Horoscop, sâmbătă, 30 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic, sâmbătă, 30 martie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ești pregătit pentru a pleca într-o aventură. Poate că este timpul pentru o călătorie desfășurată pe distanțe lungi sau o plimbare cu mașina prin oraș pentru a mai afla ultimele vești. Poți, de asemenea, să faci și alte activități și să nu-ți mai găsești nicio scuză pentru care să nu ieși în oraș. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Astăzi, s-ar putea ca un prieten să-ți ceară o sumă de bani împrumut. Chiar dacă, inițial, nu-ți dorești acest lucru, acest împrumut te-ar putea scuti de niște certuri ulterioare.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ideile de afaceri sunt întotdeauna incitante. Începi să te gândești la viitor și la toate lucrurile minunate pe care le poți face dacă vei avea succes. Energia de astăzi îți aduce un mic avertisment în ceea ce privește semnarea unui contract. Gândește-te cu înțelepciune și atenție înainte de a te arunca în ceva semnificativ, mai ales în contracte sau angajamente care te pot costa.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Este timpul să-ți faci planuri pentru vară și să-i anunți pe cei din jurul tău abia după ce ai luat decizia finală. Acest lucru ar putea duce la o ceartă, Rac. Astăzi, o lipsă de comunicare poate forma certuri inutile. Este înțelept să te consulți cu partenerul în timp ce îți faci planuri sau să iei în considerare programul altor persoane și să le ceri părerea.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Poate fi tentant să cumperi impulsiv, dar ziua de astăzi te avertizează să nu risipești banii, să privești cu realism achizițiile și să devii conștient cu privire la importanța economisirii banilor.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Onestitatea este cea mai bună politică astăzi. Deși este bine să-ți păstrezi calmul și să nu spui lucruri care nu fac decât să stârnească furie, anu trebuie să ascunzi adevărul. Gândește-te la impactul pe care îl poate avea asupra ta acest lucru. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Meriți să fii fericit. Așa că, atunci când ai căzut într-o stare de spirit sau într-o dispoziție nu prea grozavă, întreabă-te de ce ți se întâmplă asta. Ai nevoie de timp pentru tine, ai nevoie să-ți asculți propriile nevoi și să iei o pauză. Petrece timp în natură și focusează-te pe tine astăzi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi este momentul perfect pentru a planifica un nou design pentru spațiul personal sau pentru biroul de acasă. Cumpără-ți câteva obiecte noi, adaugă un print pe perete și concentrează-te pe lucrurile mici care te fac fericit.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Concentrează-te pe familie și pe casa ta, pentru a-ți face atât șie, cât și celor din jur, viața mai frumoasă. Ziua de astăzi este perfectă pentru a încerca să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă care să te inspire să trăiești viața la maxim. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Recunoștința este superputerea ta, Capricorn. Ziua de astăzi este perfectă pentru a împărtăși cu ceilalți cât de recunoscător ești pentru lucrurile mici pe care le ai și pe care le-ai experimentat. Trimite un mesaj sau sună persoanele cărora ai vrea să le exprimi verbal aprecierea ta. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ai parte de un nou început, Vărsătorule, iar astăzi o să-l primești cu mult entuziasm. Este posibil să întâlnești pe cineva nou și să formezi o relație sau o prietenie promițătoare. Aceasta este o zi excelentă pentru a programa o seară romantică. Planifică ceva care te scoate din zona de confort.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Gesturile "mici" pe care le faci sunt cele care vor reflecta sănătatea relației tale actuale. Fii atent la modul în care îi răspunzi partenerului de viață  și nu uita să îi oferi atenția necesară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea




pixel