Horoscop, sâmbătă, 9 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 9 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă placă să petreceţi timpul, viaţa, împreună, să formaţi un cuplu.

Se poate să nimeriţi un angajator la o petrecere, undeva şi să vă încânte cu un proiect, că e în stilul vostru.

TAUR

Poate o să rezervaţi câteva ore bune treburilor gospodăreşti, unii dintre voi poate vă mutaţi, alţii zugrăviţi sau faceţi nişte reparaţii, reamenajări.

O să adunaţi în jurul vostru nişte oameni care se mulează pe felul vostru de a fi şi o să puteţi desfăşura nişte activităţi comune.

 GEMENI

O să intraţi la cheltuială, poate pentru c-o să le faceţi cinste prietenilor, poate faceţi o trataţie, vă duceţi la piscină şi o să se simtă toată lumea bine.

E cineva care insistă să vedeţi şi dacă aveţi disponibilitate sufletească pentru aşa ceva o să vă daţi întâlnire la o cafea.

RAC

Poate v-aţi făcut rezervare într-o staţiune de agrement ca să lăsaţi deoparte grijile cotidiene, să vă izolaţi o zi, două de restul lumii să vă încărcați bateriile.

Prezenţa cuiva o să fie un adevărat balsam sufletesc şi o să aveţi o stare de spirit înălţătoare, o s-aveţi inspiraţie.

 LEU

Abia acum veţi avea prilejul să vă-ntâlniţi cu cineva cu care oţi fi vorbit doar prin mesaje şi o să vedeţi cum se prezintă, dacă vă place, sau nu.

Se poate să vă duceţi la un party şi să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să vrea să păstreze legătura, să formaţi un nou cerc de prieteni.

 FECIOARĂ

E un anturaj care vrea să vă ia într-o excursie şi dacă n-aveţi vreo nuntă, sau vreun botez o să vă duceţi la relaxare.

Poate daţi o fugă în străinătate ca să vă bucuraţi de peisaje, sau ca să faceţi un tur de recunoaştere la şcoală pe care-o s-o urmaţi.

 BALANŢA

O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să îi scoateţi pe ai voştri din casa, poate-i duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă refaceţi starea de spirit.

Poate vă duceţi cu trenul, sau cu maşina prietenilor, dacă maşina voastră are probleme şi o să vă distraţi, o să fie frumos.

 SCORPION

E cineva care vrea mai de mult să vă întâlnească şi poate - abia acum sunteţi şi voi dispuşi ca poate ați fost prinşi cu alte treburi pân-acum.

Le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la masă, la restaurant, la un picnic pe malul mării şi vă duceţi.

 SĂGETĂTOR

Sunt evenimente prin oraş, la care v-aţi putea duce, le treceţi în revistă şi o să vă luaţi de acolo doză de optimism şi de inspiraţie.

E cineva care v-a promis că vine pe la voi, sau , sau că vă ia într-o plimbare ca să schimbaţi aerul şi poate vă duceţi fie la malul mării, fie la nuntă.

 CAPRICORN

O să vă caute acel cineva care nu poate trăi fără voişi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru poate vă uniţi destinele că v-ar merge bine împreună.

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă dea de lucru şi o să vă lăsaţi "curtaţi", ca poate-o să vă convină.

 VĂRSĂTOR

O reuşită - în cadrul grupului de prieteni - poate câştigaţi un concurs, sau copiii au vreun campionat de beach volley sau de înot, de dans, şi câştigă premiul cel mare.

Se poate să luaţi parte la o ceremonie şi o să fie o atmosferă bună, o să vă puteţi destinde. Se poate să fiţi voi protagoniştii.

 PEŞTI

O să vă daţi peste cap să le-mpliniti dorinţele celor dragi, poate plecaţi cu toţii la malul mării, să uitaţi de stres şi să mai vedeţi şi alte locuri.

Poate vin nişte rude în vizită, sau vă vedeţi în oraş ca să luaţi parte la nişte mondenităţi, vă duceţi la un concert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel