Horoscop. Previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii februarie, cu Cristina Demetrescu: „Am putea să ieșim din zona de confort, să evoluăm”
Data publicării:
Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru primele două săptămâni ale lunii februarie. 

Cristina Demetrecu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, unde a făcut previziunile astrale pentru toate zodiile, pentru primele două săptămâni ale lunii februarie. 

„Venus în Pești aduce pace și nu doar pace. Putem să rezolvăm intuitiv o serie de lucruri care ne-ar putea salva de la un un tranzit poate puțin anevoios de la Saturn în Pești pentru următorii trei ani. Pentru următoarele două săptămâni nu este plictisitor zodiacul, dar nu avem nici planete retrograde. Lucrurile sunt liniștite, am putea să ieșim din zona de confort, să evoluăm, să ne modernizăm, să citim, e o perioadă foarte bună de progres. Sunt două săptămâni în care putem să învățăm din greșeli, putem să batem fierul cât este cald, dacă simțim că trebuie să facem un lucru, trebuie să-l facem. Este puțină tensiune între femei și bărbați, femeile sunt prea idealiste, bărbații prea șmecheri în această perioadă. Recomandarea mea pentru doamne este să nu cumpere lucruri ieftine în această perioadă.

Pe 4 februarie este o zi mai tensionată, nu trebuie să facem lucruri importante, ne putem trezi în fața unor situații tensionate. În ziua de 12 februarie trebuie să nu pierdem lucruri și să nu ne întâlnim cu cine nu ne dorim, pe cineva care a ieșit din viața noastră de multă vreme.”, a dezvăluit Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește lumea.

Berbec

Ar putea să meargă la doctor să-și facă un mic control sau poate chiar o intervenție ușoară, în felul acesta poate întâmpina greutăți și complicații. Ar putea să-și calce pe orgoliu să se împace cu cineva sau să-și ceară iertare.

Ar putea să-și declare sentimentele și în acest fel să evite singurătatea pentru următorii trei ani.

 

Taur

Este foarte posibil să închidă o experiență de viață, trebuie să se despartă în condiții amiabile, decât să lase următorii trei ani să vină cu posibile dezamăgiri. 

 

Gemeni

Ar putea să găsească o persoană drăguță, diplomată, abilă, dispusă să le rezolve anumite probleme administrative sau în relație cu legea. Și gemenii trebuie să zâmbească foarte frumos, dar au noroc să descâlcească anumite lucruri. Geamănul s-ar putea să facă pași importanți în profesie, care să conteze mult în perioada următorilor trei ani. Succes scrie pe harta lor.

 

Rac

Ar putea să primească vești bune din afara granițelor țării. Se pot îndrăgosti, iar lucrul acesta le poate schimba viața. Ar putea să citească o carte care să le deschidă noi orizonturi, să aibă pasiuni noi și s-ar putea să facă o facultate. Pot avea revelații spirituale și asta le întărește credința.

 

Leu

Ar trebui să urmeze niște sfaturi de la oameni, pentru că ei sunt în general naivi și s-ar putea să intre într-o penitență financiară, dacă merg pe încredere și să cedeze chiar și în dragoste. Nu faci credit ca partenerul să-și cumpere o mașină.

 

Fecioară

Venus acționează pe mai multe planuri. Poate fi și un as în mânecă, ca să le ajute să scape de niște relații toxice. Apare împăcare în anumite cupluri, este și un ghid pentru dragoste, dar pot primi și cereri în căsătorie.

 

Balanță

Se pot folosi de perioada următoare pentru a rezolva anumite relații la serviciu, se pot ocupa și de proiecte personale pe plan profesional. Pot avea locuri de muncă noi, dacă nu, cei trei ani pot aduce dificultăți. Dacă nu se trezesc în timp util pentru a face această schimbare, poate fi prea târziu. Același lucru este valabil și la sănătate. 

 

Scorpion

Pot să apară sentimente noi. Iubirile rare arată măști. Pot apărea copii, se pot împăca cu copiii mai mari, dar pot da dovadă și de mai multă creativitate și s-ar putea să descopere pasiuni noi.

 

Săgetător

Au parte de o perioadă de liniște, o perioadă calmă și pot să-și găsească o locuință, cei care au în plan asta. Trebuie să acționeze rapid, să nu stea pe gânduri. Apar și sentimente noi, pasiuni, nu doar pentru oameni. 

 

Capricorn

Se apucă de scris, își îmbunătățesc latura comunicării, descoperă capacitatea de a preda. O carte bună face deliciul acestor zile, mesajele importante vin printre rânduri. 

 

Vărsător

Au o perioadă bună din punct de vedere financiar și îi încurajează ridicarea soldului din contul bancar, dar nu le asigură stabilitatea. 

 

Pești

Traversează o perioadă de grație, arată mai bine, sunt admirați, lăudați, capătă încredere. Sunt în faza angelică, au multă energie de dat. Creativitatea și intuiția sunt tot acolo, trebuie să folosească din această energie și pentru ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: cristina demetrescu  februarie  horoscop 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel