Horoscop tarot, 10 ianuarie 2024. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de cupe

A trecut un minut de când nu ai mai simțit că lucrurile merg așa cum vrei tu, dar iată, Berbec, o mică întoarcere de pagină și dintr-o dată îți vezi soarta în viață îmbunătățindu-se. Aceasta este vestea de care aveai nevoie. Întotdeauna ai crezut că lucrurile se vor îndrepta, dar lumina de la capătul tunelului nu a strălucit niciodată. Acum, iat-o, strălucind în direcția ta. O puteți vedea, iar asta înseamnă că lucrurile se îndreaptă spre bine!

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Regele de Cupă, inversat

Oprește-te. Poate că tu crezi că ar trebui să fii în centrul atenției, dar există momente în care trebuie să treci în plan secund și să te aliniezi. Există multe motive pentru care nu vei auzi laudele pe care ai fi vrut să le auzi aici. Universul ar putea să-ți testeze răbdarea. Ar putea fi că ai o lecție de învățat. Oricare ar fi motivul, gândește-te astăzi la alții, nu doar la tine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Doi de băț

Planifică pentru ce e mai rău, speră pentru ce e mai bine. Nu vrei să i se întâmple nimic rău nimănui, motiv pentru care îți iei toate măsurile de precauție în acest moment. Dacă anticipezi cel mai rău scenariu, nu vei fi luat prins cu garda jos. Îți va fi mult mai ușor să gestionezi problemele atunci când vor apărea, ceea ce este inteligent... dacă spui tu însuți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Opt de spade

Dacă ai făcut ceva de care nu ești mândru, ar fi mai bine să-ți recunoști greșeala și să spui lucrurilor pe nume. Este greu să te ascunzi în spatele unei minciuni. Cele mai multe ies în cele din urmă la iveală, iar apoi nu mai ai cum să te răscumperi. Dar, dacă spui ceea ce trebuie să spui și dezvălui situația în mod deschis, oamenii ar putea începe să aibă încredere în tine încă o dată. Recunoașteți ceea ce trebuie recunoscut și apoi faceți față consecințelor cap-coadă.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regele de spade

Șeful sau colegul tău de serviciu se comportă furios. S-ar putea să se întâmple multe lucruri dincolo de ceea ce știi tu acum. Să ai de-a face cu o persoană care își pierde ușor controlul sau își pierde calmul este stresant. Este nevoie de îngrijire de sine, iar dacă îți dorești un pic de spațiu față de problemă, vorbește despre ea pentru a vedea că o poți obține.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Ai crescut cu pași repezi datorită tuturor experiențelor tale. Anul trecut a fost un ciclu de creștere majoră pentru tine. Anul acesta vei putea în sfârșit să te impui la un nou nivel în viața ta. Nu trebuie să te străduiești prea mult sau să pretinzi că ești cineva care nu ești. Trebuie doar să fii bun la suflet și empatic. Lucruri uimitoare se întâmplă atunci când ești drăguț cu oamenii din jurul tău și chiar și cu străinii care nu te cunosc atât de bine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Dacă nu ți-ai început niciodată propria afacere, această carte de tarot este un semn că ai ceea ce îți trebuie pentru a începe să înființezi una proprie. Vei dori să lucrezi la un comportament mai calm. Vrei să ai un cap echilibrat și să rămâi calm. Nu permiteți ca lucrurile mărunte să vă enerveze. Cu cât ești mai puțin reactiv, cu atât mai bine.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: As de spade

Nu toate lucrurile trebuie să rămână în viața ta. Atunci când vrei să ajungi la un anumit nivel, este nevoie să spui nu la multe lucruri la care obișnuiai să spui da. Este posibil să spui nu ieșirii cu anumiți prieteni sau să faci activități care nu mai sunt potrivite pentru tine. Este întotdeauna inteligent să îți reconsideri prioritățile atunci când intri într-o nouă etapă a vieții. Astăzi poate fi momentul în care te decizi să te uiți la ceea ce faci și să te întrebi de ce.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șase de spade, inversat

Atât de confuz! S-ar putea să nu înțelegi ce se întâmplă sau de ce lucrurile nu se pot îmbunătăți, ești cât se poate de răbdător. Te gândești de mult timp că ți-ai putea pierde cumpătul, dar undeva, cumva, găsești mereu o cale de a te reconecta cu centrul tău de calm. Și, acest lucru este bun pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor

Ești unul dintre acei oameni care sunt sortiți succesului. Oamenii te văd muncind ca nimeni altul. Ești serios și meticulos. Chiar îți pasă! Toate aceste trăsături incredibile se adaugă la un singur lucru, și anume că te îndrepți spre anumite locuri. poate dura ceva timp, dar faci ceea ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Șapte de băț


Cine are nevoie de dragoste? În ultima vreme preferi să te concentrezi asupra lucrurilor tangibile ale vieții. Îți dorești bani. Este mai previzibil decât o relație. Deși acest lucru poate părea rece pentru ceilalți, ești dezinteresat de a face pe plac oamenilor. știi ce vrei și de ce ai nevoie, și nu este vorba de sentimente. Nici vorbă de așa ceva!


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor, inversată


Un trădător! Ai o prietenă care nu se va opri de la nimic pentru a obține ceea ce vrea. Se ascunde în spatele unei pelerine de prietenie, dar intențiile ei sunt impure și egoiste. S-ar putea să nu o vezi clar acum, deoarece le acorzi oamenilor beneficiul îndoielii. Dar deschide-ți ochii, Pești. egoismul este clar ca lumina zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel