Horoscop, sâmbătă, 10 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un lider și, pentru că te dăruiești atât de mult celorlalți, este esențial să te relaxezi la sfârșitul zilei. Programează-ți câteva momente de relaxare. Nu exagera astăzi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este în regulă să vorbești despre sentimentele tale. Nu este niciodată ușor să fii vulnerabil cu cineva, dar este atât de bine să lași o persoană să știe că ești un om real, cu sentimente și gânduri. Astăzi, nu vă fie teamă să lăsați oamenii să știe că vă pasă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu te gândi prea mult la ceea ce nu ai. În schimb, numără-ți binecuvântările. Totul vine la tine la timpul său. Legea atracției funcționează cel mai bine atunci când faci ceea ce știi că trebuie să faci și anticipezi primirea a ceea ce este deja al tău.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încrederea se construiește în timp. Există multe motive pentru a simți că viața are prea multă incertitudine și prea puțină stabilitate. Sentimentul de nesiguranță te poate determina să iei decizii greșite. Ia-o încet. Nu lua o decizie doar pentru că îți este frică.

 

 Leu (23 iulie - 22 august)

Este în regulă să plângi pentru ceea ce ai avut și ai pierdut. Viața vine în anotimpuri, iar tu treci la un nou capitol al vieții tale. Durerea poate fi o parte a schimbării, dar experiența ta te va conduce spre un loc de bucurie și un sentiment de speranță.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Găsiți alinare în prieteniile voastre. Uneori poți fi un singuratic și îți place asta. Dar, cel mai bun mod de a-ți umple paharul de iubire astăzi este să te înconjori de oameni care te iubesc și în preajma cărora îți face plăcere să fii.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, totul se rezumă la muncă și la obținerea de rezultate. Lasă deoparte lucrurile care sunt irelevante și neimportante astăzi. Dacă ai un proiect urgent pe care trebuie să-l finalizezi, încearcă să nu tergiversezi; rămâi sârguincios.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este bine să te cunoști mai bine. Anul acesta a fost plin de provocări și schimbări. Ca urmare, ai făcut compromisuri și ajustări. Astăzi, te gândești la impactul pe care aceste experiențe l-au avut asupra inimii tale. Este timpul să te regrupezi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dăruirea este un act emoțional. Chiar și atunci când simți că nu mai ai nimic de împărtășit, chiar și un mic moment în care îi spui cuiva un compliment, te poate ajuta să îți umpli paharul iubirii. Dăruirea nu trebuie să fie legată de bani. Ci mai mult despre cum te descurci cu tine însuți.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O relație poate avea senzația că începe să treacă prin niște schimbări importante. Atunci când ți se pare că tu  și altcineva nu ești pe aceeași lungime de undă, folosește acest timp pentru a te gândi la ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești. Fă un plan pentru a aduce în discuție și nu te preface că problemele nu există.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu trebuie să te simți întotdeauna în stare să faci ceva ce știi că trebuie să faci. De fapt, începerea unui proiect atunci când nu ai motivație se poate transforma într-un bulgăre de zăpadă în sentimente de entuziasm și pasiune. Fă primul pas și angajează-te în programul tău.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea ca latura ta sentimentală să se simtă puțin mai nevoiașă decât de obicei. Astăzi, o parte din tine ar putea dori atenție din cauza sentimentelor de singurătate sau nesiguranță. De ce să te împotrivești? Dacă ai nevoie de cineva care să petreacă timp cu tine, roagă un prieten și spune-i că dragostea lui este apreciată.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 10 decembrie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel