Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani
Data publicării:
Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au făcut previziuni astrale pentru perioada următoare. 

Gemenele Oana și Adina Timofte au fost invitate în platoul România TV, unde au făcut previziuni astrale pentru această primăvară.

„Începe o primăvară destul de provocatoare pentru toată lumea, mai ales că fiecare zodie are de rezolvat anumite contracte karmice. Vin scadențele karmice. Karma înseamnă acel bagaj fie moștenit de pe linia mamei, fie moștenit din generațiile noastre, fie acele păcate și acele lucruri mai negative pe care le-am preluat din generație în generație. Este timpul ca fiecare zodie în parte să lucreze la aceste lucruri pentru a avea o primăvară mai frumoasă”, au spus gemenele Oana și Adina Timofte.

Berbec

Sunt vizați Berbecii care sunt născuți în data de 1, 10, 19, 22 și 29. În această primăvară au șansa de a repara anumite greșeli din trecut și au șanse pe partea profesională. Pot veni oferte de muncă, pot găsi locul de muncă la care au visat. În schimb, trebuie să lucreze la acele moșteniri care au venit pe linia psihică din neamul lor.

Taur

Lozinca va fi „Minte sănătoasă în corp sănătos”. Taurii trebuie să înțeleagă că puterea gândului este foarte importantă și îi poate ajuta să se vindece de ceva, de o afecțiune, de o boală în următoarea perioadă. Sunt vizați mai ales cei născuți în zilele de 5, 14, 23, 27 și 29.

Gemeni

Gemenii pot fi la momentul potrivit și la locul potrivit în această primăvară. Pot atrage oameni cu statut înalt, oameni care să le deschidă drumurile din anumite puncte de vedere. Pot face mai mulți bani, pot deschide afaceri. În schimb, vor fi susținuți de o persoană, dar pentru asta trebuie să iasă, să socializeze și să fie deschiși. De asemenea, trebuie să rezolve karma în relația cu mama. Dacă relația cu mama este în blocaje, dacă nu există o relație sănătoasă, atunci pot fi afectați banii și sănătatea Gemenilor. Astfel nu pot atrage acei oameni de care au nevoie. Sunt vizați cei născuți pe data de 9, 11, 18, 22 și 29.

Rac

Racii vor rezolva anumite situații ce țin de credite, împrumuturi, datorii. Primesc o sentință judecătorească pe care o așteaptă de ceva vreme sau lucrează la anumite situații legale. Sunt puși în a rezolva anumite situații legale. Karma ce ține de trecut este cea cu care se vor confrunta și pe care trebuie să o identifice și să o rezolve pentru a avea mai mult succes în această primăvară. Evenimentele din trecut dau năvală peste Raci. Trebuie rezolvate, nu le mai ascundeți sub preș. Sunt vizați de această karmă a trecutului mai ales cei născuți pe data de 2, 5, 12, 20 și 23.

Leu

Leii se pot muta în alte țări, se pot înscrie la anumite cursuri, pot face foarte mulți banii în această primăvară. De asemenea, vor face și foarte multe drumuri pentru a-și recupera o diplomă, pentru a-și recupera anumite acte de care vor avea nevoie în această primăvară, deoarece primesc șanse de a se muta în străinătate. Sunt vizați cei născuți pe data de 7, 8, 16, 17, 25 și 26. Leii vor avea de rezolvat karma de pe partea căsătoriei.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte bine aspectate. Pot aduna bani, pot face investiții și pot avea acele întâlniri predestinate în iubire. Fecioara are foarte multe planete în Venus, ceea ce o aspectează foarte bine atât din punct de vedere al iubirii, cât și din punct de vedere al banilor. Karma trebuie rezolvată.

Balanță

Balanța are noroc în tot: în muncă, în dragoste, în parteneriate și în afaceri. Important este să rezolve karma ce ține de sănătate și de rutina zilnică.

Scorpion

Vești bune pentru sănătatea ta sau a celor din familie. Karma ce trebuie rezolvată pentru Scorpion sunt păcatele strămoșilor, greșelile neamului tău. Trebuie să investighezi și să fii un mic detectiv. Sunt vizați cei născuți pe 4, 5, 13 sau 23.

Segetător

Pentru Săgetător se achită datorii. Se negociază contracte, vor fi foarte admirați și vor fi încărcați cu o energie foarte pozitivă. Vor prinde aripi și vor avea succes în absolut orice întreprind. Trebuie să lucreze la karmele ce vizează greșelile bărbaților din generațiile din care provin.

Carpicorn

Capricornii au șansa de a se muta într-o casă nouă, într-un loc nou sau birou nou. Ei trebuie să identifice karma ce vizează păcatele și legalitățile cu privire la banii fraților și surorilor din generația lor. Sunt vizați cei născuți pe 2, 3, 4, 6, 9, 10 și 28.

Vărsător

Cineva din străinătate îi va sprijinii. Totodată, Vărsătorii vor avea șanse foarte mari în urma unor călătorii. Trebuie să lucreze la karma referitoare la bani. Sunt vizați cei născuți pe 5, 11, 12, 14, 19 și 21.

Pești

Pentru Pești, puterea minții, puterea ocultă, puterea nevăzutului sunt instrumentele de care ar trebui să facă uz în această primăvară. De aproximativ un an de zile, Peștii se simt pierduți și sufocați. Folosiți-vă puterea minții într-un mod pozitiv, nu într-un mod negativ, pentru că există posibilitatea ca Peștii să pice în depresie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




Horoscop 13 - 19 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...

pixel