Horoscop rune pentru luna august, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care are parte de prosperitate pe mai multe planuri
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii luna aceasta. 

Luna august, ultima lună din vara 2023, vine cu noi surprize pentru toate semnele zodiacale, după cum anunță Mihai Voropchievici, potrivit Fanatik. Se anunță o perioadă interesantă, spune el, pentru mai multe persoane care vor avea parte de schimbări majore în această perioadă. Vin vești interesante, schimbări pe multiple planuri, care le pot schimba viața. De asemenea, se anunță și prosperitate financiară pentru anumite zodii, iar altele au parte de o protecție divină toată luna, astfel încât trebuie să beneficieze din plin de august 2023. Toate previziunile le-a făcut însă Mihai Voropchievici mai jos, în horoscopul rune pentru luna august. 


Berbec

Berbecii au un început de august tare interesant! Aceștia găsesc cheia pentru o problemă care îi frământă de cam multă vreme. Treburile pot fi rezolvate doar dacă vor comunica mai mult, în special în intervalul 1-6 august 2023. Familia le poate oferi soluția pentru a scăpa de o grijă.

Taur

Taurii trebuie să facă lucrurile diferit în august dacă vor să le meargă bine pe toate planurile. Tot ce au făcut până acum este întors cu susul în jos, așa că e nevoie de abordarea unei alte tactici, mai ales în raport cu oamenii din jurul lor.

Gemeni

Cât despre Gemeni, aici vine o veste colosală. Vor primi un mesaj atât de important încât le-ar putea schimba traiectoria. Destinul lor va depinde de informația în posesia căreia vor intra în zilele următoare. Dragi Gemeni, să aveți ochii larg deschiși!

Rac

Racii au o perioadă de prosperitate. Această prosperitate se traduce atât în plan material, cât și în planul sufletului. Se anunță o vreme de fertilitate și belșug pentru nativii de apă.

Leu

Leii sunt sub protecția lui Dumnezeu în primele zile ale lui august 2023. Au protecție divină totală. Toate relele îi vor ocoli, iar situațiile favorabile în care se vor afla le vor da mai multă putere ca niciodată!

Fecioară

Fecioarele trebuie să se înarmeze cu răbdare, forță, tărie. Determinarea de care vor da dovadă le poate consolida poziția în societate. Rezistența lor este, oricum, unică! Balanțele au o perioadă un pic mai complicată. Apar probleme de unde nu se așteaptă, așa că și ele trebuie să pornească la noul drum cu mai multă forță, cu mai multă putere.

Scorpion

Scorpionii fac schimbări pe bandă rulantă. Schimbările vin inclusiv din felul nou în care abordează lucrurile, semn că și-au învățat lecția.

Săgetător

Săgetătorii se pot îndrăgosti pe neașteptate. Astrele le aduc iubire, fericire, o degajare totală. Sunt înconjurați de pozitivitate, de sentimente bune. Visează cu ochii deschiși, iar Divinitatea le răspunde dorințelor.

Capricorn

Capricornii sunt marii câștigători ai lunii august. Ei dau lovitura pe toate planurile, căci au runa Wunjo. Cât despre Vărsători, aceștia vor face o mare schimbare, vor da un salt rapid și calitativ în existența lor încă de la debutul lui august 2023.

Pești

Peștii vor afla ceva atât de tulburător, un adevăr mare, care le poate marca existența definitiv. Evident, acest adevăr le va schimba viața în bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: august  horoscop rune  mihai voropchievici  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel