Horoscop, sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să faci o mini-recapitulare a situației tale financiare. Ți-ai verificat rapoartele de credit în acest an? Dacă nu, acest weekend este momentul perfect pentru a sta jos și a le revizui.
Nu uitați să vă verificați și conturile online și să setați alerte de fraudă pentru a vă notifica  de orice activitate ciudată de care trebuie să știți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Răsfățați-vă. Astăzi este vorba despre distracție și despre a te bucura de lucrurile care ți se par interesante și plăcute. Bucură-te de o masă bine gătită la restaurantul tău preferat sau de o plimbare plăcută în natură.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Despărțirea este un cadou pe care ți-l faci ție însuți. Aproape fiecare moment are un punct de plecare și o dată de sfârșit. Atunci când o situație și-a îndeplinit scopul, tristețea te obligă să te agăți de ea, dar a renunța înseamnă să spui „Da” următoarei călătorii pe care ești menit să o faci.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Unii prieteni merită păstrați, iar de alții merită să te îndepărtezi. Oamenii, inclusiv tu însuți, au nevoie de spațiu pentru a se dezvolta. Este posibil ca o persoană să nu învețe o lecție de viață dacă stai acolo și o protejezi de alegerile ei. Este un act de iubire atunci când permiți unei persoane să trăiască în termenii ei, chiar dacă nu ești de acord.


Leu (23 iulie - 22 august)

Fă ceea ce iubești, Leu, iar banii vor curge către tine prin pasiunea ta. Îți dorești să te trezești în fiecare zi entuziasmată de munca ta. Teama îmbătrânește, împingându-te să îți deschizi propria afacere sau să încerci să faci ceva dintr-un hobby pe care îl adori.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Relaxează-te cu o carte bună sau urmărește un film romantic astăzi. Este plăcut să ai o zi liniștită, făcând lucruri care îți relaxează mintea și îți pune la treabă imaginația. Această zi este pentru a lenevi în  cel mai confortabil tricou și pantaloni largi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Revizuiți documentele importante astăzi, în special cele care conțin datele de contact ale prietenilor și familiei. Începutul de an a fost agitat, dar acum că nu mai există planete retrograde care să îți influențeze progresul, pune-te la punct cu actualizările dosarelor medicale. Asigură-te că faci și o copie de siguranță a datelor de pe tehnica ta!


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori ai nevoie de un prieten sau de un iubit care să fie și complicele tău pentru a-ți face viața interesantă. Nu este ușor să găsești o persoană cu aceeași gândire, dar când găsești acel prieten care este gata să facă orice, te poți considera norocos.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Treburile casnice pot fi și ele relaxante și se simt mai puțin dificile atunci când abordezi procesul cu mândrie și bucurie. Fă din ziua de astăzi una în care să te concentrezi să te bagi în tot ce ai de făcut. Comandă o pizza sau pune-ți melodiile preferate și apucă-te de treabă!

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fiți creativi și faceți ceva distractiv și relaxant. Când a fost ultima dată când ți-ai lăsat copilul interior să se joace? A sosit momentul să te eliberezi de mentalitatea care te împiedică să te bucuri de o zi liberă. Fă ceea ce îți place; lucrurile din casă pot aștepta.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cât de conectat te simți cu lucrurile pe care le posezi, Vărsătorule? Un obiect fie îți oferă bucurie, fie nu. În timp ce te ocupi de dezordine, gândește-te dacă un bun merită sau nu păstrat și ia decizia cea mai practică.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Conversațiile importante merg aproape întotdeauna mai bine cu o masă delicioasă. Planificați o noapte în casă la lumina lumânărilor și cu băutura preferată. Tonul potrivit al serii te poate ajuta să simți când o persoană este sinceră în timpul unei conversații cu tine sau când nu este.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel