Horoscop, sâmbătă, 10 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un lider și, pentru că te dăruiești atât de mult celorlalți, este esențial să te relaxezi la sfârșitul zilei. Programează-ți câteva momente de relaxare. Nu exagera astăzi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este în regulă să vorbești despre sentimentele tale. Nu este niciodată ușor să fii vulnerabil cu cineva, dar este atât de bine să lași o persoană să știe că ești un om real, cu sentimente și gânduri. Astăzi, nu vă fie teamă să lăsați oamenii să știe că vă pasă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu te gândi prea mult la ceea ce nu ai. În schimb, numără-ți binecuvântările. Totul vine la tine la timpul său. Legea atracției funcționează cel mai bine atunci când faci ceea ce știi că trebuie să faci și anticipezi primirea a ceea ce este deja al tău.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Încrederea se construiește în timp. Există multe motive pentru a simți că viața are prea multă incertitudine și prea puțină stabilitate. Sentimentul de nesiguranță te poate determina să iei decizii greșite. Ia-o încet. Nu lua o decizie doar pentru că îți este frică.

 

 Leu (23 iulie - 22 august)

Este în regulă să plângi pentru ceea ce ai avut și ai pierdut. Viața vine în anotimpuri, iar tu treci la un nou capitol al vieții tale. Durerea poate fi o parte a schimbării, dar experiența ta te va conduce spre un loc de bucurie și un sentiment de speranță.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Găsiți alinare în prieteniile voastre. Uneori poți fi un singuratic și îți place asta. Dar, cel mai bun mod de a-ți umple paharul de iubire astăzi este să te înconjori de oameni care te iubesc și în preajma cărora îți face plăcere să fii.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, totul se rezumă la muncă și la obținerea de rezultate. Lasă deoparte lucrurile care sunt irelevante și neimportante astăzi. Dacă ai un proiect urgent pe care trebuie să-l finalizezi, încearcă să nu tergiversezi; rămâi sârguincios.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este bine să te cunoști mai bine. Anul acesta a fost plin de provocări și schimbări. Ca urmare, ai făcut compromisuri și ajustări. Astăzi, te gândești la impactul pe care aceste experiențe l-au avut asupra inimii tale. Este timpul să te regrupezi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dăruirea este un act emoțional. Chiar și atunci când simți că nu mai ai nimic de împărtășit, chiar și un mic moment în care îi spui cuiva un compliment, te poate ajuta să îți umpli paharul iubirii. Dăruirea nu trebuie să fie legată de bani. Ci mai mult despre cum te descurci cu tine însuți.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O relație poate avea senzația că începe să treacă prin niște schimbări importante. Atunci când ți se pare că tu  și altcineva nu ești pe aceeași lungime de undă, folosește acest timp pentru a te gândi la ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești. Fă un plan pentru a aduce în discuție și nu te preface că problemele nu există.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu trebuie să te simți întotdeauna în stare să faci ceva ce știi că trebuie să faci. De fapt, începerea unui proiect atunci când nu ai motivație se poate transforma într-un bulgăre de zăpadă în sentimente de entuziasm și pasiune. Fă primul pas și angajează-te în programul tău.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea ca latura ta sentimentală să se simtă puțin mai nevoiașă decât de obicei. Astăzi, o parte din tine ar putea dori atenție din cauza sentimentelor de singurătate sau nesiguranță. De ce să te împotrivești? Dacă ai nevoie de cineva care să petreacă timp cu tine, roagă un prieten și spune-i că dragostea lui este apreciată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 09 dec 2022, 22:42

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile