Horoscop, sâmbătă, 26 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 26 august 2023, potrivit știrileprotv. 

 


BERBEC
O să aveţi unde să plecaţi într-o plimbare, poate vă duceţi la un prieten din alt oraş, sau la un concert, tot aşa, prin ţară, pe undeva.

O să aveţi unde să plecaţi într-o plimbare, poate vă duceţi la un prieten din alt oraş, sau la un concert, tot aşa, prin ţară pe undeva.


 TAUR
E un moment festiv la care o să contribuiţi şi voi cu ceva că e cineva apropiat care sărbătoreşte ceva şi e un entuziasm care vă animă.

Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă vedeţi mai des că se simte atrasă de voi, persoană şi poate se conturează o relaţie.


GEMENI
O să vă bucuraţi de revederea unor prieteni care vă pot aduce veşti bune şi poate vă vând un pont de afaceri, vă propun o colaborare.

La un party, undeva, o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să ceară număr de telefon, cont de instagram, să ţineţi legătura.


RAC
Se poate să fie nevoie de voi într-o chestiune de familie, poate e cineva bolnav, sau trebuie s-ajungă undeva şi nu are cu ce - şi o să-i săriţi în ajutor.

Poate vă duceţi la o cununie religioasă, la un botez şi o să vă încânte revederea unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult.


LEU
Poate o să vă consultaţi cu prietenii ca să ştiţi ce răspuns să-i daţi unui angajator şi o să vă mai gândiţi până luni, sau poate mai amânaţi o săptămână, două.

V-aţi putea împăca, în sfârşit, cu acea persoană care se distanţase, dar nu într-atât încât să nu se poată repara, continua povestea de dragoste.

FECIOARĂ
O să puteţi repara o prietenie, o relaţie de cuplu dacă o să puteţi trece peste nişte neînţelegeri şi să fiţi mai toleranţi, să faceţi casă bună împreună.


O să revină cineva cu rugămintea să plecaţi împreună într-o excursie şi dacă aveţi chef şi nu v-aţi făcut alt program vă duceţi.


BALANŢA
Sunt câţiva prieteni care tot încearcă să revină în viaţa voastră, dar numai dac-o să consideraţi şi voi de cuviinţă că nu v-aţi distanţat prea mult - aţi evoluat diferit.

Invitaţiile curg, voi trebuie doar să alegeţi unde să vă duceţi, la cine, şi în funcţie şi de bani - că poate costă mult benzină.


 SCORPION
O să tot scoateţi bani din buzunar că nu vă îndurati să rămâneţi acasă, vă duceţi poate pe litoral, sau daţi o fugă la munte ca să schimbaţi un pic aerul, peisajul.


Relaţia voastră de cuplu promite să fie stabilă şi poate vă căsătoriţi în toamna asta - dacă n-aţi legalizat relaţia.


SĂGETĂTOR
Se poate să vină un musafir de departe şi pe care îl puteţi găzdui o zi, două şi vă faceţi un program de vizite şi ieşiri pe la evenimentele mondene.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută, să primiţi un cadou, să vă ia cineva pe sus într-un city break.


CAPRICORN
Se poate să vă daţi întâlnire cu grupul şi să plecaţi pe undeva la distracţie, să faceţi plajă, baie în mare, sau ajungeţi pe vârf de munte undeva.

Poate vă invită cineva prin ţară, sau în străinătate să petreceţi câteva zile - poate fi o întâlnire romantică.


VĂRSĂTOR
Poate alegeţi o minivacanţă de relaxare cu piscină, masaj, proceduri cosmetice şi cu un regim alimentar personalizat ca să vă refaceţi tonusul, să fiţi fresh.

E cineva care vă cere iertare, vrea să fie primit înapoi şi, dacă n-a greşit prea rău, o să vă înduplecaţi, o să treceţi peste.


 PEŞTI
Poate faceţi o atracţie c-aveţi motiv, o aniversare în familie, o logodnă, ori altceva care adună lume la un loc - de fericire şi o să fie agitaţie

Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie pe alocuri şi o să vă bucuraţi c-a devenit mai receptiv la problemele voastre.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel