Horoscop săptămânal, 9-15 octombrie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 9-15 octombrie, 2023.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


Pentru a influența schimbarea pe care știi că este necesară, îți dai seama și că trebuie să creezi un anumit echilibru în viața ta și în cazul tău în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, ceea ce înseamnă să te confrunți cu trecutul tău. Unele lucruri te pândesc din trecutul tău cu care pur și simplu nu mai poți face față, iar dacă nu te confrunți cu acești demoni în această săptămână, ai impresia că nu vei ajunge nicăieri în viață.

Trebuie să te debarasezi - printr-o conversație bună și puternică - de ideea că ești aici pentru a lua ceea ce altcineva îți oferă. Ai ajuns într-un loc în care știi ce a mers prost și, pentru a merge mai departe, trebuie să smulgi ceea ce nu mai funcționează pentru tine. Vei reuși dacă te vei confrunta cu cineva din trecutul tău, Berbec. Fă-o.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)


Vei descoperi că în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, ți se vor oferi atât de multe lucruri încât s-ar putea să devii confuz dacă să ai sau nu încredere în "toate astea". Nu este vorba că nu poți face față succesului sau faptului că oamenii fac lucruri frumoase pentru tine, dar uneori te întrebi dacă toate acestea vor dura sau dacă au venit sincer la tine.

Arăți că nu ai încredere cu ușurință, iar aici trebuie să decizi dacă ești dispus să irosești o oportunitate măreață din cauza acestei lipse de încredere sau să profiți de ea, deoarece ar putea fi 'exact lucrul' de care viața ta are nevoie. Va trebui să ai încredere în asta, Taur.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


Dragostea intră în viața ta și, deși totul pare să fie OK, nu te poți abține să nu începi instantaneu să te îngrijorezi cu privire la lucruri precum: "Ești suficient de bun pentru această persoană" sau "Este un truc?". În săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, vei descoperi că unul dintre visele tale este pe cale să se împlinească, dar, pe măsură ce ți se arată, s-ar putea să te întrebi dacă este real. Nu ești obișnuit să câștigi, sau asta ți-ai spus. Lasă-l să curgă, Gemeni. Nu te îndoi de acest lucru. Pluton devine direct, ceea ce înseamnă că vremurile se schimbă pentru tine. Lasă-te iubit ... este în regulă.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Ai planuri mari și în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, vei vedea că planurile tale s-ar putea să nu funcționeze exact așa cum ți-ai imaginat. Este în regulă, totuși, deoarece se pare că lucrurile se vor rezolva. Ceea ce se întâmplă aici este faptul că Pluton tocmai a devenit direct, așa că atunci când se întâmplă ceva atât de important în cosmos, trebuie să înțelegi că trebuie puse în aplicare schimbări rapide și lucruri precum situațiile de "întoarcere". În cele din urmă vei ajunge acolo unde te duci. Doar că va trebui să sfârșești prin a lua o altă rută.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, 9 - 15 octombrie 2023, te pune în fața unor fapte legate de dragoste și romantism și, deși nu este cea mai fericită dintre toate săptămânile pentru tine, te lasă hotărât în legătură cu ceea ce trebuie să faci în continuare. Pentru prima dată după câteva săptămâni, nutrești sentimente pozitive în ceea ce privește dragostea în viitor.

Cu toate acestea, trecutul tău recent te-a dat jos din bloc și ai experimentat suferință și durere. Cu toate acestea, ești un Leu feroce și puternic, iar această săptămână îți permite să te vezi ca pe un învingător. Vei face ceea ce este necesar și vei merge mai departe, victorios.

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Ai impresia că i-ai acordat partenerului tău suficient timp pentru a se îndrepta și, pe măsură ce trece timpul, vezi că abia s-a acomodat cu vechile obiceiuri, fără intenția reală de a se schimba. Cu Pluton în mers direct, ți se pare că acest lucru este intolerabil și ai observat, de asemenea, că dacă nu ești tu cel care face ceva în acest sens, atunci lucrurile continuă, la infinit.

Recunoști că faptul de a fi în această relație te-a transformat în același tip de persoană leneșă pe care crezi că este partenerul tău, iar asta nu va merge. Ai nevoie de transformare, iar toată energia lui Pluton din această săptămână te îndeamnă la asta. Nu vrei să te desparți, dar vezi asta ca pe o opțiune de supraviețuire. Trebuie să o faci, altfel vei cădea într-o rutină din care nu vei putea ieși niciodată. Simțiți că universul vă vorbește și că trebuie să răspundeți. Este timpul, Fecioară.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

În momentul în care Luna Nouă în semnul tău zodiacal va tranzita în lumea ta (14 octombrie), vei ști deja că trebuie să te concentrezi asupra viitorului. În timp ce lumea din jurul tău continuă să-ți spună că singurul moment "real" este acum, tu îți trăiești viața și știi că momentul de acum există ca o piatră de hotar pentru a ajunge în viitor.

Trebuie să te concentrezi foarte mult în această săptămână, 9 - 15 octombrie 2023, asupra a ceea ce se va întâmpla în următoarele luni. Ai o obligație față de tine însuți, iar cu Pluton în mers direct, te vei simți extrem de dedicat schimbărilor care se apropie.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te simți puțin prea emoțional în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, este pentru că sunt multe tranzite ale lui Venus în joc și s-ar putea să te facă să te simți vulnerabil, mai ales când vine vorba de dragoste și de sentimentele tale de autoapreciere. În general, ești unul dintre cele mai încrezătoare semne zodiacale, dar nu ești o superputere și tocmai în această săptămână s-ar putea ca tu să te simți deprimată față de tine însăți. Încearcă să nu te percepi ca fiind mai puțin frumoasă și perfectă așa cum ești. Este greu să faci acest lucru într-o lume care judecă oamenii pe nedrept, dar fă un pas înainte și încearcă să te detașezi de această judecată percepută.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În săptămâna 9 - 15 octombrie 2023, vei primi sfaturi despre bani și investiții și vei ignora tot ce auzi, pentru că nu te interesează ce spun ceilalți. Ai învățat că cel mai bine este să te ghidezi după instinctul tău și că mișcările financiare la modă nu sunt pe placul tău. Sunteți în modul "economisire" și nu sunteți pe cale să puneți un teanc gras de bani pentru că cineva vă spune că va fi mai bine pentru dumneavoastră să faceți acest lucru. Săptămâna aceasta vă pune în situația de a vă crea schimbarea. Te vei schimba în felul "tău", nu în funcție de ceea ce așteaptă altcineva de la tine.


Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Și mai ești și tu, Capricorn, și se pare că astrele sunt în favoarea ta în această săptămână, 9 - 15 octombrie 2023. Ceea ce te așteaptă cu nerăbdare este satisfacția de a ști că toată munca ta asiduă începe să dea roade MARELE TIMP. Deși ai impresia că ai așteptat prea mult timp ca toate acestea să se manifeste și încă mai simți că încă nu e chiar "acolo", vei ști că această săptămână arată mai multe promisiuni pentru tine decât ai văzut de mult timp. Vei simți un sentiment de împlinire în această perioadă și de mândrie, așa cum știi, tu ești responsabil pentru multe lucruri bune din viața ta.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei observa în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023 că, dacă îți pui mintea la contribuție, obții ceea ce îți dorești și că fericirea este simplă. O mulțime de distrageri există în lumea ta, iar unele sunt neplăcute. Ești dispus să le refuzi o audiență.

Sigur, aceste momente neplăcute pot fi încă acolo, dar mintea ta nu este acolo pentru a le onora, astfel încât să te poți duce într-un loc de mulțumire. Drăgălășeniile lumii vor fi mereu acolo. Cu toate acestea, în această săptămână 9 - 15 octombrie 2023, vei alege în mod conștient să optezi pentru fericire. Și așa va fi.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

După această săptămână, vei dori să îți schimbi modul de a fi, deoarece săptămâna 9 - 15 octombrie 2023 îți va arăta că multe din ceea ce ai încercat atât de mult să faci pur și simplu nu va funcționa... în felul tău. Va trebui să muști din glonț în această săptămână și să înțelegi că nu poți face asta de unul singur și că trebuie să te împaci cu ideea de compromis.

Da, așa este. Lucrul în echipă și brainstorming-ul cu alții este calea de urmat și chiar dacă crezi că ai ceva de demonstrat punând totul pe umeri ... tot ce vei primi pentru eforturile tale este înfrângerea. Deschide-te la ideea că schimbarea din viața ta este cea care îți permite să ceri ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel