Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 4 - 10 martie 2024.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Îți vei da seama că ai una tu și trebuie să înveți să-l folosești. Ești extrem de plin de compasiune în această perioadă, iar capacitatea ta de a iubi este ieșită din comun. Nu numai că ești de ajutor pentru cei din viața ta care ar avea nevoie de o mână de ajutor, dar ești la fel și pentru oamenii din viața ta cu care lucrezi, deoarece sfaturile tale sunt punctuale și țintite pentru a scoate la iveală ce e mai bun din ceilalți. 

Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 8 martie.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești foarte categoric în ceea ce privește tipul de schimbare pe care ți-l dorești în viața ta, iar atunci când dai peste o idee care ți se pare genială, te lovești simultan de filozofia prietenilor tăi, care nu văd lucrurile în felul tău. Într-un fel, săptămâna aceasta te face să rămâi pe poziții și chiar dacă vei descoperi că ai fost direcționat greșit sau că ai greșit cu dorințele sau convingerile tale, măcar tu ai fost cel care te-a îndrumat în direcția respectivă, motiv pentru care trebuie să-ți urmezi intuiția. 

Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6, 8, 9 martie.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Vei avea multe alegeri de făcut sub presiune, dar în final vei reuși să-ți dai seama ce e corect sau nu. Confuzia ar putea fi cea care îți deschide calea pe parcursul acestei săptămâni, dar ești o persoană căreia îi place să urmeze drumul cel mai greu, deoarece acesta este cea care te ajută să reții informația. Consideră că această săptămână este una care îți acordă cunoștințe deosebite, dar îți oferă lecțiile importante.


Date și tranzite de care să ții cont: 6, 10 martie.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Uneori, este nevoie să faci „curat” în urma greșelilor altor persoane, iar despre asta e această zi. Nu trebuie să te simți folosit, ci ia acest lucru drept o necesitate. Ești foarte iubit și respectat, și nu ai nevoie de o paradă organizată în onoarea ta. 


Date și tranzite de care să ții cont: 4, 5, 7, 8, 10 martie.

 

Leu 
(23 iulie - 22 august)

O disciplină strictă îți guvernează săptămâna, deoarece știi că singurul mod în care vei ajunge să le dai de capăt problemelor tale particulare este să le înfrunți direct. Fie că are legătură cu viața ta amoroasă sau pur și simplu cu un obicei prost care trebuie eliminat, vei fi rapid, atent și sincer. Te îndrepți spre succes, Leu.


Date și tranzite de care să ții cont: 5, 7, 9 martie.

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Niciodată nu ți-a plăcut ca deciziile importante să fie lăsate în seama ta, dar ironia de a fi tu este că, atunci când vine vorba de ceva ce îți dorești cu adevărat, nu lași pe nimeni să se apropie și să te influențeze.

Este o săptămână foarte pozitivă pentru tine, deoarece arată că atunci când îți dorești ceva, te ții de acel lucru ca de un lipici. 


Date și tranzite de care să ții cont: 7, 8 martie.

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână de iubire și adorație pentru tine, Balanță, deoarece stelele sunt toate aliniate pentru ca tu și o altă persoană să împărtășiți ceva frumos împreună. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, că viața ta amoroasă este pe cale să ia o turnură spre bine. Rămâi deschis și să știi că orice s-ar întâmpla în această săptămână, totul se întâmplă pentru a-ți arăta că dragostea este reală, adevărată și că e parte din viața ta.


Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6 și 8 martie.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși te simți bine pentru că ai avut câștiguri mai în ultima vreme, vei dori totuși să ai grijă la cheltuieli, deoarece în această săptămână s-ar putea să exagerezi un pic prea multi. Nu vrei să faci asta, însă îți ies lucruri în cale în fața cărora nu poți rezista. 

Aceasta este o săptămână a banilor pentru tine, Scorpionule, dar este, de asemenea, despre discreție și reținere. 


Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 9, 10 martie.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se poate să te fi implicat într-un proiect care nu mai ajunge odată la final, dar tu vrei să faci lucrurile repede. Săptămâna aceasta îți arată că unele lucruri chiar au nevoie de timp, pentru a te conduce către succes.

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 7, 9 martie.

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână treci în revistă câteva amintiri care te lasă cu un sentiment minunat în legătură cu viața ta. Da, ai făcut câteva greșeli, dar fiecare te-a condus în acest loc. Oamenii și experiențele care te-au doborât sunt tot cele care ți-au dat ocazia să te schimbi, atunci când era nevoie de schimbare și iată-te astăzi aici, simțindu-te bine în legătură cu fiecare mișcare pe care ai făcut-o vreodată. Aceasta este o săptămână uriașă pentru vindecare personală, Capricorn, și vei face o mare parte din ea, așa cum ți-a prescris universul. 

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 9 martie.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă există un lucru la care te gândești, acela este să-ți așterni gândurile pe hârtie, deoarece ai o serie de amintiri pe care vrei să le scrii într-o cart, sau într-un jurnal. Ești super creativ în această perioadă și vrei să faci ceva artistic cu tot ce ai adunat până acum, așa că nu te mira dacă te vei lansa într-un proiect în acest sens.

Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 8, 9 martie.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Calmul și liniștea îți vin în ajutor, căci știi că lumea din jurul tău se destramă, dar tu trebuie să rămâi cât mai calm și liniștit. Asta nu înseamnă că ești în pericol Ești doar un observator pasiv la lucrurile pe care oamenii le fac în jurul tău.  Vei fi persoana care le va arăta celorlalți că a avea o atitudine zen ar putea fi cea mai bună metodă dacă cineva vrea să trăiască o viață liniștită.

Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6, 8 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă
pixel