Horoscop săptămânal, 18 - 24 septembrie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 18 - 24 septembrie, 2023.

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta te pune să colectezi o mare parte din ceea ce ți se datorează, și ți se datorează foarte mult. Uneori simți că trebuie să lupți pentru ceea ce este deja al tău, iar această săptămână nu este diferită. Ești norocos, totuși, pentru că poți atât să iei înapoi ceea ce ai împrumutat, cât și să primești ceea ce ți se cuvine. Nici tu nu ești în stare să fii prea drăguț în această privință, dar vei face ceea ce trebuie să faci pentru a echilibra lucrurile în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Încă o dată, principala ta preocupare este munca și dacă ești sau nu ești cât de cât fericit la actualul loc de muncă. Se apropie sezonul de toamnă, iar tu nu ești sigur dacă vrei să continui acest job. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, ar putea fi călătoria ta de schimbare a carierei. Te afli într-o stare de flux; nimic nu este sigur. Va trebui să iei o decizie și să faci o mișcare majoră.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Deși s-ar putea să te simți oarecum confuz din cauza norocului tău în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023, vei fi totuși fericit să vezi că tot ceea ce ai vrut să se întâmple se întâmplă cu adevărat. Ești o persoană foarte harnică și te-ai dedicat meseriei tale. Cu toate acestea, ești o persoană care nu are încredere într-un lucru bun, așa că ar putea fi dificil pentru tine să te adaptezi la noul tău succes. Lucrurile merg foarte bine pentru tine din punct de vedere financiar, Gemeni.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tentația te cuprinde în perioada 18 septembrie - 24 septembrie 2023, deoarece te simți puțin obosit de a fi atât de restrictiv cu tine însuți. Simți că-ți ești dator cu un răsfăț și știi cum se întâmplă... un răsfăț duce la altul și, înainte să-ți dai seama, ai intrat din plin în lăcomia de care ți-ai petrecut atât de mult timp disciplinându-te pentru a te îndepărta. Vei reveni la starea ta normală, dar ai grijă să nu exagerezi.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Pentru a face față unor lucruri mai puțin plăcute din viața ta, s-ar putea să petreci prea mult timp răsfățându-te cu lucruri precum mâncarea sau angajamentele sociale. Deși probabil că sună foarte distractiv, nu te vei putea bucura pe deplin în perioada 18 - 24 septembrie 2023, pur și simplu pentru că faci aceste lucruri pentru a evita să te gândești prea mult la viața ta amoroasă. Totul este bine în lumea ta și vei face ceea ce trebuie să faci ... vei putea chiar să treci peste orice durere sufletească pe care o simți, așa că rezistă, Leu.

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


Sărbătorile și fericirea îți guvernează săptămâna. Ești fericit că te afli în centrul atenției. O meriți și tu, mai ales pentru că atenția care ți se acordă este pozitivă și apreciativă. Veselia și conversațiile bune joacă un rol important în modul în care această săptămână se desfășoară pentru tine, Fecioară, și sincer, nu spui niciodată nu unei petreceri. 

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul ți se pare proaspăt și nou și, deși lucrurile nu sunt tocmai "ușoare", știi că le poți face ușoare doar aplicând răbdarea și înțelepciunea. Ești impulsionat să te faci fericit și acest lucru va fi destul de ușor de realizat în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023. Ai pus bazele și acum ești gata să mergi mai departe.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viziunea ta asupra vieții de acasă s-a schimbat oarecum, deoarece această săptămână îți dă de înțeles că lucrurile nu sunt chiar așa cum ți le-ai imaginat... cu toate acestea, ești adaptabil în timpul sezonului Balanță. Ești prea fericit să arăți că nu ești blocat în a fi într-un anumit fel. Faptul că ești capabil să accepți planurile și dorințele altora îți arată că ești deschis și dispus să înveți și să experimentezi. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, te face să accepți lucruri noi cu bucurie.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ai chef de joacă mai degrabă decât de muncă și, deși munca este întotdeauna ceva de care trebuie să te ocupi, îți dai seama că în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 ți-ai creat o cantitate suficient de bună de "timp liber" pentru a te putea relaxa. Conversațiile de calitate și amintirile frumoase îți vor umple săptămâna. 

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Orice ai făcut... continuă așa, Capricorn, pentru că săptămâna aceasta îți arată că determinarea ta de a avea succes funcționează! Ești câștigătorul total al săptămânii 18 - 24 septembrie 2023, iar tot ce se întâmplă în această perioadă îți oferă satisfacția de a ști că ai făcut o treabă bună. Te simți în siguranță, fericit, bine odihnit și gata să cheltuiești bani. Distrează-te, deoarece această săptămână este făcută doar pentru tine.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi să simți că te-ai săturat de acest an. Ai investit prea mult timp în lucrurile negative și ești gata să iei o pauză. Se pare că în perioada 18 - 24 septembrie 2023 te așteaptă încă o ședință și, deși în sfârșit vezi lumina de la capătul tunelului, săptămâna aceasta încă te mai așteaptă chinuri.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Îți asumi această săptămână ca și cum ar fi o nouă aventură și ești războinicul pașnic aflat acolo pentru a aduce fericire oriunde te duci. Vei învăța ceva nou în această săptămână, care ar putea fi la nivel de "educație". În timp ce noi cunoștințe sunt din belșug, la fel și ideea de a te apuca de o nouă meserie sau hobby. Îți place să pui mâna pe proiecte noi, iar în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 vei fi fericit surprins de faptul că ai la dispoziție atât de multe lucruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop saptamanal  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel