Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Se anunță o zi excelentă pentru a discuta cu ceilalți și pentru a-ți explora opțiunile. Luna intră în Gemeni, sectorul tău de comunicare. 

Vești bune! Beneficiezi foarte mult atunci când Luna se află în semnul Gemenilor. Luna îți aduce un plus de energie analitică și puterea de a spune cu convingere ceea ce trebuie să spui. 


Poți face mai multe lucruri în același timp și poți face multe în următoarele zile, în timp ce Luna mătură și Nodul Nord - sectorul tău de carieră și statut social.


Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău al banilor. Atunci când Luna intră în sectorul oportunităților generatoare de venituri, este momentul să te uiți la diferite surse de venit și la un potențial pe care îl ai de a obține câștiguri financiare. 

Gândește-te la oportunitățile de afaceri online sau ai o întâlnire cu un consilier financiar pentru a vedea cum poți profita la maximum de ceea ce câștigi în prezent.

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de dezvoltare personală. Atunci când Luna se află în semnul tău, primești un plus de energie și de ingeniozitate. 

Ai o mulțime de oportunități de a face lucruri pe care le-ai tot amânat pentru tine. Profită de acest timp pentru a elimina orice energie veche, pentru a îndepărta dezordinea, pentru a face curățenie în dulap și pentru a te organiza.

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău al dușmanilor ascunși. 

Nu subestima niciodată puterea butonului de ștergere atunci când vine vorba de rețelele tale sociale. 

Cu această Lună care îți activează relațiile toxice, îți va fi mai ușor să renunți la ele. 

Oricine pare să nu fie un aliat, ar putea avea nevoie de o oarecare distanță față de tine. Nu fiți ezitant în această privință, doar luați o decizie.

 

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Leu (23 iulie - 22 august)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de prieteni. 

Este o perioadă minunată pentru a socializa și a te întâlni cu ceilalți. Este, de asemenea, o fereastră de oportunitate excelentă pentru a construi un site web, pentru a vă uita la un computer nou sau pentru a vă face o copie de siguranță a tehnologiei, mai ales dacă nu ați făcut acest lucru în această lună din cauza dramei retrograde.

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de carieră și statut social. 

Pune-ți antenele la bătaie și nu-ți permite să stagnezi în domeniul muncii tale. 

Căutați o nouă oportunitate de angajare, stagii de practică sau urmați un curs pe care reușiți să îl strecurați în programul dvs. încărcat - poate unul disponibil online.

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de credință. Chiar dacă nu ești o persoană predispusă să cercetezi religia, s-ar putea să te simți mai conectată la puterea ta superioară și să devii curioasă în legătură cu credința în general. 

Acesta este un moment excelent pentru a începe să rostești o intenție și sau să înveți mai multe despre legea atracției și să o aplici în viața ta.

 


Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de resurse comune. Este posibil să primiți un transfer de bani sau poate că vi se pare irezistibil să nu vă luați un bilet de loterie. 

Acesta este momentul în care resursele de la alții par să curgă în mod natural în direcția ta. Poate primiți un cadou de la o rudă sau de la un prieten, sau moșteniți un obiect de valoare. Numai vești bune pentru dumneavoastră.

 


Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în Gemeni, sectorul relațiilor. Acesta este un moment excelent pentru a reactiva orice profil de dating pe care l-ai lăsat inactiv. 

De asemenea, dacă ați făcut promisiuni de a livra anumite tipuri de servicii sau obiecte în scopuri profesionale, acum este momentul să le îndepliniți. 

Gândiți-vă la angajamentele dvs. de timp și decideți care dintre ele trebuie să fie trecute pe lista de priorități mai puțin importante și acordați-le prioritate celor care știți că trebuie îndeplinite cu promptitudine.

 


Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de muncă. Este un moment bun pentru tine să faci destul de multe teste, deoarece ai destul de multă energie venită din partea calităților semnului de aer al Gemenilor. 

Latura ta analitică te-ar putea face să stai ore întregi în fața calculatorului pentru a face cercetări pe un subiect important. Sau să ai conversații grozave cu cineva, cum ar fi un mentor care îți poate da sfaturi bune despre un plan la care ești blocat

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de romantism. Conversațiile și discuțiile profunde, de suflet, sunt ceea ce te caracterizează în acest weekend. 

Acesta este un moment minunat pentru a te concentra pe profunzimea minții cuiva față de orice alte lucruri cărora pari să le acorzi atenție în mod normal atunci când cauți dragostea.

 

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna intră în Gemeni, sectorul tău de acasă. 

Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai prins legătura cu familia din cauza muncii sau a altor obligații, acesta este un moment minunat pentru tine să dai telefoane, să iei legătura cu părinții și să te reconectezi cu prietenii din copilărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2021  horoscop  sambata  zodia  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel