Horoscop, sâmbătă, 18 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 18 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Gândiți-vă la un nou început. Luna aceasta intră în Vărsător, sectorul tău de relaționare, unde Saturn te-a limitat timp de trei ani. Este timpul să deschideți noi uși și să lăsați energia proaspătă să revină în timpul lunii noi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Afaceri mari se îndreaptă spre tine. Intri într-o nouă perioadă a vieții în care lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă. Pe măsură ce Saturn se pregătește să părăsească sectorul tău de activitate, seceta prosperității începe să se încheie. Începeți să puneți bazele unei fundații pe care sperați să construiți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Oamenii se schimbă, inclusiv tu. Sunteți adesea numit un schimbător de forme, deoarece vă adaptați la situațiile în care vă aflați. Dar, există o latură încăpățânată, dar puternică, care iese la iveală atunci când te simți sigur de alegerile tale. Această Lună începe să introducă convingeri care ți se par puternice în ceea ce privește credința și convingerile. Poți să te implici total când vine vorba de religie sau să te retragi complet.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Epoca de a nu avea începe să se încheie. Oamenii care refuză să vă dea ceea ce vă aparține își dau în sfârșit seama de greșelile lor. Pregătește-te să vină bani pe care credeai că nu-i vei mai vedea niciodată.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este nevoie de timp pentru a te convinge să te așezi la casa ta și să renunți la viața de burlac, dar Luna în Vărsător și viitoarea Lună Nouă s-ar putea să te facă să te gândești la căsătorie și angajament într-un mod care te surprinde.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ajungi la un punct de ruptură în care nu mai permiți ca lucrurile mărunte din viață să te streseze. În schimb, te orientezi către activități care îți ușurează mintea și îți aduc liniște.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru astăzi, dai impresia că ești mai stoic decât de obicei, renunțând la romantism și creativitate. Vrei să te concentrezi pe muncă și pe prioritățile tale. Umple-ți programul, lăsând puțin loc pentru joacă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva din familie își asumă un rol de lider și s-ar putea să vă ofere mentoratul și structura de care aveți nevoie. Ascultați sfaturile bune și încercați să nu vă lăsați ego-ul să vă împiedice să vedeți imaginea de ansamblu. Vârsta și experiența își au adesea locul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O conversație serioasă este în viitorul tău. Este important să stabilești limite într-o relație care a crescut, dar este și nedefinită. Aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a redacta documente legale și a încheia acorduri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este greu să faci economii, dar necesar. Fă-ți timp să îți evaluezi obiceiurile de cheltuieli pentru a vedea unde poți face reduceri. Anulează abonamentele/abonamentele pe care nu le folosești și spune nu lucrurilor care nu se încadrează în bugetul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Să fii adult este greu de făcut. Uneori, tot ce vrei să faci este să te bucuri de viață și să nu-ți faci griji pentru responsabilitățile tale. Dar, astăzi s-ar putea să ți se ceară să îți asumi mai mult decât partea ta de muncă pentru binele altora. Recompensează-te mai târziu pentru că ai făcut ceva bun.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să închizi ușa unui capitol pe care l-ai trăit în viață și care te-a învățat lucruri pe care trebuia să le înveți. Dar acum, este timpul să mergi mai departe. Să spui adio trecutului nu este niciodată ușor, dar după ce Luna Nouă și Saturn intră în semnul tău, vei vedea un curcubeu la capătul acestei furtuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel