Horoscop, sâmbătă, 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei de sâmbătă, 27 aprilie.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie, la Știrile Pro TV.

Berbec

Aveți chef de plimbare, de văzut cu prietenii, să vă duceți la un spectacol, ori la un party și să mai faceți și altceva decât muncă și la serviciu și acasă. E cineva care vrea sa petreceți mare parte din zi împreună și dacă și voi agreați ideea o să fie grozav c-o să dați refresh stării de spirit.

Taur

Se precipită niște evenimente și o să vă străduiți să acoperiți toate invitațiile, că ați devenit o persoană importantă și contează să fiți de față în momentele-cheie. O să vă bucurați de prezența cuiva care v-arată că nu v-a uitat, că vă iubește și că ați putea să vă continuați viața împreună.

Gemeni

O să tot primiți invitații mai peste tot și o să alegeți unde și cu cine să vă duceți ca să vă simțiți bine, să vă scuturați de oboseală și de presiunile din toate părțile. O să vă dați întâlnire cu niște oameni care vor să vă coopteze într-un proiect care poate fi de timp liber, să practicați un sport.

Rac

O să vă faceți timp și pentru ai voștri, să vă și plimbați dacă vă vine cheful să ieșiți pe-afară, poate vin și niște prieteni și o să fie o atmosferă bună. E posibil să dați o fugă în afara orașului și dacă aveți unde înnopta rămâneți, până duminică, dacă nu vă întoarceți diseară târziu.

Leu

Se poate să vă scoată prietenii pe undeva, poate e o zi de naștere, sau e o ceremonie, se căsătoresc niște prieteni, rude, și o să fiți și voi prezenți, trup și suflet acolo. Se poate să fiți în centrul atenției prin ceva care a cucerit inimile unor oameni care vă apreciază, vă elogiază.

Fecioară

Se conturează o acalmie în relația de cuplu, că or fi trecut neîncrederea, gelozia de ambele părți și o să vă petreceți mai mult timp împreună, ca în vremurile bune. O să vă asigurați că nu le lipsește nimic ai celor care nu locuiesc cu voi, iar dacă au nevoie de ceva o să le duceți.

Balanță

O să faceți cunoștință cu niște oameni care se regăsesc în felul vostru de a fi și poate formați un grup cu care o să vă deconectați, plecați în excursii. Se poate să plecați de azi pe undeva, că o să aveți un sărbătorit azi, mâine.

Scorpion

Se poate să existe și bucurie, dar și o undă de dezamăgire că relația de cuplu nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre, că partenerul de comportă cam straniu. O să apară cineva care o să vă strecoare o intenție de proiect - împreună - și dacă vă surâde ideea e perfect.

Săgetător

Noutăți. Vine, în sfârșit, cineva care e pe lungimea voastră de undă și vă faceți program comun, poate veți petrece și ziua de mâine, a Floriilor, împreună. Vă dați întâlnire cu o persoană care se simte atrasă de voi și o să vă analizați și voi sentimentele să știți dacă vă armonizați.

Capricorn

Poate reluați o preocupare - fie și de grup - care să vă dea un alt vibe, să vă destindeți, că nu se poate să munciți non-stop. Se poate să vă duceți la o zi aniversară și să mai uitați de toate grijile, să vă eliberați.

Vărsător

O să faceți echipă cu niște prieteni ca să plecați pe undeva în plimbare, să vă hrăniți, sufletește, să faceți și un pic de mișcare, să respirați aer curat. E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să se apropie din ce în ce de voi și să vă facă plăcere să fiți împreună.

Pești

O veste bună de la cineva care vrea să vă întâlniți, vă scoate în oraș și o să descoperiți că vă simțiți bine împreună și că puteți avea preocupări care să vă aducă împreună. Se poate să primiți o invitație la o festivitate și o să puteți întâlni oameni noi cu care să lucrați împreună, să ieșiți la plimbare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel