Horoscop. Prima Lună Nouă din 2023. Influența pentru fiecare zodie
Previziuni. Prima Lună Nouă din 2023 are loc astăzi în semnul Vărsătorului. 

Pe 21 ianuarie, vom avea prima Lună Nouă din 2023, în semnul Vărsătorului. Nu este un eveniment simplu, pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. 

Să ne amimtim că Luna Nouă reprezintă prima fază lunară a lunii - și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Odată cu Prima Lună Nouă din 2023, vine un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca mai întâi unele traume.

Când vorbim despre o Lună Nouă, este și o perioadă ideală pentru noi intenții sau ritualuri. Pe 21 ianuarie 2023, este în sfârșit momentul să ne gândim cu seriozitate la planurile pentru acest an, mai ales că începutul lui a debutat atât cu Marte, cât și cu Mercur, ambele retrograde.

La 21 ianuarie, aceste două planete vor fi în mers direct, iar asta este o veste bună. Nu mai suntem confunzi și înțelegem mai mult din ceea ce ne dorim să facem. Totodată, Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre deschidere, prospețime și relaxare. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Vorbeşte despre rezultatele pe care le ai de la locul de muncă. Despre cercul social sau planurile pentru viitorul apropiat. 

Poate dintr-o dată decizi să nu mai petreci timp prețios cu unii prieteni. Mai ales cei care nu te îmbogățesc deloc spiritual. Poţi folosi acest eveniment pentru a aduce prospețime în acest domeniu. Cum Luna Nouă va fi în opoziție cu Lilith, ar fi cazul să îți dai seama care dintre planurile tale sunt pentru a demonstra ceva și care sunt cele autentice. 

Taur/ Ascendent în Taur

La voi, Luna Nouă se petrece în casa a 10-a. Un eveniment bun pentru a vă face mai vizibili, mai ales în ochii șefilor. S-ar putea ca asta să se întâmple prin intermediul unei crize care se va transforma într-o oportunitate. Și de ce nu, cei care v-ați blazat din punctul de vedere al carierei, ați face bine să vă gândiți la o schimbare. Luna Nouă este bună pentru manifestare, vizualizare și intenții. 

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 21 ian 2023, 12:34

Sursa foto> unsplash, autor Sammie Chaffin

Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Carmen Tănase, captură video Youtube

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră

Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Astrologul Mădălina Manole a murit. Avea doar 38 de ani

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Cel mai mare păcat în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici. Taurii sunt egoişti, Minciuna are picioare scurte pentru Gemeni

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: unsplash, autor Ian Stauffer

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop RUNE 6-12 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cu ce se ocupă Cabral, după ce s-a retras din televiziune: „Este greu de pensionat. Revine cu vești”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită artistă s-a stins din viață, după ce fanii au încercat să o salveze

Sursa foto: Vlad Burghelea, Instagram

Antrenorul vedetelor, secretele siluetei. Cum i-a transformat Vlad Burghelea pe Codin Maticiuc și Smiley: „Cel mai bun sfat pe care-l pot da este...”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 1 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru, despre ceaiul "farmacie" care scade tensiunea arterială: "Nu se bea pe stomacul gol"