Horoscop. Septembrie, luna PASIUNII. O zodie își schimbă complet viața. Decizii RADICALE
Data actualizării:
Data publicării:
Septembrie este aici și cosmosul spune: "La treabă"! Luna septembrie 2021 începe cu o oportunitate de a-ți reorganiza viața. Luna Nouă în Fecioară de pe 6 septembrie te va încuraja să creezi un plan infailibil pentru succes! Scrie-ți obiectivele, setează-ți o rutină zilnică sănătoasă și fă-ți ordine în minte.

Viața ta amoroasă va lua o turnură spectaculoasă când Venus intră în pasionalul Scorpion, pe 10 septembrie. Acest lucru vă va încuraja să vă bucurați de pasiunea care clocotește în voi. În timp ce se află în Scorpion, Venus, veți avea senzația că ați merge literalmente până în iad și înapoi pentru persoana iubită. Iar tu meriți aceeași atenție în schimb!


Până pe 14 septembrie, lucrurile s-ar putea să se simtă puțin ciudat. Pe măsură ce Soarele se opune lui Neptun, s-ar putea să vi se pară mai greu să faceți lucrurile de zi cu zi, deoarece vă treziți visând cu ochii deschiși. 


De asemenea, ai putea fi un pic mai credul decât de obicei, așa că atenție la promisiuni prea frumoase! Pe măsură ce Marte intră în Balanță, s-ar putea să ai probleme în a spune lucrurilor pe nume. În timp ce Marte se află în Balanță, pacea începe să domnească, așa că asigură-te că nu devii o persoană care mulțumește pe toată lumea doar pentru a păstra armonia.

Luna plină în Pești, spirituală, empatică și creativă, are loc pe 20 septembrie, ajutându-te să te conectezi la intuiția ta și să renunți la ego. Această lună plină va încuraja viața universală, ajutându-vă să vă amintiți că suntem cu toții conectați! Este, de asemenea, un moment bun pentru a te conecta la latura ta artistică, așa că lasă-ți imaginația să să te conducă.

 

Sezonul Balanței începe pe 22 septembrie


Această perioadă te încurajează să îmbrățișezi dragostea și echilibrul care vin din relațiile cu cei din jur,
 Cu toate acestea, statutul relațiilor tale ar putea părea puțin nesigur, deoarece Venus se opune lui Uranus pe 23 septembrie. Această energie este plină de surprize, aducând tot felul de situații neprevăzute în viața amoroasă. Este un moment bun pentru a te detașa de situații și persoane toxice.

Mercur staționează retrograd în Balanță pe 27 septembrie, creând o confuzie în zona relațiilor și putând chiar să te facă să faci o gafă socială. De asemenea, această retrogradare este un moment bun pentru a aduce în discuție problemele nerezolvate și să găsești soluții pentru a putea merge mai departe.

Horoscop Septembrie 2021

 

Berbec

Toamna începe cu o lună nouă proactivă pe 6 septembrie. Această lună nouă aterizează în a șasea ta casă a sănătății și productivității, încurajându-te să te adaptezi corpului tău și să îi oferi ceea ce are nevoie pentru a se simți cel mai bine. 

 

Taur


Pe 6 septembrie, luna nouă va dansa în a cincea ta casă romantică și creativă, încurajându-te să te joci, să faci dezordine și să te distrezi! Cine știe? S-ar putea chiar să aprindă începutul unei relații amoroase. 

 


Gemeni
.

Toamna începe pentru tine cu o Lună nouă în casa a patra, a casei și a familiei, pe 6 septembrie. Această lună nouă te încurajează să te reconectezi cu spațiul în care locuiești, să decorezi și să petreci timp cu cei dragi! 
 


Rac


Luna începe cu o oportunitate puternică în zona de comunicare. Luna nouă din 6 septembrie îți activează casa a treia, a comunicării și a intelectului, încurajându-te să îmbrățișezi schimbul de informații care vine odată cu unele discuții stimulante și vibrante.

 


Leu


Pe 6 septembrie, Luna Nouă va pava cu aur a doua ta casă a banilor și posesiunilor, amintindu-ți să recunoști toată abundența cu care ești deja binecuvântat. Stabilește-ți obiective financiare, dar nu-ți fie teamă să te răsfeți cu lucrurile frumoase pe care ți le dorești! 


Fecioară


Luna nouă în Fecioară dă startul pe 6 septembrie, ajutându-te să te conectezi cu sinele tău autentic. Acest eveniment lunar te va conduce spre persoana care trebuie să devii, atâta timp cât ești dispus să lucrezi la asta.

 


Balanță


Pe 6 septembrie, când Luna Nouă trimite magie în a 12-a ta casă a spiritualității, ești încurajat să privești în interiorul tău și să îmbrățișezi un nou început introspectiv. Îngrijește-te de nevoile tale spirituale mai mult ca niciodată și vei fi răsplătit de univers!

 

Scorpion


Luna începe cu o oportunitate puternică de a aduna prietenii și cunoștințele pentru a putea contribui cu toții la un ideal mai înalt. O Lună nouă în a 11-a ta casă a comunității are loc pe 6 septembrie, încurajându-te să cooperezi cu oameni cu aceleași idei și să serviți împreună un scop măreț. 

 

 

Săgetător


Pe 6 septembrie, o lună nouă lansează un nou început în ambițioasa ta casă a 10-a, încurajându-te să te concentrezi asupra obiectivelor tale, să țintești acea promovare și să pășești în cariera pe care ți-ai imaginat-o întotdeauna. 
 

Capricorn


Pe măsură ce o lună nouă strălucește în casa ta a 9-a, pe 6 septembrie, te vei simți pregătit să fii dus într-un loc magic. Această lună nouă este despre a vedea lucrurile diferit și a fi deschis la schimbare! 
 

 

Vărsător


Luna ta începe cu o oportunitate majoră de a îmbrățișa transformarea. Pe măsură ce o lună nouă trimite magie în a opta ta casă a morții și renașterii, pe 6 septembrie, ești chemat să eliberezi tot ceea ce te reține, eliberându-te pentru un nou început și mai frumos. Îmbrățișează această schimbare spirituală! 
 

Pești


Pe măsură ce o lună nouă inițiază un nou început în a șaptea ta casă a parteneriatelor, pe 6 septembrie, s-ar putea să te trezești apropiindu-te de cineva nou sau consolidând o relație în care te afli deja! Dar, indiferent de ce se întâmplă, înveți de ce tip de relație ai nevoie cu adevărat.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  berbec  dragoste  fecioara  horoscop  iubire  mercur  pesti  rac  relatii  scorpion  Varsator  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel