Horoscop săptămânal. Ce le așteaptă pe zodii în perioada 5-11 iunie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal: 5-11 iunie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.


Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În această săptămână începi o dispută cu cineva pe care s-ar putea să regreți instantaneu că ai avut-o. Vrei cu adevărat ca lucrurile să meargă așa cum vrei tu și, uneori, nu ai prea mult tact. Îți dorești controlul pe tot parcursul săptămânii, iar atunci când persoanele care ar trebui să te asculte se răzvrătesc, vei avea o criză. Nu ești mulțumit de comportamentul oamenilor din viața ta în săptămâna 5 - 11 iunie 2023.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Dacă există un lucru pe care nu îl accepți, acesta este tichetul de masă al persoanei cu care ar trebui să ai o relație. Te-ai săturat să plătești pentru ei și, chiar dacă îi iubești, începi să simți că se bazează prea mult pe finanțele tale. Vreți să spuneți ceva, dar ezitați. Încă vrei să rămâi amabil și drăguț, dar această persoană începe să te calce pe nervi.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Ești aproape gata pentru o pauză serioasă în această săptămână, deoarece te simți copleșită de muncă și ai nevoie disperată de o vacanță în care să renunți total la toate responsabilitățile - chiar și la cele care au legătură cu familia. Dacă ai putea măcar să-ți planifici o escapadă în această săptămână, îți vei oferi puțină liniște sufletească. O săptămână fără nimic de făcut sună ca un vis devenit realitate, așa că începeți să vă faceți planuri încă de astăzi.

 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Începi să simți că dragostea este o corvoadă care necesită toată energia ta. Deși te simți capabil și pregătit să pui această energie, te întrebi dacă partea de "corvoadă" se va diminua vreodată. Îți vei petrece această săptămână întrebându-te când viața ta amoroasă va deveni ușoară, în loc să fie plină de dificultăți, zi și noapte. Crezi în ea și vei continua, dar este clar că ai nevoie de o pauză.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Să te simți puternic  nu este ceva nou pentru tine, dar în această săptămână, vei fi la un cu totul alt nivel. Tu ești șeful aici și chiar nu contează unde este "aici". Tu ești cel pe care toată lumea îl ascultă, iar dacă nu o fac, îi vei face să știe că acest lucru nu le va pica bine. Sunteți autoritar, dar nu crud. Aveți un plan și intenționați să le faceți viețile celorlalți mult mai bune datorită lui.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Jocul așteptării te aduce la capătul puterilor săptămâna aceasta, deoarece veștile de care te-ai agățat nu sunt cele la care te așteptai. Și chiar dacă te-ai pregătit pentru asta, nu te-ai gândit că o vei lua atât de tare, ceea ce înseamnă că încă mai trebuie să aștepți răspunsul de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Acest lucru se întâmplă de ceva vreme, iar dacă are legătură cu dragostea, ar putea fi un semn pentru tine să iei inițiativa. Nu așteptați. Fă ca lucrurile să se întâmple.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Orice ai făcut săptămâna trecută dă roade în această săptămână, Balanță. S-ar putea fi vorba de partea financiară, dar nu excludeți mișcările făcute pentru dragoste. Vei observa că nu numai că te simți de succes în această săptămână, dar te simți ca și cum ai fi la locul potrivit la momentul potrivit. Te simți puternic și stabil, ca și cum nimic de pe pământ nu ți-ar putea amenința liniștea. Ai dreptate. Trăiește în acest moment și bucură-te de el cât timp este aici. Profită din plin de energia pozitivă care te însoțește pe tot parcursul acestei săptămâni.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să constați că planurile tale au fost puse în așteptare pur și simplu pentru că trebuie să termini ceva ce ai lăsat în urmă, crezând că nu se va întoarce să te bântuie. Ei bine, este aici, cerându-ți timp, și sunt șanse mari să fie legat de muncă. Ai vrut să te eliberezi și să ai parte de timp liber de calitate, dar acea mică greșeală te-a adus înapoi la serviciu, făcând din nou același lucru. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Știai că va veni și erai pregătit pentru asta. Poate fi vorba de o factură sau de ceva care necesită atenția ta imediată. Totul este în regulă, pentru că acum te simți bine cu privire la starea ta de lucruri. Nu te simți amenințat de problemele legate de bani, ceea ce îți dă încredere. Universul răspunde perseverenței tale, oferindu-ți mijloacele de a-ți rezolva problemele financiare.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Săptămâna aceasta te pune să faci legea, deoarece ai văzut haosul din jurul tău dacă nu ești tu cel care intervine continuu pentru a organiza pe toată lumea și treburile lor. Nu e ca și cum  îți dorești această meserie, dar tânjești după ordine, iar dacă tot ești cu alte persoane în această săptămână, nu poți să le lași să te calce în picioare. Te temi de mintea împrăștiată, așa că vei lua decizii executive care să facă lucrurile să meargă bine.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


În timp ce tu ești cu gândul la viața ta amoroasă, lumea financiară îți va striga cere în săptămâna 5 - 11 iunie 2023. Ești orientat spre detalii, iar câteva lucruri nerezolvate te vor obliga să acționezi. Acest lucru este financiar și va fi ceva ce vei alege să nu ignori. Din păcate, îți va tăia din timpul de distracție și s-ar putea să fii nevoit să faci sacrificii sociale în această săptămână, Vărsătorule.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Dintre toate semnele zodiacale de aici, al tău este cel care aparent primește o trecere în această săptămână. Petreci timp cu prietenii și familia, iar viața ta amoroasă decurge fără probleme și fără efort. Simți că acesta este începutul oficial al verii și te bucuri de direcția în care se îndreaptă totul. S-ar putea să-ți faci planuri ca tu și partenerul tău să vă alăturați altor prieteni care gândesc la fel ca tine pentru distracția de vară și pentru vacanțe. Ai câștigat săptămâna, Pești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel