Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Cu astrologia din această săptămână care luminează o varietate de case pentru tine, ar putea aduce în discuție probleme legate de cât de mult timp și atenție ai pus în relația ta față de alte domenii ale vieții tale. În funcție de ceea ce ai făcut și de definiția ta de echilibru, ar putea aduce conștientizarea faptului că ai investit mult timp în carieră sau prieteni și ai nevoie de o reechilibrare, sau ar putea însemna că relația ta te-a preocupat și nu ai petrecut la fel de mult timp cu celelalte relații sau responsabilități. Indiferent însă, există o temă de bază care îți cere să reflectezi asupra a ceea ce prețuiești cel mai mult, deoarece acest lucru te va ajuta să determini de ce ai nevoie cu adevărat pentru a te simți echilibrat tu însuți, indiferent de ceea ce ar putea arăta pentru oricine altcineva.  

 

Taur

Săptămâna aceasta te-ar putea pune față în față cu adevărul tău interior. Atât pentru voi înșivă, cât și pentru orice putere divină care crede că operează în această lume. Odată cu activarea primei și a celei de-a noua case, simțul tău de sine, precum și spiritualitatea ta vor fi afectate. Acest lucru poate apărea și în ceea ce crezi că este adevărat despre dragoste, relații sau chiar căsătorie. Spiritualitatea nu este doar credința în divinitate, ci și sistemul nostru personal de credințe din care operăm. Cu Venus devenind directă în această casă, ar putea aduce o schimbare în ceea ce îți dorești sau chiar în modul în care îți definești sentimentul de împlinire în dragoste. Acest lucru poate însemna că acum ești pregătit să intri într-o nouă fază de angajament sau să recunoști că o anumită relație nu va fi niciodată ceea ce ai nevoie cu adevărat.  

 

Gemeni

Cu atât de multă energie Capricorn care îți luminează a opta casă a sexului și a transformării, aceasta ar putea fi o săptămână deosebit de importantă pentru tine. A existat o mulțime de creștere în viața ta în ultimii doi ani datorită Axei Eclipselor din Gemeni/Săgetător care tocmai s-a încheiat săptămâna trecută. Dar mai sunt încă multe de excavat și de lucrat. Săptămâna aceasta va aduce ocazia de a reflecta asupra a ceea ce este stabil în viața și relațiile tale și ceea ce nu este. De asemenea, va oferi probabil o nouă perspectivă asupra importanței intimității fizice și a scopului pe care aceasta îl are în viața noastră și în cadrul relațiilor noastre. Permiteți-vă să vedeți lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat și nu cum vă doriți să fie. Ați ajuns prea departe pentru a nu vă permite să vedeți adevărul. 

 

Rac

Pe măsură ce atingeți apogeul activității lui Venus în casa a șaptea, vă aflați într-un punct în care nu mai aveți cale de întoarcere. Adesea, în relații, ne putem bloca în ciclul de a recupera ceea ce am avut odată, crezând că, deoarece am avut odată, putem. Fie că a fost vorba de vulnerabilitate, de timpul petrecut sau chiar și de o simplă conexiune. Dar, de multe ori, în relații, ajungem la aceste puncte în care nu mai există cale de întoarcere, există doar să mergem înainte sau să mergem pe drumuri separate. Este probabil că veți ajunge la punctul în care nu mai puteți continua pe același drum al relației pe care ați fost. Va trebui să alegeți. Dar, odată cu intrarea lui Marte și în această casă, înseamnă că vei face planuri și vei începe încet-încet să faci schimbări. Acest lucru este în regulă, doar amintește-ți că putem face o pauză pentru a ne odihni, dar nu putem renunța.  

 

Leu

În timp ce ați fost atât de preocupat să faceți lucrurile diferit, s-ar putea să fi uitat că scopul nu este de a face lucrurile diferit, ci de a le face mai bine. Faza de reflecție prin care ați trecut constă în luarea unor decizii mai sănătoase în relațiile dumneavoastră. Acest lucru se poate desfășura într-o varietate de moduri. Atât în partenerii pe care îi alegeți, în conversațiile pe care le purtați, cât și în limitele pe care le insuflați. Săptămâna aceasta ți-ar putea oferi o oportunitate de a vedea dacă ai luat de fapt decizii mai sănătoase sau doar încerci să crezi că o faci. Încearcă să fii capabil să primești ceea ce îți aduce această săptămână și să privești totul ca pe o șansă de a face și de a deveni mai bun. Nu este ușor să ne trezim în fiecare zi încercând să fim mai buni decât am fost ieri, dar este singura modalitate de a nu înceta niciodată să creștem alături de iubitul nostru, iar acesta este adevăratul secret al unei iubiri veșnice.  

 

Fecioară

Săptămâna aceasta ar trebui să vă aducă o mare ușurare, în special pentru voi, deoarece Venus devine directă în Capricorn, aducând cu ea un sentiment de viață mai ușoară și mai fericită. Atunci când această planetă a fost retrogradată în casa a cincea, probabil că ai simțit că viața a fost în mare parte muncă și nicio bucurie, deoarece ai fost provocat să vezi dacă ai construit bazele necesare în viața ta și în relația ta. S-ar putea să fi existat unele retrocedări sau probleme vechi de relații târâte din trecut la care să reflectați sau pe care să începeți să le abordați diferit. Dacă ai făcut-o, atunci acesta ar putea fi începutul unei perioade de mai multă fericire și împlinire în viața ta amoroasă, iar dacă nu, atunci este timpul să înfrunți lecțiile pe care încerci să le eviți. 

 

Balanță

În timp ce această săptămână va avea rolul de a fi un punct de conștientizare în relațiile tale sentimentale, ea îi va afecta în special pe cei cu care împarți casa și viața. Punctul de adevăr nu este neapărat ceva de care să te ferești pentru că poate aduce unele schimbări pozitive, gândește-te la o mutare, la cumpărarea unei case noi sau chiar la o logodnă.Desigur, dacă îți împarți casa cu un partener care a avut parte de dificultăți în ultima vreme, atunci ar putea fi timpul ca amândoi să mergeți mai departe, dar asta nu garantează că o despărțire îți este rezervată în această săptămână. Cu Capricornul din a patra ta casă fiind activat atât de Venus, cât și de Marte în această săptămână, este important să te asiguri că amândoi sunteți pe aceeași pagină în relația voastră și că amândoi lucrați la construirea relației. În timp ce partenerii pot face cu rândul și pot interveni în moduri diferite în timpul relației, scopul este ca aceasta să fie complementară, astfel încât niciunul să nu se simtă epuizat.  

 

Scorpion

Aceasta este o săptămână importantă pentru tine Scorpion, deoarece Nodurile tocmai și-au schimbat semnul în semnul tău și în Taur pentru următorul an și jumătate sau cam așa ceva. Schimbările sunt pe drum pentru tine în ceea ce privește sentimentul de sine, dezvoltarea ego-ului și relațiile. Toate acestea sunt legate între ele. Dar săptămâna aceasta Capricornul îți luminează a treia casă a comunicării, încurajându-te să îți împărtășești gândurile, sentimentele și nevoile cu partenerul tău. Este posibil să fie vorba despre întâmplări din trecut, deoarece Venus este încă retrogradă în această săptămână, dar s-ar putea să nu aibă neapărat legătură cu această relație. Poate fi vorba despre modul în care istoria relațiilor tale te-a afectat acum, sau chiar despre cum te-a afectat copilăria ta. Pentru că intri într-o fază de creștere enormă, este important să te asiguri că ai parte de conversațiile pe care această fază a vieții tale ți le va cere.  

 

Segetător

În timp ce v-ați concentrat atât de mult asupra carierei și a valorii monetare, a sosit momentul să vă uitați mai atent la relațiile pe care le apreciați cel mai mult în viața dumneavoastră. Trecem prin diferite anotimpuri în viața noastră și, uneori, trebuie să ne concentrăm mai mult pe muncă decât pe dragoste, dar relația ta ar trebui să fie locul care te ajută să te hrănești, astfel încât să poți continua să te prezinți cât mai bine în toate domeniile vieții tale, inclusiv în carieră. Modul în care apreciezi oamenii și chiar dragostea în viața ta a evoluat și este posibil ca ceea ce aveai nevoie anterior de la un partener să se fi schimbat. Săptămâna aceasta, cu Marte, Venus și chiar Mercur, toți în a doua ta casă, este timpul nu doar să te confrunți cu noile tale adevăruri despre ce și pe cine prețuiești, ci să faci planuri și să comunici astfel încât să îți poți construi o viață în jurul acestui lucru. 

 

Capricorn

Săptămâna aceasta îți va aduce o nouă conștientizare a sentimentului tău de sine și a identității interioare. De asemenea, ar putea exista o schimbare între ceea ce folosești pentru a modela acest lucru. Dacă ai lăsat relația să te definească pe tine și sentimentul tău de demnitate în viața ta, atunci această săptămână ar putea aduce o schimbare în a realiza că doar tu te poți defini și că faptul că ești sau nu într-o relație nu vorbește despre persoana care ești de fapt. Acest lucru ar putea însemna că, pe măsură ce te simți mai puternic în sentimentul tău de sine și ești capabil să descrii cu mai multă sinceritate ceea ce definește relațiile pe care trebuia să le faci anterior, nu mai sunt necesare. Sau poate că ele însele au nevoie să fie redefinite. Aveți încredere în ceea ce apare și în noile realizări pe care le aveți, chiar dacă vi se pare înfricoșător, deoarece acest lucru vă va permite să creați o versiune mai sănătoasă a iubirii în care vă dați seama de diferența dintre a avea nevoie de un partener și a avea nevoie de un partener care să vă definească.  

 

Vărsător

Pe măsură ce parcurgeți astrologia acestei săptămâni, vi se va cere să reflectați și să scoateți la lumină ceea ce în mod normal este inconștient. Acest lucru se datorează faptului că a douăsprezecea ta casă este activată de surplusul de energie.  Această energie grea de pământ nu este întotdeauna bine primită de tine, deoarece poți avea senzația că îți îngrădește stilul sau chiar doar capacitatea de a te mișca liber în direcția în care vrei să te înalți. Dar totul are un scop. Săptămâna aceasta îți va cere să mergi în profunzime, nu doar în relația ta actuală, ci și în istoria ta, pentru a scoate la iveală tot ceea ce este încă inconștient și care ar putea să te afecteze pe tine și deciziile tale. Este aproape ca și cum ai avea nevoie să te asiguri că este vindecarea și sinele tău superior cel care conduce mașina și nu rănile tale, deoarece acest lucru ar duce la o destinație foarte diferită. Nu trebuie să grăbești acest proces, dar este unul cu care va trebui să te confrunți înainte de a merge pe deplin înainte. 

 

Pești

Vei trece printr-o mulțime de energii diferite în această săptămână, creând o oarecare confuzie la ce să te aștepți. Jupiter în semnul tău zodiacal este marea influență energetică pentru acest an, care va aduce abundență și noroc în toate domeniile vieții tale. Săptămâna aceasta însă, Venus devine direct în a unsprezecea ta zodie, aducând în atenție modul în care statutul tău social îți afectează relațiile romantice. Fie că este vorba pur și simplu de nevoia ta de a avea un echilibru mai mare în viața ta, cu o importanță egală în relația romantică și în prieteniile tale, fie că opiniile sau credințele celorlalți au un impact asupra relației tale, va fi doar ceea ce va dezvălui timpul în această săptămână. În cele din urmă, tu știi adevărul despre ceea ce se află în spatele lecțiilor și a muncii din această săptămână. Cu Uranus afectându-ți a treia casă, ai putea avea parte de conversații neașteptate, dar amintește-ți că, cu toată această energie Capricorn, nu va duce decât la o mai mare stabilitate pentru a te asigura că te prezinți, indiferent cât de inconfortabil te-ai simți.  

 

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel