Horoscop, sâmbătă, 4 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic, 4 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 4 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

O energie de zile mari şi poate organizaţi o escapadă turistică în străinătate, să vă bucuraţi de un mai lung respiro, să reveniţi cu forţe proaspete. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să umple golul sufletesc şi să vă inspire încredere c-o să puteţi fi fericiţi. O să-ntâlniţi pe cineva care să poată schimba viaţa în bine şi să fiţi fericiţi, pentru că e anul vostru special.

TAUR

Se poate să prindeţi din zbor o idee de afaceri şi să vă întindeţi antenele să vedeţi dacă vi s-ar potrivi, aţi avea de câştigat, sau nu. Se pare c-o să vi se ceară ajutor, sunt nişte oameni care nu se descurcă fără voi şi o să-i susţineţi cumva. Vă puteţi elibera de tensiunile de la slujbă şi o să vă duceţi la plimbare, la piscină, la un spectacol.

 GEMENI

Voi o să profitaţi, din plin de timpul liber şi o să vă refaceţi tonusul, după o săptămână încărcată şi o să faceţi mişcare, vă vedeţi şi cu prietenii, vă duceţi la spectacole. O să reapară cineva care vrea să faceţi echipa în relaţia de cuplu, să fiţi împreună, să plecaţi poate în alt oraş să vă stabiliţi acolo. O relaţie amicală se poate regla dacă vă-ntâlniţi la o cafea şi daţi deoparte supărările din trecut.

 RAC

O să găsiţi nişte preocupări deconectante ca să umpleţi frumos timpul liber, să vă-ntâlniţi şi cu prietenii pe care-i vedeţi mai rar, să vă reconectaţi la resursele emoţionale care vă fac bine. O s-aveţi grijă şi de voi şi de familie să refaceţi armonia de care aveţi atâta nevoie, să fiţi fericiţi cu toţii. E cineva căruia îi pasă de voi şi o să vă caute fie ca să faceţi afaceri împreună, fie ca să vă distraţi.

 LEU

O veste bună, vine cineva care să vă scoată în oraş, vă duceţi pe la târguri, expoziţii, treceţi în revistă ce e nou, ca să ştiţi încotro s-o apucaţi, după ce să vă ghidaţi. Poate le-aţi promis copiilor o escapadă turistică într-un parc de aventuri şi vă puteţi deplasa spre o zonă pentru distracţii. O să vă alăturaţi unui grup ca să desfăşuraţi o activitate care v-ar pune o sumedenie de calităţi în mişcare.

 FECIOARĂ

Se pare c-aveţi o aniversare, un motiv festiv să vă-ntâlniţi cu rudele şi să reglaţi şi nişte aspecte care cam lăsau de dorit - şi o să fie bine. Se pare că n-o să vă mai uitaţi la bani când vine vorba despre mulţumit familia, că merită şi ai voştri o răsplată, măcar în weekend. Vă puteţi trezi cu musafiri dacă ştiu că sunteţi acasă şi o să petreceţi câteva ore împreună ca să vă destindeţi.

 BALANŢA

Relaţia sentimentală se nuanţează frumos şi o să vă înţelegeţi atât de bine încât o să vă doriţi să fiţi pentru totdeauna împreună, să vă căsătoriţi. Poate se-anunţa cineva în vizită şi poate chiar vă puteţi vedea, dacă nu plecaţi pe nicăieri. E posibil să apară soarele şi pe strada voastră şi să trăiţi şi voi fericiţi, aşa cum aţi visat.

 SCORPION

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment în care să puneţi toată priceperea la bătaie şi o să iasă ceva de calitate, o să vă depăşiţi pe voi înşivă. E cineva căruia îi e dor de voi şi vrea să vă scoată la plimbare şi poate fi continuarea unei poveşti de dragoste, dacă n-aveţi pe nimeni. Vi se lansează invitaţia să plecaţi pe undeva şi să rămâneţi şi mâine, dacă nu sunt alte obligaţii.

 SĂGETĂTOR

Aveţi chef de plimbare şi-o să găsiţi cu cine şi unde să vă duceţi ca să descărcaţi tensiunile că vreţi să fiţi în formă de luni încolo. Se poate să apară cineva care să se potrivească felului vostru de a fi şi să fie întâlnirea vieţii voastre. Poate v-aţi decisă să vă întemeiaţi şi voi o familie şi să vă luaţi, în primul rând, o casă.

 CAPRICORN

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi petrece mare parte din zi împreună, că e ceva care vă prieşte. Păreţi mai destinşi sufleteşte şi o să ieşiţi la cafea cu cineva care încearcă să vă cunoască mai bine. Se poate s-aveţi cheltuieli neprevăzute, dar o să puteţi evita excesele că sunteţi chibzuiţi.

 VĂRSĂTOR

O s-ajungeţi pe la diverse evenimente mondene şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi şi o să vă încărcaţi, frumos, sufleteşte. O să vă oferiţi un moment de respiro, vă duceţi la aer curat, undeva, să vă bucuraţi de libertate, să vă relaxaţi alături de familie şi prieteni. O să puteţi cultiva un hobby care să vă inducă o stare de spirit cât se poate de bine ca să daţi refresh total.

 PEŞTI

O să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare, dar merită, c-o să ieşiţi cu prietenii la o plimbare în afara oraşului ca să mai vedeţi şi altă lume, alte peisaje.Poate vă faceţi remarcaţi prin ceva anume, într-un cadru public şi o să mai urcaţi o treaptă socială. E posibil să apară cineva care să vi se lipească de suflet şi, dacă sunteţi fără partener de cuplu, o să puteţi cultiva relaţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel