-și atribuie munca lor la locul de muncă, să fie atenți. Unii Lei se vor răzgândi în legătură cu o colaborare pe care au luat-o în trecut, fie pe plan profesional sau personal. Încep să se gândească că vor să trăiască viața cu bani mai puțini, s-au săturat să alerge după bani. Își dau seama că familia este foarte importantă.


Fecioară
Puteți întâlni partenerul care va fi fix pe placul vostru. În luna Martie te poți căsători, întâlni partenerul predestinat, sunt întâlniri karmice. Dar să fie cu mister, enigmatice, să nu arate interes și entuziasm mare. Să nu povestească prea multe celor din jur, pentru că pot atrage invidia. 


Balanță
Decizii radicale profesionale, se pot muta chiar și în străinătate, în alt oraș. Tensiune și agitație în familie, mai ales în legătură cu copiii. Trebuie să renunțe la atitudinea negativă, dacă nu le place jobul, să facă ceva, să acționeze. Planurile lor vor fi schimbate. 


Scorpion
La ei e vorba de întâmplări karmice de pe 21 martie, să fie foarte atenți la ce li e întâmplă. Dacă nu renunță la stilul haotic, le va fi afectată viața. Vești bune despre copii, pentru femeile care vor să rămână însărcinate. E momentul să ierte pe cineva, ar fi cazul să se calmeze și să identifice acele greșeli făcute. 


Săgetător
Vor afla vești despre ceea ce ține despre casa lor, părinți, trebuie să fie atenți la legătura cu bărbații din neamul lor, vor ieși la iveală niște lucruri care îi vor afecta karmic. Pot avea parte de diferite accidentări, probleme de sănătate, pot apărea și anumite dureri de dinți.


Capricorn
Rezolvați-vă karma financiară, pentru că nu aveți voie ca în următorii 20 de ani să nu faceți bani. Vine o perioadă extraordinar de benefică pentru ei, iar în martie e vorba tot despre bani, pot găsi un job bun, pot avansa. Din orice perspectivă, din toate direcțiile, poți avea mulți bani în perioada următoare. 


Vărsător
La ei se schimbă totul. Se trezesc și spun că nu se mai simt bine, ei simt nevoia de schimbări, se visează în cu totul alt film, alt scenariu. Pot deveni un model pentru alții, fac o schimbare radicală, încep altceva.  


Pești
Se trezesc că vor o schimbare radicală, mai ales la nivelul aspectului fizic. Apar oferte de muncă pentru ei, să evite tranzacțiile financiare mai ales online. Atenție la excese, pentru că sănătatea poate fi destul de afectată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel