Horoscop, sâmbătă, 16 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Astăzi, Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 16 septembrie, la știrileprotv. Pentru anumite persoane, această zi se anunță a fi perfectă pentru câștiguri personale, mai ales acolo unde se conturează noi oportunități la locul de muncă. De asemenea, este o zi propice pentru relaxare și îngrijire personală, iar unele zodii pot profita de această ocazie.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BERBEC
Cineva îndrăznește să vă abordeze, dar veți răspunde favorabil doar dacă sunteți singuri. În drumurile voastre, s-ar putea să întâlniți un potențial partener de afaceri foarte insistent, care vrea să colaborați.

Horoscop 16 septembrie 2023 – TAUR
Vă așteaptă activități gospodărești care vă vor ține ocupati toată ziua, iar eficiența va fi la cote înalte. Totuși, o oră de plimbare nu ar strica. Poate participați la o întrecere sportivă sau vă relaxați la piscină.

Horoscop 16 septembrie 2023 – GEMENI
Reveniți la activitățile voastre preferate pentru a scăpa de stres și griji. Există șansa să întâlniți pe cineva care vă va cuceri, mai ales dacă sunteți singuri.

Horoscop 16 septembrie 2023 – RAC
Un grup de prieteni vă va scoate din casă pentru a petrece câteva ore la malul mării, la munte sau la o piscină, deoarece simțiți nevoia de relaxare. Puteți combina distracția cu munca pe acasă și să-i chemați pe prieteni pentru a savura împreună ceva delicios.

Horoscop 16 septembrie 2023 – LEU
Descoperiți un nou stil sau lucrați la perfecționarea celui actual pentru a vă păstra buna dispoziție după o perioadă de muncă intensă. Experimentați diferite modalități de transport, cum ar fi trenul, avionul sau scuterul, pentru a vă alimenta spiritul aventurier.

Horoscop 16 septembrie 2023 – FECIOARĂ
Astăzi, vă veți dedica atât treburilor casnice, cât și nevoilor celor dragi, precum părinții sau bunicii, care au nevoie de ajutorul vostru. Veți rezolva o chestiune financiară importantă și veți cere și primi banii cuveniți. Este o zi în care vă veți concentra pe responsabilitățile voastre și veți face progrese semnificative în aceste domenii.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BALANŢA
Astăzi, vă puteți aventura pe drumuri neumblate, iar surprizele vă așteaptă la fiecare colț. Veți întâlni oameni neașteptați, iar călătoria voastră se va transforma într-o experiență de neuitat. Un individ vă va perturba planurile, dar veți simți adrenalină și bucurie în compania sa.

Horoscop 16 septembrie 2023 – SCORPION
E timpul pentru o mică evadare din rutina zilnică. Vacanța vă va aduce liniștea de care aveți nevoie după agitația de la serviciu. Participați la o acțiune alături de un grup de oameni, beneficiind toți de pe urma ei.

Horoscop 16 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR
Ieșirea în lume vă va ajuta să vă relaxați și să întâlniți oameni inspiraționali. Poate chiar descoperiți o oportunitate de afaceri și vă veți bucura de această perspectivă. Invitația la un party sau un spectacol vă aduce în contact cu prieteni vechi, revigorându-vă sufletește.

Horoscop 16 septembrie 2023 – CAPRICORN
Primiți o invitație la un eveniment special în altă localitate, dar nimic nu vă va opri să mergeți. Poate încercați sporturi extreme sau vă duceți copiii într-un parc de agrement pentru a elibera tensiunile acumulate.

Horoscop 16 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR
Pentru a revigora viața de cuplu, planificați o întâlnire în doi și vă veți bucura de atenția acordată de cineva special. Puteți să porniți într-o aventură pe scurt, pentru că cineva de care vă era dor vă așteaptă.

Horoscop 16 septembrie 2023 – PEŞTI
Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană din mediul online, iar astăzi veți afla dacă este potrivită pentru voi. Prietenii vă invită la o plimbare, insistând, iar această experiență vă va aduce noutăți plăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  neti sandu horoscop  Pro tv 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel