Horoscop, sâmbătă, 9 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 9 decembrie  2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

O să dezmorțiți o sumă de bani de la bugetul de rezervă ca să vă duceți cu ai voștri la distracție, că le-ați pregătit niște surprize. Poate dați o fugă la niște prieteni de prin țară ca să schimbați o vorbă, un sentiment și să vă luați porția de energie sufletească de acolo.

TAUR

Întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă completeze sufletește, ca să fiți fericiți. O să aflați care e destinația de vacanță și să vă dați acordul - asta se așteaptă de la voi.

GEMENI

O reconectare cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și să vă strângeți să mâncați împreună, să vă plimbați, poate să practicați un sport. Aveți chestiuni importante de rezolvat și prin telefon, dar și la fața locului și o să vă achitați de tot felul de obligații.

RAC

Vă întâlniți cu rude și cu prieteni ca să puneți la punct programul de sărbători, unde petreceți, cu cine, și ce aduce fiecare. E lume amabilă în jurul vostru care vrea să aveți preocupări comune, să vă deconectați că ați cam terminat treburile de tot felul.

LEU

Apare cineva care vrea să vă acapareze cu totul, dar o să știți cum să vă eschivați dacă aveți program și sufletește sunteți îndreptați spre altcineva. E momentul ideal să încercați să salvați o căsnicie, să readuceți în viața voastră pe acel cineva care știți că v-ar putea face fericiți.

FECIOARĂ

Poate vă dă cineva înapoi o datorie și o să aveți de buzunar să vă duceți într-o vizită, poate și-n altă localitate că sunt prieteni cărora le e dor de voi și vă cheamă. Vă scoate cineva în oraș și se poate să aflați vești care să vă influențeze programul evenimentelor la care veți lua parte în curând.

BALANȚĂ

O să vă întâlniți cu niște prieteni, ieșiți la plimbare, treceți în revistă evenimentele de sezon și o să vă relaxați cu ocazia asta, că munca vă acaparează cu totul. O să primiți o invitație de plecat pentru câteva zile pe undeva mai departe de casă și vedeți cum stați cu timpul și cu banii.

SCORPION

Se pare că o să revină cineva cu gândul la împăcare și o să fiți dispuși să treceți cu vederea orice supărare ca să intrați în atmosfera sărbătorilor, de seninătate. O vizită neașteptată și viața voastră sentimentală poate deveni sursa voastră de fericire.

SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business și să colaborați din ianuarie, că va fi un câștig reciproc și e de mers pe încredere. O să vă scoată cineva la un suc, o cafea, ca să vă cunoașteți mai bine și poate să vă fie companion de sărbători, dacă nu aveți pe nimeni.

CAPRICORN

E o gașcă dornică de plimbare, de ajuns pe la evenimentele urbei și o să vă asimileze ca să vă bucurați împreună, că de muncă sunteți sătui cu toții. E un suflu de prospețime la voi, poate pentru că e o prezență care vă inspiră și vă imprimă chef de viață.

VĂRSĂTOR

O invitație la un concert, vi se oferă ocazia să vă mai spălați gândurile că ați acumulat mult stres și o să mai consolidați și relațiile mondene. Se poate să vă alăturați unor prieteni care v-au făcut program de distracție și o să vă prindă bine ieșirea.

PEȘTI

E cineva care vă așteaptă în alt oraș la o petrecere de la care nu aveți cum să lipsiți, pentru că e cineva la care țineți și vreți să fiți de față când i se întâmplă ceva frumos. Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru o serie de reușite și să luați un premiu sau doar aplauze.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel