Horoscop, sâmbătă, 9 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, sâmbătă, 9 decembrie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Eliberează programul, Berbec. Trigonul Lunii cu Saturn este momentul perfect pentru a lăsa lumea să se oprească pentru o clipă, astfel încât să vă puteți trage sufletul. Acesta este un moment excelent pentru a-ți planifica anul 2024. Gândește-te la domeniile din viața ta care ți-au adus câștiguri și la cele care au contribuit la pierderile tale. Luați în considerare ceea ce trebuie să continuați și ceea ce trebuie să încheiați. Ziua de astăzi îți poate aduce multă înțelepciune, Berbec, mai ales dacă folosești energia într-un mod productiv.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

O prietenie ar putea fi contestată din cauza unor alianțe pe care ți le-ai creat. S-ar putea să vă aflați într-o poziție în care trebuie să faceți o alegere în ceea ce privește loialitatea. Tranzitul Lunii în trigon cu Saturn face lumină asupra angajamentelor pe care le ai față de ceilalți și asupra limitărilor pe care le aduc anumite relații, inclusiv până unde poate merge o prietenie.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este greu să te ții de o rutină atunci când sunt atât de multe lucruri care se întâmplă în același timp. În timpul tranzitului Lună trigon Saturn este timpul să te reangajezi față de obiectivele tale. Cu Saturn în a zecea ta casă a carierei și a statutului social, amintește-ți că, chiar dacă nu crezi că ceva este important, poate fi pentru un șef, un coleg sau un coleg de muncă. Așadar, în loc să lași baltă sau să tergiversezi realizarea. unui proiect, încearcă să rămâi hotărât să duci la bun sfârșit o sarcină până când aceasta se termină.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De ce iubești atât de mult ceva, Rac? Cu cât faci mai mult un lucru care îți place, cu atât mai mare este recompensa pe care ți-o oferă la nivel emoțional. Înveți atât de multe despre tine însuți atunci când inima ta este implicată. Ajungi să vezi câtă răbdare ai și cum să o aplici în pasiunile tale. Descoperi cât de multe informații poți învăța. Devii un adevărat student al vieții într-un subiect în care te-ai putea complace ore întregi.


Leu (23 iulie - 22 august)

Ce conflict, Leu. Ce să păstrezi și ce să lași deoparte? Luna în sectorul casei și al familiei tale poate declanșa probleme de posesivitate. Cu Luna în trigon cu Saturn, s-ar putea să vrei în același timp să renunți la lucruri. Este un conflict de rezolvat. Dacă faci loc lucrurilor din casă, îți permite să profiți de vânzări și să le înlocuiești mai târziu cu obiecte mai noi și mai actuale.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu este sălbatic cum poți capta energia cuiva fără să fii în preajma celuilalt. Energia ta paranormală te poate surprinde modul în care ești capabil să percepi ceea ce are nevoie un prieten sau un asociat de afaceri atunci când are nevoie. Acesta este un moment excelent pentru a oferi ajutor unui prieten, dacă ești în măsură să faci acest lucru. S-ar putea descoperi că sunteți capabili să purtați o conversație importantă, în special una legată de bani sau de planificare financiară.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ce îți dă un sentiment de siguranță? Lucrurile pe care le ai sau cine ești în interior? Tu știi mai bine, Balanță. În timpul tranzitului Lună trigon Saturn, este posibil să capeți un sentiment de încredere în viață datorită lucrurilor pe care le ai și a ceea ce îți oferă acestea. este ușor să te lași ademenit de credința că posesiunile materiale sunt calea spre securitate și fericire.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubește-te pe tine însuți. Atunci când Luna tranzitează prin semnul tău, este timpul să ai grijă de tine. Vrei să arăți cât mai bine în timpul sărbătorilor, așa că de ce să nu te răsfeți cu un tratament facial, manichiură, pedichiură sau să ieși la o plimbare. Poți comanda mâncarea preferată la domiciliu și plănuiești să te uiți la un film în timp ce împachetezi cadouri sau faci o curățenie profundă pentru a te pregăti pentru familia care vine în timpul vacanței de sărbători.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sărbătorile te pot face să devii curios în legătură cu trecutul, istoria familiei tale și chiar cu viețile secrete ale părinților tăi. Este momentul perfect pentru a săpa în trecut. Poți folosi site-urile de genealogie dacă ai informații specifice pe care le poți folosi. Sau, dacă pornești de la zero, ia în considerare posibilitatea de a începe cu tine, cu părinții tăi și cu informațiile pe care reușești să le aduni de la ei.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este întotdeauna inteligent să restabilești limitele cu prieteniile care par să fi invadat timpul tău într-un mod negativ. Uneori, când Luna este trigon cu Saturn, s-ar putea să constați că singurătatea atinge cote maxime și începi să devii prea dependent de ceilalți. Este înțelept să îți echilibrezi timpul pentru mine cu timpul pe care îl petreci scriind mesaje sau petrecut cu alții.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Există loc în bugetul de la locul de muncă pentru o mărire de salariu? Singurul mod în care vei ști este să întrebi. În timpul tranzitului Luna trigon Saturn, s-ar putea să fiți curioasă să știți dacă puteți sau. nu puteți sau ar trebui să cereți o mărire de salariu. S-ar putea să primești câteva lămuriri cu privire la spațiul de manevră pe care îl ai la dispoziție. Dacă simțiți că ușa pentru a cere este deschisă, treceți prin ea. Dacă veți primi o mărire de salariu, veți fi bucuros că ați cerut-o.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți mult curaj și putere pentru a face lucrurile pe care v-ați propus să le faceți. S-ar putea să vă simțiți mai determinat ca niciodată. Saturn în prima ta casă te poate face să te simți singur acum din cauza dedicării tale pentru un vis, un obiectiv sau o viziune. Ceea ce te poate ajuta să treci peste este hotărârea ta de a te ține de cuvânt, mai ales dacă ai făcut. promisiune cu toată intenția de a o respecta.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel