Horoscop săptămânal, 28 august - 3 septembrie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 28 august - 3 septembrie, 2023.

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta este despre bani, despre cum să-i faci, să-i economisești și să fii entuziasmat de ei. Dragostea poate aștepta, și o va face, la fel și familia. Ai reușit să găsești o modalitate de a-ți crește veniturile, iar săptămâna aceasta, 28 august - 3 septembrie 2023, te va face să te concentrezi doar pe acest lucru. Este un lucru bun. Nu ezita, Berbec. Fă banii și du-i acasă.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este săptămâna în care scapi de rutină, Taur. Îți dorești o vacanță de ceva vreme și, deși poate că îți iei mai multe vacanțe decât alte persoane, simți că ai nevoie de ele mai mult decât alții. Distracția la soare este tot de ce ai nevoie. Așteaptă-te să petreci momente bune cu prieteni vechi. Munca și truda pot aștepta. 

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Se iau decizii puternice în această săptămână, iar tu vei fi în fruntea acestora. Cu toate acestea, totul este bine în lumea ta, deoarece aceste decizii nu sunt dificile pentru tine. Ele îți sunt extrem de benefice și îți oferă liniștea pe care ți-o dorești. Te vei simți bine în pielea ta în perioada 28 august - 3 septembrie 2023.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Planificarea nebună duce la cheltuieli nebunești în această săptămână, deoarece este vorba de bani și de distracție. Vei petrece timp cu familia ta în această săptămână, 28 august - 3 septembrie 2023, și da, probabil că vei face ravagii oriunde vei merge.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Vei descoperi că te simți mai bine în săptămâna 28 august - 3 septembrie 2023, ceea ce ar putea însemna o schimbare de program. Ar putea însemna, de asemenea, că ai ceva în minte cu privire la niște planuri. Totul este în regulă, nu este nevoie să te îngrijorezi aici, dar vei simți că timpul tău este mai bine petrecut noaptea decât ziua. Poate că acesta este momentul în care creativitatea ta atinge cote mai mari. 

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Ceea ce nu credeai că se va întâmpla în această săptămână se va întâmpla și totul are legătură cu viața ta sentimentală. Este pe cale să devină mult mai bună! Tu și partenerul tău ați pășit într-un fel de nouă înțelegere și acum, nu mai există cale de întoarcere. Odată ce vei descoperi plăcerile de a fi cu partenerul tău, vei dori să fii cu el din ce în ce mai mult pe măsură ce timpul trece.

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

O săptămână bine petrecută este ceea ce vei simți când se va termina aceasta. Vă veți implica din plin într-un sport sau într-o activitate și veți putea să vă demonstrați că într-adevăr excelați în ceea ce vă propuneți. Vei împărtăși această experiență cu ceilalți, iar la finalul săptămânii vei fi câștigat noi prieteni și vei avea ocazia de a continua alături de ei, distrându-te și învățând lucruri noi.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă le construiești, lucrurile vor veni... și exact așa se întâmplă cu tine în această săptămână, 28 august - 3 septembrie 2023, Scorpion. Aceasta este săptămâna în care ai ocazia să vezi roadele muncii tale. Ești super creativ și foarte bine organizat, iar această săptămână îți arată cum eforturile tale se manifestă ca un succes total.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Simți că ai petrecut destul timp fiind strict și disciplinat, iar acum, în această săptămână, 28 august - 3 septembrie 2023, este timpul să scapi de disciplină și să o iei puțin razna. Ești OK în a face acest lucru, deoarece ai fost incredibil de controlat, dar și tu simți că trebuie să mergi împotriva curentului și să provoci câteva probleme uneori. Totul este de bun augur și nimic nu provoacă distrugere... doar că ai nevoie din când în când, și despre asta este vorba în această săptămână.

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Încă puțin, Capricorn, și vei obține ceea ce ai nevoie. Totul face parte din plan, dar sugerează și faptul că va trebui să muncești în continuare din greu. Rezistă în această săptămână și nu lenevi ... menține cursul și vei fi bine.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Distracția cu prietenii este tot ce știi în această săptămână, când tu și niște prieteni mai vechi vă veți întâlni pentru a depăna momente frumoase. Nu ai aceleași obligații ca alte persoane, iar asta e bine, pentru că presiunea asupra ta pare mai mică. Cântărește să îți petreci timpul cu oamenii pe care îi iubești mai degrabă decât cu munca, dar ești conștient că te așteaptă joburi... chiar după colț.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

De ce să te mulțumești să călătorești într-un loc în care ai fost deja, când în mod realist poți merge ... oriunde. Îți vei petrece mult timp în perioada 28 august - 3 septembrie 2023, gândindu-te unde va avea loc următoarea ta mare aventură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel