Horoscop, sâmbătă, 3 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, sâmbătă, 3 februarie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Bani în buzunar, Berbec. În timpul Lunii opuse lui Uranus, s-ar putea să descoperiți că ceva de valoare vă este disponibil. Este chiar în fața ta, accesibil și la îndemână. Universul decide să vă dea o mână de ajutor pentru a vă ajuta să îl reperați. Fiți pregătiți. Vei fi atât de recunoscător!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Iei o nouă direcție în viață, Taur. Schimbările bruște sunt un memento că totul se întâmplă cu un motiv. Acum te concentrezi din nou pe propriul plan de joc, înapoi la planșa de desen. Este timpul să revizuiești viitorul și să faci ceea ce simți că trebuie să faci acum.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să lucrezi asupra ta, Gemeni. Atunci când o situație sau un obstacol din viața ta se mută, îți face loc pentru a invita ceva nou. Viața ta tocmai s-a îmbogățit, iar acesta este momentul perfect pentru a pune la cale o nouă aventură sau pentru a începe să încerci lucruri care implică călătorii și cultură.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Poate că un proiect de bricolaj nu este ceea ce ai nevoie în acest moment. S-ar putea să fii tentat să începi o renovare sau să angajezi un decorator de interior care să vină și să facă câteva schimbări la tine acasă, dar mai întâi trebuie făcute câteva lucruri. În loc să te grăbești, ia-ți răbdare și gândește-te cu adevărat la decizia ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este necesară o ajustare a stilului tău de viață. Se prezintă conflicte între muncă și casă. S-ar putea să vă luptați să găsiți echilibrul potrivit între ambele. Conflictele de program și lipsa de timp liber reprezintă un semnal de alarmă că muncești prea mult și nu te odihnești suficient. Acordă atenție pentru a putea face schimbări în această săptămână.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Călătorești? Luați ceva de citit în timp ce așteptați să vă îmbarcați într-un zbor sau fiind prințesa pasagerilor într-o mașină. Pot exista câteva piedici în timpul călătoriei astăzi și ai putea avea parte de o întârziere. Folosiți timpul cu înțelepciune. Poți integra lectura unei cărți pe care ți-ai planificat să o termini, astfel încât să facă parte din ceea ce faci în vacanță. O întârziere poate fi văzută ca o binecuvântare atunci când ești pregătit pentru ea.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Plătește factura. Astăzi, o factură punctuală ar putea ajunge la scadență, iar dacă ești distras sau ocupat, ai putea să nu o plătești până la termenul limită. Setează-ți o alarmă ca un memento. Pune la cale ceva care să-ți permită să ai timp să parcurgi e-mailurile și notițele pe care ți le faci pe telefonul mobil sau pe tabletă. Sau cereți-i lui Alexa să vă reamintească, ca să nu uitați.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu le poți câștiga pe toate. S-ar putea să încerci să cucerești pe cineva cu farmec și spirit, dar astăzi, poate fi mai greu decât de obicei. Luna opusă lui Uranus poate complica comunicarea. Este posibil să aveți neînțelegeri și dezacorduri, dar încercați să le vedeți ca pe niște oportunități de învățare, mai degrabă decât ca pe niște momente de creștere stagnantă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Permiteți energiei dvs. psihice să vă ghideze. Eliberați-vă mintea de dezordine. Astăzi, vă puteți deschide mintea pentru a afla ceea ce aveți nevoie. Ești pregătit pentru ca viața să meargă într-o nouă direcție și se pare că și altcineva este de tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubești o opinie îndrăzneață și bine susținută. Așadar, în timpul Lunii opuse lui Uranus de astăzi, s-ar putea să te trezești intrând într-o conversație grozavă care te împinge să gândești profund. Pregătește-te pentru un subiect intens provocator care intră și îți îndreaptă viața de gândire într-o nouă direcție.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 La ce ocazie specială ți-ar face plăcere să participi? Cere timp liber și fă-o să se întâmple. Cu Luna de astăzi opusă lui Uranus, ai putea fi primul care cere date specifice, ceea ce îți sporește aprobarea.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cultura contează și, pe măsură ce înveți despre diferite locuri, lucruri pe care le poți face atunci când călătorești și indivizi care trăiesc acolo, începi să vezi cât de mult ai nevoie să ieși din țară și să încerci ceva nou. Acest tranzit ar putea fi tentant pentru a lua un nou început.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel