Horoscop săptămânal, 21-27 august, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 21-27 august, 2023.

Berbec

Ceea ce te preocupă în această săptămână sunt banii, Berbec, și deși s-ar putea să nu simți că ești în cel mai bun loc pentru a cheltui liber, s-ar putea să te răsfeți pe tine și pe un prieten oricum. Săptămâna aceasta te face să arunci prudența în vânt pur și simplu pentru că te-ai săturat să fii ținut în frâu de circumstanțe. Tânjești după libertate și autonomie. Dacă singurătatea ți se potrivește cel mai bine, așa să fie. Dă-i drumul.


Taur

S-ar putea să o iei pe un drum lung pentru a ajunge acolo unde îți dorești, dar scopul este să ajungi acolo. Înveți din lecțiile trecutului în această săptămână, Taur, și nu îți pasă cum ajungi la succes. Tot ce știi este că îl vei obține și că te vei simți bine pentru că ai depus efort. Aceasta este o săptămână puternică pentru hotărâre. Știi unde te duci și la ce să te aștepți.

Gemeni

Dacă nu ajungi să auzi veștile pe care te așteptai să le auzi în această săptămână, Gemeni, atunci trebuie să faci față imediat, mai degrabă decât să prelungești dezamăgirea peste săptămână. Este în regulă, ai mai trecut prin asta și știi, de asemenea, că ai tendința de a te aștepta prea mult uneori, ceea ce duce adesea la dezamăgire. Mercur retrograd s-ar putea să se joace de-a stop-and-go cu tine. Nu este nimic cu care să nu te poți descurca.

Rac

Săptămâna aceasta te bazezi pe cunoștințe pe care ai petrecut mult timp să le dobândești și este bine de știut că, cu siguranță, îți sunt de folos atunci când este nevoie. Vei fi singura persoană care stă la baza adevărului în timpul acestei săptămâni, iar sfaturile tale îi vor ajuta pe alții și le vor crea noi căi pentru ca ei să poată reuși. Ești generos și înțelept în săptămâna 21- 27 august 2023.

Leu 

Ești fericit să mărșăluiești din sezonul Leului, știind că a fost bun pentru tine. Sezonul Fecioarei te întâmpină la mijlocul săptămânii, iar tu ești pregătit pentru el. Ai avut nevoie de genul de pragmatism pe care Soarele Fecioarei îl oferă, mai ales în timpul ciclului Mercur retrograd. Ceea ce nu funcționează pentru tine este ușor de rezolvat, deoarece ești deosebit de realist și cu picioarele pe pământ în perioada 21- 27 august 2023.

Fecioară

Sentimentul tău este că, dacă trebuie să înduri, așa va fi. Treci prin momente grele și simți că ești pe punctul de a renunța. Oare există așa ceva ca să renunți? Asta e mai degrabă poezie decât realitate, iar în săptămâna 21- 27 august 2023, îți vei însuși realitatea și vei renunța la ideea flecăreață că totul e pierdut. Nimic nu este pierdut, iar totul rezistă - și la fel veți face și voi.

Balanță

Poți sta deoparte și să fii martor la evenimentele din viața ta în săptămâna 21- 27 august 2023, deoarece te simți imparțial în fața dramei. Pentru că Mercur este retrograd, este posibil ca comunicările să nu funcționeze ca un ceas, dar știind că lucrurile necesită timp, îți permite să te lași mai mult în voia curentului. Nu vă simțiți amenințat de un moment nepotrivit sau de faptul că lucrurile nu funcționează. Dai timp pentru orice și ai răbdarea unui sfânt.

Scorpion

Ați făcut o treabă excelentă. Este timpul să mergi mai departe. Ești nerăbdător să fii din nou și ești atât de neînfricat încât îi inspiri pe ceilalți. Săptămâna 21- 27 august 2023 te face să știi că ai creat ceva sigur pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. Poți lucra pe parcursul săptămânii fără griji. Ați pus bazele succesului și sunteți fericit să mergeți mai departe.

Săgetător 

Oportunitățile sunt numeroase pentru tine în această săptămână, Săgetătorule, deoarece multe dintre lucrurile pe care doar în mintea ta le credeai posibile par să se manifeste în stânga și în dreapta pentru tine în săptămâna 21- 27 august 2023. Ești în puterea ta acum și chiar poți face ca retrogradarea să lucreze în favoarea ta. Știi când să taci și când să vorbești, ceea ce a devenit oarecum o artă pentru tine.

Capricorn

Deși știi cum să gestionezi o situație indisciplinată, nu ești întotdeauna încântat să fii cel la care toată lumea apelează atunci când are nevoie de ajutor. Din fericire, poți transforma o situație dificilă într-una productivă, iar în săptămâna 21- 27 august 2023, vei descoperi că mulți oameni au nevoie de tine. Mercur retrograd îngreunează comunicarea, dar, în cele din urmă, depinde întotdeauna de tine să îndrepți lucrurile, iar tu o faci cu ușurință și pricepere.

Vărsător 

Săptămâna aceasta te simți ca și cum ai fi tras încoace și încolo și tot ce ai în minte este să dormi bine... deși somnul poate fi greu de obținut în săptămâna 21- 27 august 2023. Ești stăpân pe mediul în care te afli, dar ești și obligat să fii alături de ceilalți și, deși acest lucru ți-ar putea aduce resentimente, vei face ceea ce este necesar și vei trece peste asta la fel de ușor. 


Pești 

Săptămâna aceasta au loc schimbări mari și, deși vin în moduri la care nu te așteptai, vei descoperi că, dacă nu le-ai întâmpina, ai fi blocat într-o situație care ar putea fi groaznică pentru tine. Cu alte cuvinte, vei face ceva în săptămâna 21- 27 august 2023 care îți va schimba radical viața, pentru că ești presat să faci acest lucru. Nu aveți de ales aici. Aveți nevoie de această schimbare și, cu cât o acceptați mai mult, cu atât mai bună va deveni viața voastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel