Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022. Mihai Voropchievici: Zodia care dă lovitura
Data publicării:
Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 25 aprilie - 2 mai 2022, pentru fiecare zodie.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează.  


Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Berbec

Berbecii vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Cu alte cuvinte, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin peste ei. Saltul acesta rapid şi calitativ, pe care l-am explicat de multe ori, este pe toate domeniilor. Şi sănătate, şi dragoste, şi bani, şi familie. Ai tras lozul câştigător.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Taur

Taurii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire în săptămâna următoare. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur pentru că orice vorbă din partea voastră poate să fie considerată ca un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.


Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022:  Gemeni

Vunjo pentru Gemeni. Au câştigat pe toate planurile. Mai ceva decât Berbecii. Au şi protecţie şi tot ce vreţi. Beneficiarii măreţului Vunjo.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Rac

Racii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiţi pregătiţi să o primiţi.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Leu

Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Fecioară

Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Balanţă

Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr. E o săptămână care vine cu o încărcătură fantastic de mare. Nu mâncaţi prea mult în ziua de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv.


Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022:  Scorpion

Scorpionii, în Săptămâna Luminată, vor avea nevoie ca bateria să fie full, 100%. Mesaje, comunicare, tot ce se poate. Că e vorbit, că e scris. O să vă săturaţi, chiar dacă nu sunteţi foarte comunicativi, de vorbit.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Săgetător

Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau, pur şi simplu, cu o schimbare. E ceva fantastic de important.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Capricorn

Simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă şi pasională. Ţine-te!

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Vărsător

Vărsătorii, pentru cei care chiar îşi doresc, Sfintele Sărbători vin cu o veste bună: fertilitate şi belşug. Totodată, toate visele voastre se vor împlini. Pe de o parte pentru cei care sunt doritori şi aşteaptă de mult. Îngerul a strigat, a dat vestea. Să vă fie cu folos!

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022: Peşti

Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Peştii vor să vină acum. Nu mâine. Acum. Vor primi şi în plan personal, şi social şi profesional toate lucrurile bune. Numai cu condiţia să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Luaţi-le pas cu pas.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: aprilie  horoscop  mai  mihai voropchievici  rune  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel