Horoscop pentru luna octombrie, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Gemenele Adina și Oana Timofte au făcut previziunile astrale pentru luna octombrie.

Invitate în platoul România TV,  expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au spus ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în luna octombrie.

Berbec

Sunt descărcări karmice, întâmplări predestinate, lucruri care ne vor schimba destinul cu adevărat. Lucrurile se dau peste, dialogurile vor fi un pic mai tensionate. În această perioadă, relația noastră cu ceilalți va fi în prim-plan. Luna octombrie ne va obliga să ne uităm puțin la noi și să vedem ce livrăm celorlalți și ce primim în schimb. Lumina este pe noi. Trebuie să ne autodisciplinăm și să înțelegem ce ne blochează.

Taur

Trebuie să aibă grijă la sănătate. Este posibil să facă mai multe vizite la medici. Mediul de la locul de muncă va fi cel care va fi de impact în această perioadă. Trebuie să aibă grijă. Dacă forțează prea mult într-o rutină, Taurii trebuie să încerce să mai lase responsabilitățile excesive și să aibă grijă de sănătatea lor.

Gemeni

Este vorba de vicii. De asemenea, atenție la copii. Pot să audă vești despre copii, că s-au anturat într-un grup care nu le face bine sau că au fost mințiți de copii. Au de întâmpinat anumite blocaje și piedici în relația cu copiii. Este o lună de haos pentru ei, de evenimente neprevăzute.

Rac

Vor discuta cu anumite persoane din familie despre teren, imobil care ar trebui să fie împărțit sau în urma unei moșteniri. În zilele de 13 și 17 octombrie vor fi discuții de impact din acest punct de vedere. Se pot certa și cu un membru din familie pe o perioadă mare de timp din cauza unei proprietăți. Se cere diplomație și o atitudine empatică.

Leu

Trebuie să aibă grijă la vecini. Este posibil ca un vecin să aibă un interes ascuns asupra lor. Călătoriile care sunt planificate în următoarea perioadă, mai ales cele scurte, pot să atragă anumite lucruri neplăcute.

Fecioară

Trebuie să aibă grijă la lucrurile de valoare pe care le au. Este posibil să le piardă, fie să aibă loc un furt. Este posibil ca unele Fecioare să plece de la un loc de muncă pentru că nu le mai satisface domeniul de activitate. De asemenea, este important să discute în această perioadă despre un buget comun. 

Balanță 

Vor să își schimbe radical stilul de viață. Au dăruit foarte mult celorlalți și nu se mai identifică cu anumite relații. Trebuie să înțeleagă că dacă relațiile nu mai sunt de calitate, vor încerca să le termine și vor încerca să înțeleagă care este rolul lor în fiecare tip de relație. Este vorba despre ele în următoarea perioadă. 

Te-ar putea interesa și: Ce aduce luna octombrie în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în această perioadă

Scorpion

Se dezvăluie adevărata față a oamenilor din jurul lor. În spatele cortinei există discuții despre ei. Vor afla anumite secrete. Vor încerca să stea deoparte de acei oameni. Trebuie să fie foarte atenți la intuiție. Vor apărea dușmani ascunși pe lângă ei în această lună. Stare fizică le va fi afectată și se vor izola de societate.

Săgetător

Cei care le-au primis ceva nu se mai țin de cuvânt. Prietenii îi pot trăda și pot afla vești mai puțin plăcute cu privire la copii. Își caută o apartenență față de grup și înțeleg unde le este rolul și unde nu le mai este necesară prezența.

Capricorn

Unii Capricorni experimentează foarte multe schimbări la nivel profesional. Nu mai simt că aparțin acelei profesii și este posibil să facă o mutare locativă din cauza unui conflict pe care l-au avut cu șeful. De asemenea, unii se pot duce să depună anumite documente la instiuțiile statului și este posibil să aibă conflicte și să întâmpine blocaje și piedici.

Vărsător

Caută diplome, acte, dar vor avea anumite blocaje în a-și găsi acele documente. Unii pot renunța la educația și la cursurile la care s-au înscris în urmă cu puțin timp. Atenție la foc în următoare perioadă!

Pești

Vor avea discuții cu partenerul de viață despre bugetul de viață. Fie unul câștigă mai mult și unul mai puțin, fie unul e iritat, celălalt se simte mai supus. Discuțiile pot apărea din cauza unei datorii vechi.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel