Horoscop, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 23 septembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi este o zi excelentă pentru a depune cereri și a aplica pentru noi oportunități de angajare. Luna își va petrece ziua în sectorul carierei tale, ajutându-te să te simți pozitiv din punct de vedere mental și emoțional pentru a găsi ceva ce îți place să faci. Stima de sine și curajul tău sunt în creștere, iar acest lucru te ajută să proiectezi în lume o imagine pozitivă a ceea ce ești.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Superputerea ta astăzi este să știi ce trebuie să faci la momentul potrivit. Atunci când te confruntați cu o problemă dificilă, este posibil ca internetul să nu aibă răspunsurile necesare. Așa că, mai degrabă decât să ai încredere în abilitățile tale de cercetare sau în capacitatea de a descoperi ceva în timp, ziua este cea mai potrivită pentru a apela la un expert pentru sfaturi și îndrumare profesională. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni, nu este un secret că nu îți place neapărat să fii în preajma energiei negative. Poate că glumești și râzi din pură politețe, dar, în adâncul sufletului tău, preferi să păstrezi lucrurile ușoare și pozitive. Astăzi, este posibil să percepi pe cineva cu probleme de putere; din fericire, nu vei fi tu. Dar acest lucru vă poate perturba fluxul și vă poate face să vă întrebați cum să rezolvați problema sau să vă distanțați de ea. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Țintește spre echilibru în viața ta, Rac. Luna în Capricorn de astăzi te invită să te concentrezi asupra relațiilor. Fii flexibil atunci când discuți cu ceilalți. Încearcă să vezi și cealaltă parte. Pune multe întrebări și implică-te în conversații intime. Dacă intri într-o dezbatere sau discuție aprinsă, ai diplomație.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Concentrează-te pe detalii, Leu. Luna de astăzi în Capricorn îți activează sectorul rutinelor. Este momentul potrivit pentru a deveni mai sănătos și a te implica mai mult în detaliile vieții. Încearcă să ai un somn mai bun, culcându-te mai devreme. Actualizează-ți calendarul și elimină de pe lista de lucruri de făcut pe care altcineva le poate face mai bine. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Găsește momentele romantice, Fecioară. Cumpără flori, oferă ceva cuiva, uită-te pe anumite amintiri plăcute, inclusiv vechi albume foto de familie sau fotografii din copilărie și împărtășește-le cu prietenii tăi. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Fă-te comodă, Balanță. Luna activează sectorul casei și al familiei. Există câteva lucruri pe care le puteți face astăzi pentru a readuce aerul de speranță și siguranță în viața voastră. Separă-te de lucrurile pe care le simți ca fiind negative online sau la televizor. Plănuiește să gătești în acest weekend pentru familia ta. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Discută lucrurile, Scorpionule. Comunicarea poate fi o provocare atunci când Luna este în Capricorn, dar este totuși un moment excelent pentru a avea o conversație importantă cu cineva despre viață, dragoste și viitor. Ai fost perspicace și bine informat în legătură cu câteva lucruri în ultima vreme, iar această săptămână poate aduce o oportunitate de a ține un fel de discurs public.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Investește în tine, Săgetătorule. Înscrie-te la un curs care te ajută să înveți o nouă abilitate profesională. Cu Luna în casa ta a banilor și a proprietăților imobiliare, gândește-te la ce poți cumpăra care, în cele din urmă, se va amortiza. Un program cu certificat de studiu pe care îl poți face online. Ia în considerare posibilitatea de a te înscrie la cursuri în această toamnă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, protejează-ți interesele. Este întotdeauna bine să vezi unde sunt vulnerabilitățile tale online sau în viața ta. Astăzi, fă o mini-evaluare a ceea ce trebuie să actualizezi. Schimbă-ți parola. Fă o copie de siguranță a fișierelor de pe computer. Obține o transcriere descărcată a rețelelor sociale și asigură-te că persoanele din lista de prieteni sunt cele la care doriți să aveți acces.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Un capitol din viață se închide pentru ca altul să poată fi scris. Acesta este un moment de finaluri și, deși se poate spune, este și un moment bun, fericit. O iei de la capăt. Poți alege finalul acestui nou capitol de viață pe care îl scrii.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Poți avea un prieten cu o inimă de aur. Adesea, oamenii apar ca prin magie și găsesc o modalitate de a te ajuta atunci când ai nevoie. Acest lucru se întâmplă doar dacă te deschizi în legătură cu dorințele tale. Atunci când ții problemele pentru tine, nimeni nu poate ști care este situația ta. Încearcă să fii mai transparent.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...